Pálinkafőzde
Pálinkakóstolás
Pálinkavásárlás
Pálinka webshop
Pálinkafesztivál
Pálinkafőzés
Pálinka bérfőzés
Pálinkaház
Főzdelátogatás
Pálinkaverseny
Pálinkamanufaktúra
Pálinkamustra
Pálinkabolt
Üzemlátogatás
Pálinka rendelés
Pálinkanap
Pálinka est
Pálinkatúra
Látogatóközpont
Pálinkamúzeum
Látványfőzde
Pálinkatrezor
Pálinka kiállítás
Pálinkakóstoló
Mustra
Pálinka nap
Hétvége
Kóstolás
Kóstoló
Pálinkagyár
Pálinka készítés
Kóstolóház
Kóstolja meg Bács-Kiskun megye legrégebben működő főzdéjében készült, hagyományos kisüsti technológiával főzött pálinkáit! Termékeink főként Kecskemét környékén termesztett, kizárólag kiváló minőségű, érett gyümölcsből készülnek. Mivel a jó pálinka kitűnő alapanyag más italok elkészítéséhez is, ezért három féle különleges likőrt is gyártunk. Likőrjeink féltve őrzött, régi családi receptek alapján készülnek. Több hónapos pihentetés és a kívánt alkoholtartalom beállítása után zárjuk palackba a természet kincseit. Szeszfőzdénkben elsősorban bérfőzés működik, ahol vállaljuk magánszemélyek részére jó minőségű, hozott cefréjük kifőzését. Lehetőséget biztosítunk szeszfőzdénk és a Solti Pálinkaház megtekintésére is. Célunk: prémium minőségű pálinkák előállítása és megismertetése. Kóstoltató programokra, főzdetúrákra várunk minden érdeklődőt!
Kóstolja meg Bács-Kiskun megye legrégebben működő főzdéjében készült, hagyományos kisüsti technológiával főzött pálinkáit! Termékeink főként Kecskemét környékén termesztett, kizárólag kiváló minőségű, érett gyümölcsből készülnek. Mivel a jó pálinka kitűnő alapanyag más italok elkészítéséhez is, ezért három féle különleges likőrt is gyártunk. Likőrjeink féltve őrzött, régi családi receptek alapján készülnek. Több hónapos pihentetés és a kívánt alkoholtartalom beállítása után zárjuk palackba a természet kincseit. Szeszfőzdénkben elsősorban bérfőzés működik, ahol vállaljuk magánszemélyek részére jó minőségű, hozott cefréjük kifőzését. Lehetőséget biztosítunk szeszfőzdénk és a Solti Pálinkaház megtekintésére is. Célunk: prémium minőségű pálinkák előállítása és megismertetése. Kóstoltató programokra, főzdetúrákra várunk minden érdeklődőt!
Kóstolja meg Bács-Kiskun megye legrégebben működő főzdéjében készült, hagyományos kisüsti technológiával főzött pálinkáit! Termékeink főként Kecskemét környékén termesztett, kizárólag kiváló minőségű, érett gyümölcsből készülnek. Mivel a jó pálinka kitűnő alapanyag más italok elkészítéséhez is, ezért három féle különleges likőrt is gyártunk. Likőrjeink féltve őrzött, régi családi receptek alapján készülnek. Több hónapos pihentetés és a kívánt alkoholtartalom beállítása után zárjuk palackba a természet kincseit. Szeszfőzdénkben elsősorban bérfőzés működik, ahol vállaljuk magánszemélyek részére jó minőségű, hozott cefréjük kifőzését. Lehetőséget biztosítunk szeszfőzdénk és a Solti Pálinkaház megtekintésére is. Célunk: prémium minőségű pálinkák előállítása és megismertetése. Kóstoltató programokra, főzdetúrákra várunk minden érdeklődőt!
A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.
A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.
A borászat hagyományát a 2009-ben alakult Somló Spirit Pálinkaház szeretné kiegészíteni a minőségi pálinkakészítés meghonosításával, hiszen a tanúhegyen termő szőlőkből, törkölyből készített párlatnál semmi sem adhatja vissza jobban azt a tüzet, állhatatosságot és szenvedélyt, melyet a Somló vulkanikus kúpja magába zárt évmilliókkal ezelőtt.
A cég TOP termékcsaládja büszkén viseli a Spiritus Primus nevet. Csak a legkiválóbb, egészséges gyümölcsöket dolgozzák fel és csak a legjobb minőségű pálinkákat palackozzák a különleges, szögletes, modern palackba. A Spiritus Primus többhektáros, saját ültetvényén termő gyümölcseiből és partnerei kiváló, érett és egészséges alapanyagaiból készíti cefréit.
A cég TOP termékcsaládja büszkén viseli a Spiritus Primus nevet. Csak a legkiválóbb, egészséges gyümölcsöket dolgozzák fel és csak a legjobb minőségű pálinkákat palackozzák a különleges, szögletes, modern palackba. A Spiritus Primus többhektáros, saját ültetvényén termő gyümölcseiből és partnerei kiváló, érett és egészséges alapanyagaiból készíti cefréit.
A cég TOP termékcsaládja büszkén viseli a Spiritus Primus nevet. Csak a legkiválóbb, egészséges gyümölcsöket dolgozzák fel és csak a legjobb minőségű pálinkákat palackozzák a különleges, szögletes, modern palackba. A Spiritus Primus többhektáros, saját ültetvényén termő gyümölcseiből és partnerei kiváló, érett és egészséges alapanyagaiból készíti cefréit.
Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.
Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.
Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.
A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.
A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.
A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.