Turizmus Program

Húsvéti hajókirándulás

Tájházak Napja

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

TOP 100 úticél

Húsvét

Pincészet

A pincészetek népszerű úticélok, mint jó borlelőhelyek. Sok pincészet a borkóstolás és pincelátogatás programok mellé már saját szállást is tud biztosítani ellátással együtt.
Népszerűség

Tokaj-hegyaljai kézműves borok Sátoraljaújhelyről. Pincelátogatás és borkóstolás, érmes borok a sátoraljaújhelyi Ungvári pincesoron. Igény szerint házias hideg meleg ételek! Házi svábszalonna, kolbász, kecskesajt.

Tokaj-hegyaljai kézműves borok Sátoraljaújhelyről. Pincelátogatás és borkóstolás, érmes borok a sátoraljaújhelyi Ungvári pincesoron. Igény szerint házias hideg meleg ételek! Házi svábszalonna, kolbász, kecskesajt.

Tokaj-hegyaljai kézműves borok Sátoraljaújhelyről. Pincelátogatás és borkóstolás, érmes borok a sátoraljaújhelyi Ungvári pincesoron. Igény szerint házias hideg meleg ételek! Házi svábszalonna, kolbász, kecskesajt.

Cégünk egy családi Pincészet Mátraalján, jelenleg 25 hektáros területen gazdálkodunk. A Pincészetnél lehetőség van belepillantani a munkafolyamatokba, pincetúránk szerves része az üzem megismerése és a borok külön stádiumban való kóstolása. Céges rendezvények, borvacsorák és kóstolók a hét minden napján lehetségesek, előre egyeztetett időpontban. A pincészet nyitvatartási idejében a héten bármikor van lehetőség palackos és folyó bor vásárlásra.

Cégünk egy családi Pincészet Mátraalján, jelenleg 25 hektáros területen gazdálkodunk. A Pincészetnél lehetőség van belepillantani a munkafolyamatokba, pincetúránk szerves része az üzem megismerése és a borok külön stádiumban való kóstolása. Céges rendezvények, borvacsorák és kóstolók a hét minden napján lehetségesek, előre egyeztetett időpontban. A pincészet nyitvatartási idejében a héten bármikor van lehetőség palackos és folyó bor vásárlásra.

Cégünk egy családi Pincészet Mátraalján, jelenleg 25 hektáros területen gazdálkodunk. A Pincészetnél lehetőség van belepillantani a munkafolyamatokba, pincetúránk szerves része az üzem megismerése és a borok külön stádiumban való kóstolása. Céges rendezvények, borvacsorák és kóstolók a hét minden napján lehetségesek, előre egyeztetett időpontban. A pincészet nyitvatartási idejében a héten bármikor van lehetőség palackos és folyó bor vásárlásra.

A Szöllősi Pincészet historikus hangulatú pincéjét még gróf Zichy Miklós építtette 1830-ban. Helyreállításával az egyik legszebb földalatti bortároló jött létre, benne a régi hagyomány találkozik a legkorszerűbb technológiával. A pince klímája is tökéletes, 160 hektoliter barrique tölgyfahordóban és 3500 hektoliter hűthető rozsdamentes fémtartályban érlelődnek a szebbnél szebb borok, melyek a Neszmélyi-borvidéken termő szőlőkből készülnek.

A Szöllősi Pincészet historikus hangulatú pincéjét még gróf Zichy Miklós építtette 1830-ban. Helyreállításával az egyik legszebb földalatti bortároló jött létre, benne a régi hagyomány találkozik a legkorszerűbb technológiával. A pince klímája is tökéletes, 160 hektoliter barrique tölgyfahordóban és 3500 hektoliter hűthető rozsdamentes fémtartályban érlelődnek a szebbnél szebb borok, melyek a Neszmélyi-borvidéken termő szőlőkből készülnek.

A Szöllősi Pincészet historikus hangulatú pincéjét még gróf Zichy Miklós építtette 1830-ban. Helyreállításával az egyik legszebb földalatti bortároló jött létre, benne a régi hagyomány találkozik a legkorszerűbb technológiával. A pince klímája is tökéletes, 160 hektoliter barrique tölgyfahordóban és 3500 hektoliter hűthető rozsdamentes fémtartályban érlelődnek a szebbnél szebb borok, melyek a Neszmélyi-borvidéken termő szőlőkből készülnek.

Dűlőink az egri borvidék területén Észak-kelet Magyarországon, a Bükk hegység lábánál helyezkednek el. Családi Birtokunk 16 ha-on, 3 település, 9 dűlőjében gazdálkodik. 10 szőlőfajtából 3 fehér és 7 kékszőlőt nevelünk azzal a célkitűzéssel, hogy NAGY Borokat készítsünk. A nagyság az eleganciára, egyediségre és a maradandó ízélményre vonatkozik!

Dűlőink az egri borvidék területén Észak-kelet Magyarországon, a Bükk hegység lábánál helyezkednek el. Családi Birtokunk 16 ha-on, 3 település, 9 dűlőjében gazdálkodik. 10 szőlőfajtából 3 fehér és 7 kékszőlőt nevelünk azzal a célkitűzéssel, hogy NAGY Borokat készítsünk. A nagyság az eleganciára, egyediségre és a maradandó ízélményre vonatkozik!

Dűlőink az egri borvidék területén Észak-kelet Magyarországon, a Bükk hegység lábánál helyezkednek el. Családi Birtokunk 16 ha-on, 3 település, 9 dűlőjében gazdálkodik. 10 szőlőfajtából 3 fehér és 7 kékszőlőt nevelünk azzal a célkitűzéssel, hogy NAGY Borokat készítsünk. A nagyság az eleganciára, egyediségre és a maradandó ízélményre vonatkozik!

Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!

Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!

Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!

Az enyhe klíma és a sokrétű talaj ideális lehetőséget biztosít szőlőnk fejlődéséhez. Az egész évben végzett következetes kézimunka, a hosszú hordós érlelés megmutatkozik karakteres fehér és vörösborainkban. Így boraink a “természetes” borok kedvelői között mára már ismertek, és elismertek mind itthon és külföldön.

Az enyhe klíma és a sokrétű talaj ideális lehetőséget biztosít szőlőnk fejlődéséhez. Az egész évben végzett következetes kézimunka, a hosszú hordós érlelés megmutatkozik karakteres fehér és vörösborainkban. Így boraink a “természetes” borok kedvelői között mára már ismertek, és elismertek mind itthon és külföldön.

Az enyhe klíma és a sokrétű talaj ideális lehetőséget biztosít szőlőnk fejlődéséhez. Az egész évben végzett következetes kézimunka, a hosszú hordós érlelés megmutatkozik karakteres fehér és vörösborainkban. Így boraink a “természetes” borok kedvelői között mára már ismertek, és elismertek mind itthon és külföldön.

Sopronban saját termelésű szőlőből készítünk bort, pezsgőt, pálinkát. Külön borkóstoló helységben kóstolhatók és megvásárolhatók.

Sopronban saját termelésű szőlőből készítünk bort, pezsgőt, pálinkát. Külön borkóstoló helységben kóstolhatók és megvásárolhatók.

Sopronban saját termelésű szőlőből készítünk bort, pezsgőt, pálinkát. Külön borkóstoló helységben kóstolhatók és megvásárolhatók.

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.

A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.

A Tiffán család az 1700-as években települt a villányi borvidékre. Tiffán Imre és fia már a kilencedik generáció a családban, akik szőlőműveléssel és borászkodással foglalkoznak. Az 1992-ben 7 hektáron elkezdett családi vállalkozást folyamatosan fejlesztve, évente 40.000-50.000 palack bort állítanak elő.

Mediterrán stílusú borházunk Tarcalon helyezkedik el, 20 hektáron gazdálkodunk Tarcal és Mád határában elterülő ültetvényeinken. Furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, zéta fajták adják boraink alapanyagát.

Mediterrán stílusú borházunk Tarcalon helyezkedik el, 20 hektáron gazdálkodunk Tarcal és Mád határában elterülő ültetvényeinken. Furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, zéta fajták adják boraink alapanyagát.

Mediterrán stílusú borházunk Tarcalon helyezkedik el, 20 hektáron gazdálkodunk Tarcal és Mád határában elterülő ültetvényeinken. Furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, zéta fajták adják boraink alapanyagát.

1...313233...36

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete