Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Pálinkafőzde

A Márkházi Pálinka illat- és íztartalomban versenyez a legmodernebb idegen technológiákkal készült hasonló italokkal. Így kívánják megnyitni az utat a pálinka térhódító hadjáratának - hagyományőrző modern italokat állítanak elő.

A Márkházi Pálinka illat- és íztartalomban versenyez a legmodernebb idegen technológiákkal készült hasonló italokkal. Így kívánják megnyitni az utat a pálinka térhódító hadjáratának - hagyományőrző modern italokat állítanak elő.

A Márkházi Pálinka illat- és íztartalomban versenyez a legmodernebb idegen technológiákkal készült hasonló italokkal. Így kívánják megnyitni az utat a pálinka térhódító hadjáratának - hagyományőrző modern italokat állítanak elő.

A Márton és Lányai az egyik legizgalmasabb színfolt a hazai pálinkafőzdék világában. Egyediség, stílus és karakter jellemzi. A hagyományos pálinkafajták, mint a barack-, vilmoskörte-, cseresznye-, szilva- és törkölypálinka mellett, nyitottak a bogyós gyümölcsök felé is, mint a málna, ribizli vagy a szeder. Álmukat megvalósítva, létrehoztak egy kirobbanó, parfümös illatú termékcsaládot. 2011 év végén új, limitált, számozott darabszámú pálinkacsaláddal rukkoltak elő, A RESERVE válogatással.

A Márton és Lányai az egyik legizgalmasabb színfolt a hazai pálinkafőzdék világában. Egyediség, stílus és karakter jellemzi. A hagyományos pálinkafajták, mint a barack-, vilmoskörte-, cseresznye-, szilva- és törkölypálinka mellett, nyitottak a bogyós gyümölcsök felé is, mint a málna, ribizli vagy a szeder. Álmukat megvalósítva, létrehoztak egy kirobbanó, parfümös illatú termékcsaládot. 2011 év végén új, limitált, számozott darabszámú pálinkacsaláddal rukkoltak elő, A RESERVE válogatással.

A Márton és Lányai az egyik legizgalmasabb színfolt a hazai pálinkafőzdék világában. Egyediség, stílus és karakter jellemzi. A hagyományos pálinkafajták, mint a barack-, vilmoskörte-, cseresznye-, szilva- és törkölypálinka mellett, nyitottak a bogyós gyümölcsök felé is, mint a málna, ribizli vagy a szeder. Álmukat megvalósítva, létrehoztak egy kirobbanó, parfümös illatú termékcsaládot. 2011 év végén új, limitált, számozott darabszámú pálinkacsaláddal rukkoltak elő, A RESERVE válogatással.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

A Nádas Pálinkafőzde az észak-dunántúli régió egyik legelegánsabb és legmodernebb pálinkafőzdéje. Nádas Pálinkafőzde belül Célunk, hogy a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsuk ügyfeleink számára gyümölcscefréjük lepárlását, aromás és illatos pálinkákat állítsunk elő, hozzájárulva ezzel a magyar pálinkakultúra fejlődéséhez. Hozzátesszük, jó pálinkát csak jó minőségű gyümölcsből és cefréből lehet lepárolni, a pálinka minőségét leginkább a cefre minősége adja.

A Nádas Pálinkafőzde az észak-dunántúli régió egyik legelegánsabb és legmodernebb pálinkafőzdéje. Nádas Pálinkafőzde belül Célunk, hogy a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsuk ügyfeleink számára gyümölcscefréjük lepárlását, aromás és illatos pálinkákat állítsunk elő, hozzájárulva ezzel a magyar pálinkakultúra fejlődéséhez. Hozzátesszük, jó pálinkát csak jó minőségű gyümölcsből és cefréből lehet lepárolni, a pálinka minőségét leginkább a cefre minősége adja.

A Nádas Pálinkafőzde az észak-dunántúli régió egyik legelegánsabb és legmodernebb pálinkafőzdéje. Nádas Pálinkafőzde belül Célunk, hogy a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsuk ügyfeleink számára gyümölcscefréjük lepárlását, aromás és illatos pálinkákat állítsunk elő, hozzájárulva ezzel a magyar pálinkakultúra fejlődéséhez. Hozzátesszük, jó pálinkát csak jó minőségű gyümölcsből és cefréből lehet lepárolni, a pálinka minőségét leginkább a cefre minősége adja.

Balatonszárszón a Szemesi úton találjuk a No.1 Pálinka főzdét.

Balatonszárszón a Szemesi úton találjuk a No.1 Pálinka főzdét.

Balatonszárszón a Szemesi úton találjuk a No.1 Pálinka főzdét.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

Pálinkafőzőnk nagy bérfőzési hagyományokkal rendelkezik, hosszú évek óta készítjük régiónk pálinkáit, elsősorban a hagyományosan termő gyümölcseinkből az almából, szilvából. Egyik célunk régiónk kiemelkedő termékét a Szabolcsi Almapálinka legszebbjeit készíteni, a fogyasztókkal megszerettetni a tuzséri almából készült termékeket Kóstolóházunkban és a pálinka főzdében tematikus kóstolókon vehetnek részt vendégeink. A kóstolóházban már szállással is várjuk az érdeklődőket.

Pálinkafőzőnk nagy bérfőzési hagyományokkal rendelkezik, hosszú évek óta készítjük régiónk pálinkáit, elsősorban a hagyományosan termő gyümölcseinkből az almából, szilvából. Egyik célunk régiónk kiemelkedő termékét a Szabolcsi Almapálinka legszebbjeit készíteni, a fogyasztókkal megszerettetni a tuzséri almából készült termékeket Kóstolóházunkban és a pálinka főzdében tematikus kóstolókon vehetnek részt vendégeink. A kóstolóházban már szállással is várjuk az érdeklődőket.

Pálinkafőzőnk nagy bérfőzési hagyományokkal rendelkezik, hosszú évek óta készítjük régiónk pálinkáit, elsősorban a hagyományosan termő gyümölcseinkből az almából, szilvából. Egyik célunk régiónk kiemelkedő termékét a Szabolcsi Almapálinka legszebbjeit készíteni, a fogyasztókkal megszerettetni a tuzséri almából készült termékeket Kóstolóházunkban és a pálinka főzdében tematikus kóstolókon vehetnek részt vendégeink. A kóstolóházban már szállással is várjuk az érdeklődőket.

A Pannonhalmi Pálinkárium már csaknem 100 éve pálinkafőzdeként működik, Célkitűzésünk, hogy a pálinka a magyar emberek szívét megnyerve visszakapja - értékeinek megfelelően - az őt megillető helyet!

A Pannonhalmi Pálinkárium már csaknem 100 éve pálinkafőzdeként működik, Célkitűzésünk, hogy a pálinka a magyar emberek szívét megnyerve visszakapja - értékeinek megfelelően - az őt megillető helyet!

A Pannonhalmi Pálinkárium már csaknem 100 éve pálinkafőzdeként működik, Célkitűzésünk, hogy a pálinka a magyar emberek szívét megnyerve visszakapja - értékeinek megfelelően - az őt megillető helyet!

A Panyolai Pálinkák titka a hely, az itt termő gyümölcsök, a megfelelő időzítés és a nemzedékről nemzedékre öröklődő tapasztalat. Ahogy Panyola Szatmár egyik legkülönlegesebb települése, úgy a Panyolai Szilvórium is egyedi a pálinkafőzdék sorában. Nem hétköznapi dolog Panyolai Elixírt készíteni. Alázat és önismeret is szükséges hozzá. A főzdemesterek tartják életben a panyolai pálinkafőzés valódi hagyományát és zárják palackba a gyümölcsök lelkét.

A Panyolai Pálinkák titka a hely, az itt termő gyümölcsök, a megfelelő időzítés és a nemzedékről nemzedékre öröklődő tapasztalat. Ahogy Panyola Szatmár egyik legkülönlegesebb települése, úgy a Panyolai Szilvórium is egyedi a pálinkafőzdék sorában. Nem hétköznapi dolog Panyolai Elixírt készíteni. Alázat és önismeret is szükséges hozzá. A főzdemesterek tartják életben a panyolai pálinkafőzés valódi hagyományát és zárják palackba a gyümölcsök lelkét.

A Panyolai Pálinkák titka a hely, az itt termő gyümölcsök, a megfelelő időzítés és a nemzedékről nemzedékre öröklődő tapasztalat. Ahogy Panyola Szatmár egyik legkülönlegesebb települése, úgy a Panyolai Szilvórium is egyedi a pálinkafőzdék sorában. Nem hétköznapi dolog Panyolai Elixírt készíteni. Alázat és önismeret is szükséges hozzá. A főzdemesterek tartják életben a panyolai pálinkafőzés valódi hagyományát és zárják palackba a gyümölcsök lelkét.

Családi pálinkafőzde a Művészetek Völgyében.

Családi pálinkafőzde a Művészetek Völgyében.

Családi pálinkafőzde a Művészetek Völgyében.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete