Birtokunk Etyeken, az Öreg-hegyen található, azonban borászatunk Pátyról, egy több, mint 200 éves hagyományos pincéből indult. Jó minőségű termésünket a radikális terméskorlátozás biztosítja. Már a területen megtörténik a termés válogatása, így feldolgozásra csak egészséges, kifogástalan szőlő kerül. Természetközeli gazdálkodást folytatunk, a növényvédelem alapja a réz és a kén használata, emellett rendkívül fontos dolognak tartjuk az szőlőnkben a biodiverzitás fenntartását, ezért minden sor füvesített.
Birtokunk Etyeken, az Öreg-hegyen található, azonban borászatunk Pátyról, egy több, mint 200 éves hagyományos pincéből indult. Jó minőségű termésünket a radikális terméskorlátozás biztosítja. Már a területen megtörténik a termés válogatása, így feldolgozásra csak egészséges, kifogástalan szőlő kerül. Természetközeli gazdálkodást folytatunk, a növényvédelem alapja a réz és a kén használata, emellett rendkívül fontos dolognak tartjuk az szőlőnkben a biodiverzitás fenntartását, ezért minden sor füvesített.
Birtokunk Etyeken, az Öreg-hegyen található, azonban borászatunk Pátyról, egy több, mint 200 éves hagyományos pincéből indult. Jó minőségű termésünket a radikális terméskorlátozás biztosítja. Már a területen megtörténik a termés válogatása, így feldolgozásra csak egészséges, kifogástalan szőlő kerül. Természetközeli gazdálkodást folytatunk, a növényvédelem alapja a réz és a kén használata, emellett rendkívül fontos dolognak tartjuk az szőlőnkben a biodiverzitás fenntartását, ezért minden sor füvesített.
A szekszárdi borvidék legjobb dűlőiben rendelkezünk területekkel. Jelenleg 27 ha szőlőterülettel rendelkezünk. Ennek a nagy része újratelepített, viszonylag fiatal szőlő, de ezek között is sorban lépnek a felnőttkorba az ültetvények. Vörösbor termő vidékként a termelt szőlők nagy része, kb 70%, kékszőlő. A kevés kivételtől eltekintve, szinte minden európában termelt kékszőlő fajta jól érzi magát szekszárdon, de a fehér szőlő is megtalálja itt az otthonát. Tradicionális fajtaként a kékszőlők közül a kadarkát kell kiemelni, a fehéreket az olaszrizling képviseli.
A szekszárdi borvidék legjobb dűlőiben rendelkezünk területekkel. Jelenleg 27 ha szőlőterülettel rendelkezünk. Ennek a nagy része újratelepített, viszonylag fiatal szőlő, de ezek között is sorban lépnek a felnőttkorba az ültetvények. Vörösbor termő vidékként a termelt szőlők nagy része, kb 70%, kékszőlő. A kevés kivételtől eltekintve, szinte minden európában termelt kékszőlő fajta jól érzi magát szekszárdon, de a fehér szőlő is megtalálja itt az otthonát. Tradicionális fajtaként a kékszőlők közül a kadarkát kell kiemelni, a fehéreket az olaszrizling képviseli.
A szekszárdi borvidék legjobb dűlőiben rendelkezünk területekkel. Jelenleg 27 ha szőlőterülettel rendelkezünk. Ennek a nagy része újratelepített, viszonylag fiatal szőlő, de ezek között is sorban lépnek a felnőttkorba az ültetvények. Vörösbor termő vidékként a termelt szőlők nagy része, kb 70%, kékszőlő. A kevés kivételtől eltekintve, szinte minden európában termelt kékszőlő fajta jól érzi magát szekszárdon, de a fehér szőlő is megtalálja itt az otthonát. Tradicionális fajtaként a kékszőlők közül a kadarkát kell kiemelni, a fehéreket az olaszrizling képviseli.
A nyár legmelegebb órái vagy a téli hideg idején szívesen borozgatunk a villaépület földszinti termeiben, ami egyfajta kulturális szalonként is működik, ahová rendszeresen szervezünk időszaki kiállításokat, kisebb vagy nagyobb borkóstolókat, borvacsorákat, társasági eseményeket, céges rendezvényeket. Legtöbb vendégünk kedvence azonban a villa terasza és kertje, ahol a hozzánk betérő vendégek az ősfák árnyékában kitett asztaloknál kóstolhatják meg a Villa Gyetvai borait.
A nyár legmelegebb órái vagy a téli hideg idején szívesen borozgatunk a villaépület földszinti termeiben, ami egyfajta kulturális szalonként is működik, ahová rendszeresen szervezünk időszaki kiállításokat, kisebb vagy nagyobb borkóstolókat, borvacsorákat, társasági eseményeket, céges rendezvényeket. Legtöbb vendégünk kedvence azonban a villa terasza és kertje, ahol a hozzánk betérő vendégek az ősfák árnyékában kitett asztaloknál kóstolhatják meg a Villa Gyetvai borait.
A nyár legmelegebb órái vagy a téli hideg idején szívesen borozgatunk a villaépület földszinti termeiben, ami egyfajta kulturális szalonként is működik, ahová rendszeresen szervezünk időszaki kiállításokat, kisebb vagy nagyobb borkóstolókat, borvacsorákat, társasági eseményeket, céges rendezvényeket. Legtöbb vendégünk kedvence azonban a villa terasza és kertje, ahol a hozzánk betérő vendégek az ősfák árnyékában kitett asztaloknál kóstolhatják meg a Villa Gyetvai borait.
A Balaton északi partján, a Tapolcai-medencében fekvő Csobánc hegy az egyik legszebb vulkanikus hegy Magyarországon. Itt található birtokunk központja és szőlőültetvényeink jelentős része. A különleges geológiai adottságok, a hő-visszatartó bazalt talaj és a Balaton közelségének köszönhető mikroklíma együttes hatásai teszik lehetővé, hogy különleges minőségű borokat alkossunk. Testes, száraz borokat, mély gyümölcsösséggel, erőteljes ásványossággal, határozott savakkal, magas extrakt tartalommal és hosszú érlelhetőséggel.
A Balaton északi partján, a Tapolcai-medencében fekvő Csobánc hegy az egyik legszebb vulkanikus hegy Magyarországon. Itt található birtokunk központja és szőlőültetvényeink jelentős része. A különleges geológiai adottságok, a hő-visszatartó bazalt talaj és a Balaton közelségének köszönhető mikroklíma együttes hatásai teszik lehetővé, hogy különleges minőségű borokat alkossunk. Testes, száraz borokat, mély gyümölcsösséggel, erőteljes ásványossággal, határozott savakkal, magas extrakt tartalommal és hosszú érlelhetőséggel.
A Balaton északi partján, a Tapolcai-medencében fekvő Csobánc hegy az egyik legszebb vulkanikus hegy Magyarországon. Itt található birtokunk központja és szőlőültetvényeink jelentős része. A különleges geológiai adottságok, a hő-visszatartó bazalt talaj és a Balaton közelségének köszönhető mikroklíma együttes hatásai teszik lehetővé, hogy különleges minőségű borokat alkossunk. Testes, száraz borokat, mély gyümölcsösséggel, erőteljes ásványossággal, határozott savakkal, magas extrakt tartalommal és hosszú érlelhetőséggel.
Az UNESCO világörökség címével büszkélkedő Fertő tó déli partján találjuk a Vincellér Borbirtokot. 1986 óta, 3 család összefogásában, a itt készítjük közép-európai és magyar fajtákból az alap (Vincellér) és válogatás (Molnártiti Selection) borainkat. Pincénk specialitása a késői szüretelésű Zenit természetes fehér édesbor. A bor- és kerékpáros turistákat egész évben várjuk a fertőbozi vinotékánkban.
Az UNESCO világörökség címével büszkélkedő Fertő tó déli partján találjuk a Vincellér Borbirtokot. 1986 óta, 3 család összefogásában, a itt készítjük közép-európai és magyar fajtákból az alap (Vincellér) és válogatás (Molnártiti Selection) borainkat. Pincénk specialitása a késői szüretelésű Zenit természetes fehér édesbor. A bor- és kerékpáros turistákat egész évben várjuk a fertőbozi vinotékánkban.
Az UNESCO világörökség címével büszkélkedő Fertő tó déli partján találjuk a Vincellér Borbirtokot. 1986 óta, 3 család összefogásában, a itt készítjük közép-európai és magyar fajtákból az alap (Vincellér) és válogatás (Molnártiti Selection) borainkat. Pincénk specialitása a késői szüretelésű Zenit természetes fehér édesbor. A bor- és kerékpáros turistákat egész évben várjuk a fertőbozi vinotékánkban.
A villányi szőlőhegy kiváló adottságú Jammerthal dűlőjének lábánál fekszik a Vojtek Pince, itt található a Vojtek Pince Vendégház is. A pincészet 8 hektáros területen termel szőlőt, elsősorban cabernet franc, cabernet sauvignon, kékfrankos, portugieser és pinot noir fajtát. A pihenni vágyókat egész évben 4 db 3 ágyas, fürdőszobás szobával várja a Vojtek Pince Vendégház. Reggelizési lehetőséget biztosított. Szállóvendégeink betekintést nyerhetnek a borkészítés rejtelmeibe, megtekinthetik feldolgozó üzemünket, megkóstolhatják borainkat egy baráti beszélgetés keretében.
A villányi szőlőhegy kiváló adottságú Jammerthal dűlőjének lábánál fekszik a Vojtek Pince, itt található a Vojtek Pince Vendégház is. A pincészet 8 hektáros területen termel szőlőt, elsősorban cabernet franc, cabernet sauvignon, kékfrankos, portugieser és pinot noir fajtát. A pihenni vágyókat egész évben 4 db 3 ágyas, fürdőszobás szobával várja a Vojtek Pince Vendégház. Reggelizési lehetőséget biztosított. Szállóvendégeink betekintést nyerhetnek a borkészítés rejtelmeibe, megtekinthetik feldolgozó üzemünket, megkóstolhatják borainkat egy baráti beszélgetés keretében.
A villányi szőlőhegy kiváló adottságú Jammerthal dűlőjének lábánál fekszik a Vojtek Pince, itt található a Vojtek Pince Vendégház is. A pincészet 8 hektáros területen termel szőlőt, elsősorban cabernet franc, cabernet sauvignon, kékfrankos, portugieser és pinot noir fajtát. A pihenni vágyókat egész évben 4 db 3 ágyas, fürdőszobás szobával várja a Vojtek Pince Vendégház. Reggelizési lehetőséget biztosított. Szállóvendégeink betekintést nyerhetnek a borkészítés rejtelmeibe, megtekinthetik feldolgozó üzemünket, megkóstolhatják borainkat egy baráti beszélgetés keretében.
A Von Beőthy Pince 1998-ban kezdte meg újra működését, a Beőthy család több évszázados borászati hagyományainak folytatásaként. Az újrakezdés után 2,5 hektár önerőből vásárolt saját területtel és 1 hektár felvásárlással, 250 méter magasan egy igazi hegyi borászatban, ellenőrzött biológiai termesztést folytatunk a Badacsonyi-borvidéken. Célunk a Balaton-felvidéki minőségi vörösborok további népszerűsítése. Borainkkal találkozhatnak neves éttermekben és vinotékákban, illetve fogyaszthatók pincénknél, a Balaton-felvidék festői szépségű Csobánc hegyén, panoráma borteraszunkon.
A Von Beőthy Pince 1998-ban kezdte meg újra működését, a Beőthy család több évszázados borászati hagyományainak folytatásaként. Az újrakezdés után 2,5 hektár önerőből vásárolt saját területtel és 1 hektár felvásárlással, 250 méter magasan egy igazi hegyi borászatban, ellenőrzött biológiai termesztést folytatunk a Badacsonyi-borvidéken. Célunk a Balaton-felvidéki minőségi vörösborok további népszerűsítése. Borainkkal találkozhatnak neves éttermekben és vinotékákban, illetve fogyaszthatók pincénknél, a Balaton-felvidék festői szépségű Csobánc hegyén, panoráma borteraszunkon.
A Von Beőthy Pince 1998-ban kezdte meg újra működését, a Beőthy család több évszázados borászati hagyományainak folytatásaként. Az újrakezdés után 2,5 hektár önerőből vásárolt saját területtel és 1 hektár felvásárlással, 250 méter magasan egy igazi hegyi borászatban, ellenőrzött biológiai termesztést folytatunk a Badacsonyi-borvidéken. Célunk a Balaton-felvidéki minőségi vörösborok további népszerűsítése. Borainkkal találkozhatnak neves éttermekben és vinotékákban, illetve fogyaszthatók pincénknél, a Balaton-felvidék festői szépségű Csobánc hegyén, panoráma borteraszunkon.