Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított pálinkáimat ajánlom minden kedves vendégem számára, aki akár örömében, akár bánatában szívesen koccint egy jó baráti társaságban.
Kiemelt partner
Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított pálinkáimat ajánlom minden kedves vendégem számára, aki akár örömében, akár bánatában szívesen koccint egy jó baráti társaságban.
Kiemelt partner
Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított pálinkáimat ajánlom minden kedves vendégem számára, aki akár örömében, akár bánatában szívesen koccint egy jó baráti társaságban.
Kiemelt partner
A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.
Kiemelt partner
A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.
Kiemelt partner
A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.
Kiemelt partner
A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.
A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.
A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.
A pálinkafőzde 2015-ben kezdte meg működését Ajakon, a 4-es számú főút mellett. Az Ajaki Zamatos pálinkafőzde bérfőzött pálinkái készítéséhez rézből és rozsdamentes acélból készült Kothe márkájú, csúcsminőségű készüléket használ. Főzőüstünk 400 liter kapacitású, de akár 100 liter cefre kifőzését is vállaljuk.
A pálinkafőzde 2015-ben kezdte meg működését Ajakon, a 4-es számú főút mellett. Az Ajaki Zamatos pálinkafőzde bérfőzött pálinkái készítéséhez rézből és rozsdamentes acélból készült Kothe márkájú, csúcsminőségű készüléket használ. Főzőüstünk 400 liter kapacitású, de akár 100 liter cefre kifőzését is vállaljuk.
A pálinkafőzde 2015-ben kezdte meg működését Ajakon, a 4-es számú főút mellett. Az Ajaki Zamatos pálinkafőzde bérfőzött pálinkái készítéséhez rézből és rozsdamentes acélból készült Kothe márkájú, csúcsminőségű készüléket használ. Főzőüstünk 400 liter kapacitású, de akár 100 liter cefre kifőzését is vállaljuk.
Igazán üdítő és ritka színfolt a teljesen kézzel készült csetényi pálinka. Szeszfőzdénkben a régi hagyományoknak megfelelően rézüstben, fatüzeléses rendszerben készül e kiváló ital. A gyümölcsök begyűjtésétől, a főzésen át a palackozásig mindent családi vállalkozásban végzünk, hisz igazán csak így tudjuk biztosítani minden üveg kitűnő minőségét. Ezek a párlatok garantáltan 100% érett, tiszta gyümölcsből készülnek.
Igazán üdítő és ritka színfolt a teljesen kézzel készült csetényi pálinka. Szeszfőzdénkben a régi hagyományoknak megfelelően rézüstben, fatüzeléses rendszerben készül e kiváló ital. A gyümölcsök begyűjtésétől, a főzésen át a palackozásig mindent családi vállalkozásban végzünk, hisz igazán csak így tudjuk biztosítani minden üveg kitűnő minőségét. Ezek a párlatok garantáltan 100% érett, tiszta gyümölcsből készülnek.
Igazán üdítő és ritka színfolt a teljesen kézzel készült csetényi pálinka. Szeszfőzdénkben a régi hagyományoknak megfelelően rézüstben, fatüzeléses rendszerben készül e kiváló ital. A gyümölcsök begyűjtésétől, a főzésen át a palackozásig mindent családi vállalkozásban végzünk, hisz igazán csak így tudjuk biztosítani minden üveg kitűnő minőségét. Ezek a párlatok garantáltan 100% érett, tiszta gyümölcsből készülnek.
Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.
Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.
Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.
A BESTILLO Pálinkaház és Látogatócentrum a gazdag történelmi és tájegységi hagyományokkal rendelkező Boldogkőváralján, megragadó természeti környezetben várja az érdeklődőket. A Pálinkaház filozófiája, hogy minél közelebb kerüljön a fogyasztóihoz és így közvetlen visszajelzést kapjon a pálinkáival kapcsolatban. Az impozáns Látogatócentrum megépítésével is arra törekedtek, hogy a pálinka iránt érdeklődők autentikus környezetben ismerkedhessenek meg a pálinka készítésével és így fogyasztóikkal még szorosabb kapcsolat alakulhasson ki.
A BESTILLO Pálinkaház és Látogatócentrum a gazdag történelmi és tájegységi hagyományokkal rendelkező Boldogkőváralján, megragadó természeti környezetben várja az érdeklődőket. A Pálinkaház filozófiája, hogy minél közelebb kerüljön a fogyasztóihoz és így közvetlen visszajelzést kapjon a pálinkáival kapcsolatban. Az impozáns Látogatócentrum megépítésével is arra törekedtek, hogy a pálinka iránt érdeklődők autentikus környezetben ismerkedhessenek meg a pálinka készítésével és így fogyasztóikkal még szorosabb kapcsolat alakulhasson ki.
A BESTILLO Pálinkaház és Látogatócentrum a gazdag történelmi és tájegységi hagyományokkal rendelkező Boldogkőváralján, megragadó természeti környezetben várja az érdeklődőket. A Pálinkaház filozófiája, hogy minél közelebb kerüljön a fogyasztóihoz és így közvetlen visszajelzést kapjon a pálinkáival kapcsolatban. Az impozáns Látogatócentrum megépítésével is arra törekedtek, hogy a pálinka iránt érdeklődők autentikus környezetben ismerkedhessenek meg a pálinka készítésével és így fogyasztóikkal még szorosabb kapcsolat alakulhasson ki.