Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Pálinkafőzde

A Reneszánsz Badacsonyi Pálinkaház egy kis családi vállalkozás, mely manufakturálisan működik. Pálinkaműhelyünk fiatal ugyan, de a RENESZÁNSZ éppen a megújulásról, az ízek, érzések, érzelmek újjászületéséről szól. Pálinkaházunkban egy különleges eljárást alkalmazunk, mellyel a gyümölcsök aromáját még intenzívebben kiérezhetik a pálinka szerelmesei. Térjen be hozzánk, ragadja Önt is magával a pálinka reneszánsza úgy, ahogy velünk már megtette. Várjuk szeretettel!

A Reneszánsz Badacsonyi Pálinkaház egy kis családi vállalkozás, mely manufakturálisan működik. Pálinkaműhelyünk fiatal ugyan, de a RENESZÁNSZ éppen a megújulásról, az ízek, érzések, érzelmek újjászületéséről szól. Pálinkaházunkban egy különleges eljárást alkalmazunk, mellyel a gyümölcsök aromáját még intenzívebben kiérezhetik a pálinka szerelmesei. Térjen be hozzánk, ragadja Önt is magával a pálinka reneszánsza úgy, ahogy velünk már megtette. Várjuk szeretettel!

A Reneszánsz Badacsonyi Pálinkaház egy kis családi vállalkozás, mely manufakturálisan működik. Pálinkaműhelyünk fiatal ugyan, de a RENESZÁNSZ éppen a megújulásról, az ízek, érzések, érzelmek újjászületéséről szól. Pálinkaházunkban egy különleges eljárást alkalmazunk, mellyel a gyümölcsök aromáját még intenzívebben kiérezhetik a pálinka szerelmesei. Térjen be hozzánk, ragadja Önt is magával a pálinka reneszánsza úgy, ahogy velünk már megtette. Várjuk szeretettel!

Jó pálinkát csak jó minőségű alapanyagból lehet készíteni. A legjobb minőség elérése érdekében főzdénkben személyes cefrézési tanácsokkal is segítjük főzetőinket és az érdeklődőket. Ezenkívül szívesen látunk mindenkit, aki szeretne betekintést nyerni a pálinkafőzés rejtelmeibe.

Jó pálinkát csak jó minőségű alapanyagból lehet készíteni. A legjobb minőség elérése érdekében főzdénkben személyes cefrézési tanácsokkal is segítjük főzetőinket és az érdeklődőket. Ezenkívül szívesen látunk mindenkit, aki szeretne betekintést nyerni a pálinkafőzés rejtelmeibe.

Jó pálinkát csak jó minőségű alapanyagból lehet készíteni. A legjobb minőség elérése érdekében főzdénkben személyes cefrézési tanácsokkal is segítjük főzetőinket és az érdeklődőket. Ezenkívül szívesen látunk mindenkit, aki szeretne betekintést nyerni a pálinkafőzés rejtelmeibe.

A Rézangyal a világ legnagyobb prémium szeszesital márkáihoz hasonlóan nem épített saját lepárlóüzemet. Munkájuk egyik fő eleme a kóstolás. Folyamatosan látogatják a hazai pálinkafőzdéket és kóstolnak és kóstolnak. Az ellenőrzött, legjobb minőségű párlatokat vásárolják föl, az elérhető mennyiségtől függetlenül. A megvásárolt tételeket saját pincéikben érlelik, ágyazzák és blendelik. Céljuk, hogy a Rézangyal pálinkák biztos választást jelentsenek mindenkinek.

A Rézangyal a világ legnagyobb prémium szeszesital márkáihoz hasonlóan nem épített saját lepárlóüzemet. Munkájuk egyik fő eleme a kóstolás. Folyamatosan látogatják a hazai pálinkafőzdéket és kóstolnak és kóstolnak. Az ellenőrzött, legjobb minőségű párlatokat vásárolják föl, az elérhető mennyiségtől függetlenül. A megvásárolt tételeket saját pincéikben érlelik, ágyazzák és blendelik. Céljuk, hogy a Rézangyal pálinkák biztos választást jelentsenek mindenkinek.

A Rézangyal a világ legnagyobb prémium szeszesital márkáihoz hasonlóan nem épített saját lepárlóüzemet. Munkájuk egyik fő eleme a kóstolás. Folyamatosan látogatják a hazai pálinkafőzdéket és kóstolnak és kóstolnak. Az ellenőrzött, legjobb minőségű párlatokat vásárolják föl, az elérhető mennyiségtől függetlenül. A megvásárolt tételeket saját pincéikben érlelik, ágyazzák és blendelik. Céljuk, hogy a Rézangyal pálinkák biztos választást jelentsenek mindenkinek.

Régóta dédelgetett tervünk vált valóra. A kiváló magyar borok és borászok népszerűsítésére létrehozott Média Borklub után elindítottuk kisöccsét, a Média Pálinkaklubot.

Régóta dédelgetett tervünk vált valóra. A kiváló magyar borok és borászok népszerűsítésére létrehozott Média Borklub után elindítottuk kisöccsét, a Média Pálinkaklubot.

Régóta dédelgetett tervünk vált valóra. A kiváló magyar borok és borászok népszerűsítésére létrehozott Média Borklub után elindítottuk kisöccsét, a Média Pálinkaklubot.

Ha ön az érett ízek, a különleges zamatok a kiteljesedő illatok szerelmese, akkor időt kell szakítania a festői szépségű váli völgyben található pálinkakóstoló házunk és patikatisztaságú látványfőzdénk felkeresésére. A helyben készülő díjnyertes Rózsa Pálinkák termékcsalád gyöngyszemeit bemutató zártkörű pálinkakóstoló programot minden esetben a résztvevők egyéni igényeihez igazodva állítjuk össze. A kóstolóház 30 vendég fogadására alkalmas. Nem csak baráti társaságoknak, nagyobb akár több száz kilométerről érkező csoportok kikapcsolódására alkalmas, hanem üzleti megbeszélések, különböző vállalati tréningek megtartására is. Ahol a munka mellett a pálinka múltja és jelene a főszereplő.

Ha ön az érett ízek, a különleges zamatok a kiteljesedő illatok szerelmese, akkor időt kell szakítania a festői szépségű váli völgyben található pálinkakóstoló házunk és patikatisztaságú látványfőzdénk felkeresésére. A helyben készülő díjnyertes Rózsa Pálinkák termékcsalád gyöngyszemeit bemutató zártkörű pálinkakóstoló programot minden esetben a résztvevők egyéni igényeihez igazodva állítjuk össze. A kóstolóház 30 vendég fogadására alkalmas. Nem csak baráti társaságoknak, nagyobb akár több száz kilométerről érkező csoportok kikapcsolódására alkalmas, hanem üzleti megbeszélések, különböző vállalati tréningek megtartására is. Ahol a munka mellett a pálinka múltja és jelene a főszereplő.

Ha ön az érett ízek, a különleges zamatok a kiteljesedő illatok szerelmese, akkor időt kell szakítania a festői szépségű váli völgyben található pálinkakóstoló házunk és patikatisztaságú látványfőzdénk felkeresésére. A helyben készülő díjnyertes Rózsa Pálinkák termékcsalád gyöngyszemeit bemutató zártkörű pálinkakóstoló programot minden esetben a résztvevők egyéni igényeihez igazodva állítjuk össze. A kóstolóház 30 vendég fogadására alkalmas. Nem csak baráti társaságoknak, nagyobb akár több száz kilométerről érkező csoportok kikapcsolódására alkalmas, hanem üzleti megbeszélések, különböző vállalati tréningek megtartására is. Ahol a munka mellett a pálinka múltja és jelene a főszereplő.

A Sáppusztai Pálinkafőzde Magyarország legszebb és egyik legmodernebb pálinkafőzdéje, a prémium minőségű párlatok szakértője.

A Sáppusztai Pálinkafőzde Magyarország legszebb és egyik legmodernebb pálinkafőzdéje, a prémium minőségű párlatok szakértője.

A Sáppusztai Pálinkafőzde Magyarország legszebb és egyik legmodernebb pálinkafőzdéje, a prémium minőségű párlatok szakértője.

Az 1958 óta üzemelő pálinkafőzde ma is eredeti hivatását teljesíti. Tulajdonosa, Savanya Géza a Pálinka Lovagrend tagja. A pálinkafőzdében a Sióagárdon és környékén élő szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetően az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefréből illetve borból főzött kisüsti pálinka kiváló minőségben kerül előállításra.

Az 1958 óta üzemelő pálinkafőzde ma is eredeti hivatását teljesíti. Tulajdonosa, Savanya Géza a Pálinka Lovagrend tagja. A pálinkafőzdében a Sióagárdon és környékén élő szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetően az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefréből illetve borból főzött kisüsti pálinka kiváló minőségben kerül előállításra.

Az 1958 óta üzemelő pálinkafőzde ma is eredeti hivatását teljesíti. Tulajdonosa, Savanya Géza a Pálinka Lovagrend tagja. A pálinkafőzdében a Sióagárdon és környékén élő szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetően az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefréből illetve borból főzött kisüsti pálinka kiváló minőségben kerül előállításra.

Schiszler pálinkáink az alföld gyümölcseinek legjavát zárják üvegbe. A magas minőségű pálinka nemcsak a régió kiváló termőföldjeinek, de az itt élő emberek kitartó munkájának is köszönhető, mellyel megteremtették a virágzó szőlő és gyümölcsültetvényeket.

Schiszler pálinkáink az alföld gyümölcseinek legjavát zárják üvegbe. A magas minőségű pálinka nemcsak a régió kiváló termőföldjeinek, de az itt élő emberek kitartó munkájának is köszönhető, mellyel megteremtették a virágzó szőlő és gyümölcsültetvényeket.

Schiszler pálinkáink az alföld gyümölcseinek legjavát zárják üvegbe. A magas minőségű pálinka nemcsak a régió kiváló termőföldjeinek, de az itt élő emberek kitartó munkájának is köszönhető, mellyel megteremtették a virágzó szőlő és gyümölcsültetvényeket.

A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.

A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.

A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.

A cég TOP termékcsaládja büszkén viseli a Spiritus Primus nevet. Csak a legkiválóbb, egészséges gyümölcsöket dolgozzák fel és csak a legjobb minőségű pálinkákat palackozzák a különleges, szögletes, modern palackba. A Spiritus Primus többhektáros, saját ültetvényén termő gyümölcseiből és partnerei kiváló, érett és egészséges alapanyagaiból készíti cefréit.

A cég TOP termékcsaládja büszkén viseli a Spiritus Primus nevet. Csak a legkiválóbb, egészséges gyümölcsöket dolgozzák fel és csak a legjobb minőségű pálinkákat palackozzák a különleges, szögletes, modern palackba. A Spiritus Primus többhektáros, saját ültetvényén termő gyümölcseiből és partnerei kiváló, érett és egészséges alapanyagaiból készíti cefréit.

A cég TOP termékcsaládja büszkén viseli a Spiritus Primus nevet. Csak a legkiválóbb, egészséges gyümölcsöket dolgozzák fel és csak a legjobb minőségű pálinkákat palackozzák a különleges, szögletes, modern palackba. A Spiritus Primus többhektáros, saját ültetvényén termő gyümölcseiből és partnerei kiváló, érett és egészséges alapanyagaiból készíti cefréit.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete