Székesfehérvár a hely, ahol születtünk és amihez ragaszkodunk. Ez az otthonunk. A város alapításának éve 972, és mi ezzel a névvel szeretnénk tiszteletünket kifejezni a múlt előtt, és megvalósítani egy olyan jövőt, amellyel gyarapíthatjuk otthonunk értékeit. Üzemünket egy régi sörfőzde helyén építettük fel, melynek során az utolsó csavarig újragondoltuk a helyszínt és egy korszerűbb technológia lehetőségeit. Az első mérföldkőnek a kifogástalan alapszortimentet tűztük ki célul. Régi álmok és tökéletes megvalósítás találkozik az újonnan nyíló 972 Sörfőzdénkben.
Székesfehérvár a hely, ahol születtünk és amihez ragaszkodunk. Ez az otthonunk. A város alapításának éve 972, és mi ezzel a névvel szeretnénk tiszteletünket kifejezni a múlt előtt, és megvalósítani egy olyan jövőt, amellyel gyarapíthatjuk otthonunk értékeit. Üzemünket egy régi sörfőzde helyén építettük fel, melynek során az utolsó csavarig újragondoltuk a helyszínt és egy korszerűbb technológia lehetőségeit. Az első mérföldkőnek a kifogástalan alapszortimentet tűztük ki célul. Régi álmok és tökéletes megvalósítás találkozik az újonnan nyíló 972 Sörfőzdénkben.
Székesfehérvár a hely, ahol születtünk és amihez ragaszkodunk. Ez az otthonunk. A város alapításának éve 972, és mi ezzel a névvel szeretnénk tiszteletünket kifejezni a múlt előtt, és megvalósítani egy olyan jövőt, amellyel gyarapíthatjuk otthonunk értékeit. Üzemünket egy régi sörfőzde helyén építettük fel, melynek során az utolsó csavarig újragondoltuk a helyszínt és egy korszerűbb technológia lehetőségeit. Az első mérföldkőnek a kifogástalan alapszortimentet tűztük ki célul. Régi álmok és tökéletes megvalósítás találkozik az újonnan nyíló 972 Sörfőzdénkben.
A BAZ Beer sörfőzdét igazi tokaji kuriózumként hoztuk létre, társaságunk a tokaji hegy lábánál főz újhullámos és klasszikus söröket. Kiemelt célunk, hogy az utóbbi évtizedekre jellemző minőségi bortermeléssel párhuzamosan a térségből és a térségben elérhető legyen egy jó minőségű, helyben készült kisüzemi sör.
A BAZ Beer sörfőzdét igazi tokaji kuriózumként hoztuk létre, társaságunk a tokaji hegy lábánál főz újhullámos és klasszikus söröket. Kiemelt célunk, hogy az utóbbi évtizedekre jellemző minőségi bortermeléssel párhuzamosan a térségből és a térségben elérhető legyen egy jó minőségű, helyben készült kisüzemi sör.
A BAZ Beer sörfőzdét igazi tokaji kuriózumként hoztuk létre, társaságunk a tokaji hegy lábánál főz újhullámos és klasszikus söröket. Kiemelt célunk, hogy az utóbbi évtizedekre jellemző minőségi bortermeléssel párhuzamosan a térségből és a térségben elérhető legyen egy jó minőségű, helyben készült kisüzemi sör.
Vállalkozásunk kézműves sör előállításával foglalkozik, közel 30 éve. A mikro-sörfőzdetechnológián alapuló serfőzdénk soha nem a mennyiségi, annál inkább a minőségi termelést tartja, célkitűzésként maga előtt. Söreink alapanyagai a fellelhető legjobb minőségű alapanyagforrásból származnak, Németországból, Belgiumból, Amerikából és Szlovéniából.
Vállalkozásunk kézműves sör előállításával foglalkozik, közel 30 éve. A mikro-sörfőzdetechnológián alapuló serfőzdénk soha nem a mennyiségi, annál inkább a minőségi termelést tartja, célkitűzésként maga előtt. Söreink alapanyagai a fellelhető legjobb minőségű alapanyagforrásból származnak, Németországból, Belgiumból, Amerikából és Szlovéniából.
Vállalkozásunk kézműves sör előállításával foglalkozik, közel 30 éve. A mikro-sörfőzdetechnológián alapuló serfőzdénk soha nem a mennyiségi, annál inkább a minőségi termelést tartja, célkitűzésként maga előtt. Söreink alapanyagai a fellelhető legjobb minőségű alapanyagforrásból származnak, Németországból, Belgiumból, Amerikából és Szlovéniából.
Főzdetúráink során nem csak a sörfőzés elméletét ismerheted meg, de szakképzett túravezetőink bemutatják a teljes üzemi gépparkot, kiemelve az egyedi megoldásainkat. Az interaktív túra mellett ráadásul egy 5 tételből álló kóstolót is tartunk a résztvevőknek, így mélyítve el a megszerzett ismereteket.
Főzdetúráink során nem csak a sörfőzés elméletét ismerheted meg, de szakképzett túravezetőink bemutatják a teljes üzemi gépparkot, kiemelve az egyedi megoldásainkat. Az interaktív túra mellett ráadásul egy 5 tételből álló kóstolót is tartunk a résztvevőknek, így mélyítve el a megszerzett ismereteket.
Főzdetúráink során nem csak a sörfőzés elméletét ismerheted meg, de szakképzett túravezetőink bemutatják a teljes üzemi gépparkot, kiemelve az egyedi megoldásainkat. Az interaktív túra mellett ráadásul egy 5 tételből álló kóstolót is tartunk a résztvevőknek, így mélyítve el a megszerzett ismereteket.
A sörforradalomhoz csatlakozva a sörfőzde olyan sörkülönlegességeket készít, amelyekkel a hazai sörgyárak termékei között nem lehet találkozni. Hazánk egyik legnagyobb sörsikere, a Keserű Méz is a Fóti Kézműves Sörfőzdében készül. De nem kevésbé kedvelt termékük a narancsos - mézes gyömbérsör is. Az üzem egy Osterbráu rendszerű sörfőzde, amely 120 nm-en terül el és 1200 liter a napi kapacitása. A folyamatos főzésnek köszönhetően 4-5 féle sört kínálnak állandó jelleggel.
A sörforradalomhoz csatlakozva a sörfőzde olyan sörkülönlegességeket készít, amelyekkel a hazai sörgyárak termékei között nem lehet találkozni. Hazánk egyik legnagyobb sörsikere, a Keserű Méz is a Fóti Kézműves Sörfőzdében készül. De nem kevésbé kedvelt termékük a narancsos - mézes gyömbérsör is. Az üzem egy Osterbráu rendszerű sörfőzde, amely 120 nm-en terül el és 1200 liter a napi kapacitása. A folyamatos főzésnek köszönhetően 4-5 féle sört kínálnak állandó jelleggel.
A sörforradalomhoz csatlakozva a sörfőzde olyan sörkülönlegességeket készít, amelyekkel a hazai sörgyárak termékei között nem lehet találkozni. Hazánk egyik legnagyobb sörsikere, a Keserű Méz is a Fóti Kézműves Sörfőzdében készül. De nem kevésbé kedvelt termékük a narancsos - mézes gyömbérsör is. Az üzem egy Osterbráu rendszerű sörfőzde, amely 120 nm-en terül el és 1200 liter a napi kapacitása. A folyamatos főzésnek köszönhetően 4-5 féle sört kínálnak állandó jelleggel.