Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Pálinkakóstolás

Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított pálinkáimat ajánlom minden kedves vendégem számára, aki akár örömében, akár bánatában szívesen koccint egy jó baráti társaságban.

Kiemelt partner

Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított pálinkáimat ajánlom minden kedves vendégem számára, aki akár örömében, akár bánatában szívesen koccint egy jó baráti társaságban.

Kiemelt partner

Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított pálinkáimat ajánlom minden kedves vendégem számára, aki akár örömében, akár bánatában szívesen koccint egy jó baráti társaságban.

Kiemelt partner

A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.

Kiemelt partner

A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.

Kiemelt partner

A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.

Kiemelt partner

Látogasson el az Agárdi Pálinkafőzde Látogatócentrumába, hogy megismerkedhessen a pálinkafőzés fortélyaival, ízlelje meg éttermünk különlegességeit és vegyen részt különböző pálinkakóstolókon.

Látogasson el az Agárdi Pálinkafőzde Látogatócentrumába, hogy megismerkedhessen a pálinkafőzés fortélyaival, ízlelje meg éttermünk különlegességeit és vegyen részt különböző pálinkakóstolókon.

Látogasson el az Agárdi Pálinkafőzde Látogatócentrumába, hogy megismerkedhessen a pálinkafőzés fortélyaival, ízlelje meg éttermünk különlegességeit és vegyen részt különböző pálinkakóstolókon.

A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.

A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.

A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.

Miskolcon egy 17. századi műemléki borház alapjainak megtartásával és a 21. századi technikák felhasználásával kialakított több funkciós épület az Avasi Cellarium. Az itt megvalósuló projekt célja többek között, hogy példát mutasson a miskolci Avason található pincék megújulásához. A Cellarium pince természetesen az önfeledt szórakozás színtere is. Hangulatos kamarakoncertekkel és gasztrokulturális rendezvényekkel igyekszik az Avasi Pincesort népszerűsíteni és egykori fényét visszaadni.

Miskolcon egy 17. századi műemléki borház alapjainak megtartásával és a 21. századi technikák felhasználásával kialakított több funkciós épület az Avasi Cellarium. Az itt megvalósuló projekt célja többek között, hogy példát mutasson a miskolci Avason található pincék megújulásához. A Cellarium pince természetesen az önfeledt szórakozás színtere is. Hangulatos kamarakoncertekkel és gasztrokulturális rendezvényekkel igyekszik az Avasi Pincesort népszerűsíteni és egykori fényét visszaadni.

Miskolcon egy 17. századi műemléki borház alapjainak megtartásával és a 21. századi technikák felhasználásával kialakított több funkciós épület az Avasi Cellarium. Az itt megvalósuló projekt célja többek között, hogy példát mutasson a miskolci Avason található pincék megújulásához. A Cellarium pince természetesen az önfeledt szórakozás színtere is. Hangulatos kamarakoncertekkel és gasztrokulturális rendezvényekkel igyekszik az Avasi Pincesort népszerűsíteni és egykori fényét visszaadni.

Igazán üdítő és ritka színfolt a teljesen kézzel készült csetényi pálinka. Szeszfőzdénkben a régi hagyományoknak megfelelően rézüstben, fatüzeléses rendszerben készül e kiváló ital. A gyümölcsök begyűjtésétől, a főzésen át a palackozásig mindent családi vállalkozásban végzünk, hisz igazán csak így tudjuk biztosítani minden üveg kitűnő minőségét. Ezek a párlatok garantáltan 100% érett, tiszta gyümölcsből készülnek.

Igazán üdítő és ritka színfolt a teljesen kézzel készült csetényi pálinka. Szeszfőzdénkben a régi hagyományoknak megfelelően rézüstben, fatüzeléses rendszerben készül e kiváló ital. A gyümölcsök begyűjtésétől, a főzésen át a palackozásig mindent családi vállalkozásban végzünk, hisz igazán csak így tudjuk biztosítani minden üveg kitűnő minőségét. Ezek a párlatok garantáltan 100% érett, tiszta gyümölcsből készülnek.

Igazán üdítő és ritka színfolt a teljesen kézzel készült csetényi pálinka. Szeszfőzdénkben a régi hagyományoknak megfelelően rézüstben, fatüzeléses rendszerben készül e kiváló ital. A gyümölcsök begyűjtésétől, a főzésen át a palackozásig mindent családi vállalkozásban végzünk, hisz igazán csak így tudjuk biztosítani minden üveg kitűnő minőségét. Ezek a párlatok garantáltan 100% érett, tiszta gyümölcsből készülnek.

Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.

Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.

Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.

A Bor- és Pálinkaház kitűnően alkalmas céges és családi rendezvények lebonyolítására, 50 fős kóstolóteremmel várjuk csoportok jelentkezését is. Rendezvényházunkban megismerhetik a környék gasztronómiáját és kulturális értékeit.

A Bor- és Pálinkaház kitűnően alkalmas céges és családi rendezvények lebonyolítására, 50 fős kóstolóteremmel várjuk csoportok jelentkezését is. Rendezvényházunkban megismerhetik a környék gasztronómiáját és kulturális értékeit.

A Bor- és Pálinkaház kitűnően alkalmas céges és családi rendezvények lebonyolítására, 50 fős kóstolóteremmel várjuk csoportok jelentkezését is. Rendezvényházunkban megismerhetik a környék gasztronómiáját és kulturális értékeit.

A Vasi Hegyhát Pálinkaház üzemlátogatással, pálinkakóstolóval és vásárlási lehetőséggel vár minden kedves érdeklődőt.

A Vasi Hegyhát Pálinkaház üzemlátogatással, pálinkakóstolóval és vásárlási lehetőséggel vár minden kedves érdeklődőt.

A Vasi Hegyhát Pálinkaház üzemlátogatással, pálinkakóstolóval és vásárlási lehetőséggel vár minden kedves érdeklődőt.

Pálinkafőzdénkben régi családi receptek alapján alkottuk meg a Bolyhos ágyas pálinkát. Ágyas szilvapálinkánk a 2001-ben Gyulán Fesztivál fődíja mellett, Éfosz különdíjat és aranyérmet nyert. A főzde melletti Mintaboltunkban várjuk kedves vendégeinket.

Pálinkafőzdénkben régi családi receptek alapján alkottuk meg a Bolyhos ágyas pálinkát. Ágyas szilvapálinkánk a 2001-ben Gyulán Fesztivál fődíja mellett, Éfosz különdíjat és aranyérmet nyert. A főzde melletti Mintaboltunkban várjuk kedves vendégeinket.

Pálinkafőzdénkben régi családi receptek alapján alkottuk meg a Bolyhos ágyas pálinkát. Ágyas szilvapálinkánk a 2001-ben Gyulán Fesztivál fődíja mellett, Éfosz különdíjat és aranyérmet nyert. A főzde melletti Mintaboltunkban várjuk kedves vendégeinket.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete