Az 1990-es évek elején Magyarországon több házi sörfőzde alakult, ekkor hozta létre Kárpáti János a Kárpi Sörfőzdét, ami mostanra fia Kárpáti Attila munkájával kiegészülve igazi családi vállalkozássá nőtt. Az első sörünket 1991 nyarán fűztük le. Évről évre kis változtatásokkal, folyamatos tökéletesítéssel sikerül egyre jobb és tartósabb sört főznünk.
Az 1990-es évek elején Magyarországon több házi sörfőzde alakult, ekkor hozta létre Kárpáti János a Kárpi Sörfőzdét, ami mostanra fia Kárpáti Attila munkájával kiegészülve igazi családi vállalkozássá nőtt. Az első sörünket 1991 nyarán fűztük le. Évről évre kis változtatásokkal, folyamatos tökéletesítéssel sikerül egyre jobb és tartósabb sört főznünk.
Az 1990-es évek elején Magyarországon több házi sörfőzde alakult, ekkor hozta létre Kárpáti János a Kárpi Sörfőzdét, ami mostanra fia Kárpáti Attila munkájával kiegészülve igazi családi vállalkozássá nőtt. Az első sörünket 1991 nyarán fűztük le. Évről évre kis változtatásokkal, folyamatos tökéletesítéssel sikerül egyre jobb és tartósabb sört főznünk.
A Kecskeméti Sörmanufaktúra célja, hogy újjáélessze a város sörtermelésének hagyományait, amelyet Petz János mester kezdett meg 1793-ban a Városi Magisztrátus megbízásából. A kézműves söröket webshopon keresztül lehet megvásárolni. A sörfőzde a városban egy sörházat is üzemeltet, ahol naponta meg lehet kóstolni a finomabbnál-finomabb sörkülönlegességeket.
A Kecskeméti Sörmanufaktúra célja, hogy újjáélessze a város sörtermelésének hagyományait, amelyet Petz János mester kezdett meg 1793-ban a Városi Magisztrátus megbízásából. A kézműves söröket webshopon keresztül lehet megvásárolni. A sörfőzde a városban egy sörházat is üzemeltet, ahol naponta meg lehet kóstolni a finomabbnál-finomabb sörkülönlegességeket.
A Kecskeméti Sörmanufaktúra célja, hogy újjáélessze a város sörtermelésének hagyományait, amelyet Petz János mester kezdett meg 1793-ban a Városi Magisztrátus megbízásából. A kézműves söröket webshopon keresztül lehet megvásárolni. A sörfőzde a városban egy sörházat is üzemeltet, ahol naponta meg lehet kóstolni a finomabbnál-finomabb sörkülönlegességeket.
2015-ben megalakult a Kecskeméti Sörmanufaktúra, melynek célja a város sörtermelésének, hagyományainak felélesztése volt. Következő lépésnek úgy éreztük, hogy szükséges egy olyan helyszín kialakítása, ahol a vendégeink meg tudják kóstolni legfrissebb söreinket a hét mindennapján. Ehhez párosult egy remek konyha, melynek fő erőssége a street food jellegű ételek készítése. Nyitásunk óta folyamatosan növekvő népszerűség jellemzi sörházunkat a helyiek és a turisták körében egyaránt.
2015-ben megalakult a Kecskeméti Sörmanufaktúra, melynek célja a város sörtermelésének, hagyományainak felélesztése volt. Következő lépésnek úgy éreztük, hogy szükséges egy olyan helyszín kialakítása, ahol a vendégeink meg tudják kóstolni legfrissebb söreinket a hét mindennapján. Ehhez párosult egy remek konyha, melynek fő erőssége a street food jellegű ételek készítése. Nyitásunk óta folyamatosan növekvő népszerűség jellemzi sörházunkat a helyiek és a turisták körében egyaránt.
2015-ben megalakult a Kecskeméti Sörmanufaktúra, melynek célja a város sörtermelésének, hagyományainak felélesztése volt. Következő lépésnek úgy éreztük, hogy szükséges egy olyan helyszín kialakítása, ahol a vendégeink meg tudják kóstolni legfrissebb söreinket a hét mindennapján. Ehhez párosult egy remek konyha, melynek fő erőssége a street food jellegű ételek készítése. Nyitásunk óta folyamatosan növekvő népszerűség jellemzi sörházunkat a helyiek és a turisták körében egyaránt.
A különböző anyagok tárolására használt, változó méretű, de szabványos fémhordókat hívják kegnek. A söröket tradicionálisan rozsdamentes acél kegekben tárolták a legutóbbi évtizedekig. A sör nálunk maximálisan megkapja, ami jár neki: az elsőtől a fogyasztás előtti utolsó pillanatig hűtjük, ennek köszönhetően minden cseppje friss. Az alaptípusoktól az extremitásokig, a kis magyar főzdéktől a nemzetközi klasszisok termékéig, színre, erősségre, féleségre, fajtaságra, keserűségre, származásra való tekintet nélkül mindent csapra verünk, ami finom, és nem ipari. 32 csapunk van, mert széles és mély választék kialakítása a célunk.
A különböző anyagok tárolására használt, változó méretű, de szabványos fémhordókat hívják kegnek. A söröket tradicionálisan rozsdamentes acél kegekben tárolták a legutóbbi évtizedekig. A sör nálunk maximálisan megkapja, ami jár neki: az elsőtől a fogyasztás előtti utolsó pillanatig hűtjük, ennek köszönhetően minden cseppje friss. Az alaptípusoktól az extremitásokig, a kis magyar főzdéktől a nemzetközi klasszisok termékéig, színre, erősségre, féleségre, fajtaságra, keserűségre, származásra való tekintet nélkül mindent csapra verünk, ami finom, és nem ipari. 32 csapunk van, mert széles és mély választék kialakítása a célunk.
A különböző anyagok tárolására használt, változó méretű, de szabványos fémhordókat hívják kegnek. A söröket tradicionálisan rozsdamentes acél kegekben tárolták a legutóbbi évtizedekig. A sör nálunk maximálisan megkapja, ami jár neki: az elsőtől a fogyasztás előtti utolsó pillanatig hűtjük, ennek köszönhetően minden cseppje friss. Az alaptípusoktól az extremitásokig, a kis magyar főzdéktől a nemzetközi klasszisok termékéig, színre, erősségre, féleségre, fajtaságra, keserűségre, származásra való tekintet nélkül mindent csapra verünk, ami finom, és nem ipari. 32 csapunk van, mert széles és mély választék kialakítása a célunk.
Az étlap-kínálatunk kialakításánál a magyaros-házias ételek mellett, a standard fogásokra is nagy hangsúlyt fektettünk. Mindezen kínálatot, heti rendszerességgel változó, heti ajánlattal színesítjük, mely az éppen szezonális, vagy az évszakra jellemzõ fogásokból tevődik össze. Jól elszeparált különtermünk kiváló lehetőséget teremt rendezvények, családi összejövetelek lebonyolításához, 40 főig.
Az étlap-kínálatunk kialakításánál a magyaros-házias ételek mellett, a standard fogásokra is nagy hangsúlyt fektettünk. Mindezen kínálatot, heti rendszerességgel változó, heti ajánlattal színesítjük, mely az éppen szezonális, vagy az évszakra jellemzõ fogásokból tevődik össze. Jól elszeparált különtermünk kiváló lehetőséget teremt rendezvények, családi összejövetelek lebonyolításához, 40 főig.
Az étlap-kínálatunk kialakításánál a magyaros-házias ételek mellett, a standard fogásokra is nagy hangsúlyt fektettünk. Mindezen kínálatot, heti rendszerességgel változó, heti ajánlattal színesítjük, mely az éppen szezonális, vagy az évszakra jellemzõ fogásokból tevődik össze. Jól elszeparált különtermünk kiváló lehetőséget teremt rendezvények, családi összejövetelek lebonyolításához, 40 főig.