Családi pincészet vagyunk. Több, mint 40 év kitartó munkájának hála ma már egy 27 hektáros csodálatos birtokon gazdálkodunk és egy különleges ötágú pincerendszerben érleljük borainkat. Négy évtizede már, hogy minden évjáratban finomítjuk borainkat, amihez a régió legszebb dűlőiben rendelkezünk szőlőterületekkel, beleértve az ikonikus Síkhegy- és Nagy-Eged dűlőket is. Közösségi feladatunk az Egri Bikavér és Egri Csillag tökéletesítése, egyéni célkitűzésünk pedig, hogy a Leányka, Kadarka és Kékfrankos fajtákat a borkedvelőkkel méltó módon megismertessük.
Kiemelt partner
Családi pincészet vagyunk. Több, mint 40 év kitartó munkájának hála ma már egy 27 hektáros csodálatos birtokon gazdálkodunk és egy különleges ötágú pincerendszerben érleljük borainkat. Négy évtizede már, hogy minden évjáratban finomítjuk borainkat, amihez a régió legszebb dűlőiben rendelkezünk szőlőterületekkel, beleértve az ikonikus Síkhegy- és Nagy-Eged dűlőket is. Közösségi feladatunk az Egri Bikavér és Egri Csillag tökéletesítése, egyéni célkitűzésünk pedig, hogy a Leányka, Kadarka és Kékfrankos fajtákat a borkedvelőkkel méltó módon megismertessük.
Kiemelt partner
Családi pincészet vagyunk. Több, mint 40 év kitartó munkájának hála ma már egy 27 hektáros csodálatos birtokon gazdálkodunk és egy különleges ötágú pincerendszerben érleljük borainkat. Négy évtizede már, hogy minden évjáratban finomítjuk borainkat, amihez a régió legszebb dűlőiben rendelkezünk szőlőterületekkel, beleértve az ikonikus Síkhegy- és Nagy-Eged dűlőket is. Közösségi feladatunk az Egri Bikavér és Egri Csillag tökéletesítése, egyéni célkitűzésünk pedig, hogy a Leányka, Kadarka és Kékfrankos fajtákat a borkedvelőkkel méltó módon megismertessük.
Kiemelt partner
Pincészetünk a badacsonyi borrégióhoz tartozó Szent György–hegyen műveli a maga immár 2x2 hektárnyi szőlőjét. A név a birtok apró méretét jelzi, ez a garancia arra is, hogy képesek vagyunk a területeinket teljes odafigyeléssel és odaadással művelni, a termésből pedig a lehető legjobb bort készíteni. A borvidéken ma még szokatlan módon a hangsúlyt a vörösborokra helyezzük. Pincelátogatás előre egyeztetett időpontban lehetséges. 6 tételből álló kóstolósorunk tartalmazza a birtok legjobb tételeit, a kóstoló időtartama 2 óra.
Pincészetünk a badacsonyi borrégióhoz tartozó Szent György–hegyen műveli a maga immár 2x2 hektárnyi szőlőjét. A név a birtok apró méretét jelzi, ez a garancia arra is, hogy képesek vagyunk a területeinket teljes odafigyeléssel és odaadással művelni, a termésből pedig a lehető legjobb bort készíteni. A borvidéken ma még szokatlan módon a hangsúlyt a vörösborokra helyezzük. Pincelátogatás előre egyeztetett időpontban lehetséges. 6 tételből álló kóstolósorunk tartalmazza a birtok legjobb tételeit, a kóstoló időtartama 2 óra.
Pincészetünk a badacsonyi borrégióhoz tartozó Szent György–hegyen műveli a maga immár 2x2 hektárnyi szőlőjét. A név a birtok apró méretét jelzi, ez a garancia arra is, hogy képesek vagyunk a területeinket teljes odafigyeléssel és odaadással művelni, a termésből pedig a lehető legjobb bort készíteni. A borvidéken ma még szokatlan módon a hangsúlyt a vörösborokra helyezzük. Pincelátogatás előre egyeztetett időpontban lehetséges. 6 tételből álló kóstolósorunk tartalmazza a birtok legjobb tételeit, a kóstoló időtartama 2 óra.
8 ha szőlőültetvényünk a Bakony lábánál terül el, csodálatos kilátást nyújtva a Balatonra és a Tapolcai medence kialudt vulkánjaira. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, cserszegi fűszeres, kékfrankos, valamint chardonnay, cabernet franc, cabernet sauvignon és syrah. Hagyományos családi pincészetünknél igényesen szervezett, kulturált körülmények között, borszakértő által levezényelt kóstolókat tartunk. A lesencetomaji-dombon található borkóstoló présház kiválóan alkalmas céges találkozók és kisebb rendezvények lebonyolítására is. A borkóstolást minimum 4 fő részére ajánljuk. A pince maximum 50 főt tud kényelmesen vendégül látni. Gyógyfüves boraink speciálisan válogatott gyógynövény keverékek áztatásával készülnek, így a bor általános kedvező élettani hatásán kívül, a benne oldott növényi eredetű hatóanyagokkal együtt fejti ki pozitív hatását a szervezetre. Különleges fahordós érleléssel, biológiai erjesztésű fűszeres vörösbor-ecetet is gyártunk syrah vörösborunkból.
8 ha szőlőültetvényünk a Bakony lábánál terül el, csodálatos kilátást nyújtva a Balatonra és a Tapolcai medence kialudt vulkánjaira. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, cserszegi fűszeres, kékfrankos, valamint chardonnay, cabernet franc, cabernet sauvignon és syrah. Hagyományos családi pincészetünknél igényesen szervezett, kulturált körülmények között, borszakértő által levezényelt kóstolókat tartunk. A lesencetomaji-dombon található borkóstoló présház kiválóan alkalmas céges találkozók és kisebb rendezvények lebonyolítására is. A borkóstolást minimum 4 fő részére ajánljuk. A pince maximum 50 főt tud kényelmesen vendégül látni. Gyógyfüves boraink speciálisan válogatott gyógynövény keverékek áztatásával készülnek, így a bor általános kedvező élettani hatásán kívül, a benne oldott növényi eredetű hatóanyagokkal együtt fejti ki pozitív hatását a szervezetre. Különleges fahordós érleléssel, biológiai erjesztésű fűszeres vörösbor-ecetet is gyártunk syrah vörösborunkból.
8 ha szőlőültetvényünk a Bakony lábánál terül el, csodálatos kilátást nyújtva a Balatonra és a Tapolcai medence kialudt vulkánjaira. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, cserszegi fűszeres, kékfrankos, valamint chardonnay, cabernet franc, cabernet sauvignon és syrah. Hagyományos családi pincészetünknél igényesen szervezett, kulturált körülmények között, borszakértő által levezényelt kóstolókat tartunk. A lesencetomaji-dombon található borkóstoló présház kiválóan alkalmas céges találkozók és kisebb rendezvények lebonyolítására is. A borkóstolást minimum 4 fő részére ajánljuk. A pince maximum 50 főt tud kényelmesen vendégül látni. Gyógyfüves boraink speciálisan válogatott gyógynövény keverékek áztatásával készülnek, így a bor általános kedvező élettani hatásán kívül, a benne oldott növényi eredetű hatóanyagokkal együtt fejti ki pozitív hatását a szervezetre. Különleges fahordós érleléssel, biológiai erjesztésű fűszeres vörösbor-ecetet is gyártunk syrah vörösborunkból.
Családi pincészetünk a Hajós-Bajai és a Szekszárdi borvidéken elhelyezkedő 23 hektárnyi területen gazdálkodik. Szőlőfajtáink: Cserszegi fűszeres, Irsai Olivér, Chardonnay, Olasz rizling, Sauvignon blanc, Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Örömmel fogadjuk a látogatócsoportokat, akik betekinthetnek a borászat mindennapjaiba.
Családi pincészetünk a Hajós-Bajai és a Szekszárdi borvidéken elhelyezkedő 23 hektárnyi területen gazdálkodik. Szőlőfajtáink: Cserszegi fűszeres, Irsai Olivér, Chardonnay, Olasz rizling, Sauvignon blanc, Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Örömmel fogadjuk a látogatócsoportokat, akik betekinthetnek a borászat mindennapjaiba.
Családi pincészetünk a Hajós-Bajai és a Szekszárdi borvidéken elhelyezkedő 23 hektárnyi területen gazdálkodik. Szőlőfajtáink: Cserszegi fűszeres, Irsai Olivér, Chardonnay, Olasz rizling, Sauvignon blanc, Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Örömmel fogadjuk a látogatócsoportokat, akik betekinthetnek a borászat mindennapjaiba.
Borászatunk termőterületein furmint, juhfark és a történelmi szőlőfajták teremnek. A szőlőben csak azokat a vegyszereket használjuk, amelyek feltétlenül szükségesek a termés egészségének megóvása érdekében. Elhivatottan őrizzük szőlészeti értékeinket, a történelmi szőlőfajtákat. Ültetvényeink hiányát saját oltványkertünkből pótoljuk. Pincelátogatás előre bejelentkezéssel lehetséges.
Borászatunk termőterületein furmint, juhfark és a történelmi szőlőfajták teremnek. A szőlőben csak azokat a vegyszereket használjuk, amelyek feltétlenül szükségesek a termés egészségének megóvása érdekében. Elhivatottan őrizzük szőlészeti értékeinket, a történelmi szőlőfajtákat. Ültetvényeink hiányát saját oltványkertünkből pótoljuk. Pincelátogatás előre bejelentkezéssel lehetséges.
Borászatunk termőterületein furmint, juhfark és a történelmi szőlőfajták teremnek. A szőlőben csak azokat a vegyszereket használjuk, amelyek feltétlenül szükségesek a termés egészségének megóvása érdekében. Elhivatottan őrizzük szőlészeti értékeinket, a történelmi szőlőfajtákat. Ültetvényeink hiányát saját oltványkertünkből pótoljuk. Pincelátogatás előre bejelentkezéssel lehetséges.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.
A borászati tradíció a mai napig is nemzedékről nemzedékre száll. A tokaji borok jellegzetes karakterének kialakulásában meghatározó szerepe van a pincének, a falakat borító nemes penésznek és a nagy hagyományú tölgyfahordóknak. Kínálatunkban pincészetünk több évjárat édes, félédes és száraz borkülönlegességét megtalálhatja.
A borászati tradíció a mai napig is nemzedékről nemzedékre száll. A tokaji borok jellegzetes karakterének kialakulásában meghatározó szerepe van a pincének, a falakat borító nemes penésznek és a nagy hagyományú tölgyfahordóknak. Kínálatunkban pincészetünk több évjárat édes, félédes és száraz borkülönlegességét megtalálhatja.
A borászati tradíció a mai napig is nemzedékről nemzedékre száll. A tokaji borok jellegzetes karakterének kialakulásában meghatározó szerepe van a pincének, a falakat borító nemes penésznek és a nagy hagyományú tölgyfahordóknak. Kínálatunkban pincészetünk több évjárat édes, félédes és száraz borkülönlegességét megtalálhatja.
A pincészet Szabó Tünde vezetésével működik, aki hisz a szőlő és a bor természetességében, spirituális, mindent átható erejében, az életre gyakorolt pozitív hatásában. A borászat ennek szellemében, elsősorban olaszrizling, rizlingszilváni, szürkebarát, rajnairizling, pinot noir szőlőfajtákból készít borokat hittel, természettel, szeretettel. Borkóstolóra, pincelátogatásra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség.
A pincészet Szabó Tünde vezetésével működik, aki hisz a szőlő és a bor természetességében, spirituális, mindent átható erejében, az életre gyakorolt pozitív hatásában. A borászat ennek szellemében, elsősorban olaszrizling, rizlingszilváni, szürkebarát, rajnairizling, pinot noir szőlőfajtákból készít borokat hittel, természettel, szeretettel. Borkóstolóra, pincelátogatásra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség.
A pincészet Szabó Tünde vezetésével működik, aki hisz a szőlő és a bor természetességében, spirituális, mindent átható erejében, az életre gyakorolt pozitív hatásában. A borászat ennek szellemében, elsősorban olaszrizling, rizlingszilváni, szürkebarát, rajnairizling, pinot noir szőlőfajtákból készít borokat hittel, természettel, szeretettel. Borkóstolóra, pincelátogatásra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség.