Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.
Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.
Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.