Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Pálinka bérfőzés

Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított pálinkáimat ajánlom minden kedves vendégem számára, aki akár örömében, akár bánatában szívesen koccint egy jó baráti társaságban.

Kiemelt partner

Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított pálinkáimat ajánlom minden kedves vendégem számára, aki akár örömében, akár bánatában szívesen koccint egy jó baráti társaságban.

Kiemelt partner

Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított pálinkáimat ajánlom minden kedves vendégem számára, aki akár örömében, akár bánatában szívesen koccint egy jó baráti társaságban.

Kiemelt partner

A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.

Kiemelt partner

A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.

Kiemelt partner

A Gödöllői Tangazdaság Zrt. Kartal és Hatvan térségében közel 5000 ha földterületen gazdálkodik. Gyümölcstermesztési ágazata Hatvan-Nagygombos határában, több mint 260 hektáron termeszt csonthéjas gyümölcsöket: meggyet, szilvát, kajszit és cseresznyét. Az extenzív ültetvényeket folyamatosan váltják le az új intenzív körszerű gyümölcsösök. Az ültetvényekben megtermelt gyümölcsöt friss piaci és ipari gyümölcsként értékesítik, emellett a Hungaricumot előállító üzletág, a Gombosi Pálinkafőző kiváló alapanyagból készíti a Gombosi Pálinkát.

Kiemelt partner

A pálinkafőzde 2015-ben kezdte meg működését Ajakon, a 4-es számú főút mellett. Az Ajaki Zamatos pálinkafőzde bérfőzött pálinkái készítéséhez rézből és rozsdamentes acélból készült Kothe márkájú, csúcsminőségű készüléket használ. Főzőüstünk 400 liter kapacitású, de akár 100 liter cefre kifőzését is vállaljuk.

A pálinkafőzde 2015-ben kezdte meg működését Ajakon, a 4-es számú főút mellett. Az Ajaki Zamatos pálinkafőzde bérfőzött pálinkái készítéséhez rézből és rozsdamentes acélból készült Kothe márkájú, csúcsminőségű készüléket használ. Főzőüstünk 400 liter kapacitású, de akár 100 liter cefre kifőzését is vállaljuk.

A pálinkafőzde 2015-ben kezdte meg működését Ajakon, a 4-es számú főút mellett. Az Ajaki Zamatos pálinkafőzde bérfőzött pálinkái készítéséhez rézből és rozsdamentes acélból készült Kothe márkájú, csúcsminőségű készüléket használ. Főzőüstünk 400 liter kapacitású, de akár 100 liter cefre kifőzését is vállaljuk.

Az Árpád Pálinka többek között az Év Pálinkafőzdéje 2012 cím birtokosa. A pálinkák kiváló minőségűek, és a család célja, hogy a legjobb pálinkák közé tartozzanak és méltó helyet foglaljanak el a kulturált pálinkafogyasztásban.

Az Árpád Pálinka többek között az Év Pálinkafőzdéje 2012 cím birtokosa. A pálinkák kiváló minőségűek, és a család célja, hogy a legjobb pálinkák közé tartozzanak és méltó helyet foglaljanak el a kulturált pálinkafogyasztásban.

Az Árpád Pálinka többek között az Év Pálinkafőzdéje 2012 cím birtokosa. A pálinkák kiváló minőségűek, és a család célja, hogy a legjobb pálinkák közé tartozzanak és méltó helyet foglaljanak el a kulturált pálinkafogyasztásban.

Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.

Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.

Fő termékünk a Békési Szilvapálinka, mely földrajzi eredet védett termék és a Körösök völgyében termett vörös szilvából évszázados hagyományú kisüsti pálinkafőzéssel készül. Prémium termékcsaládunk sorozat és évjárat megjelöléssel vannak ellátva, és a legjobb minőségű gyümölcsöket használjuk fel készítésekor. Kedvenceink ezek közül: cigánymeggy, köszméte, gesztenye, som, áfonya..Disznótoros pálinka családunkat a megszokott gyümölcsökből (szilva, körte, barack, törköly, vegyes, birs, meggy) készítjük 50%-os alkoholtartalommal, vásárlóink legnagyobb örömére. Békési Ágyas pálinkáink mindegyike elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet, mely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg a termék. Minden pálinkát azonos gyümölcsön érlelünk több hónapon keresztül, így egy selymes, lágy pálinka kerül a palackba.

1991 tavaszán kezdtük a pálinkafőzést családi vállalkozásban, 25 éves vegyipari desztillációs tapasztalattal. Sok időt és energiát fordítottunk arra, hogy a főzetőinkkel megértessük, jó pálinkát csak jól elkészített cefréből lehet készíteni.

1991 tavaszán kezdtük a pálinkafőzést családi vállalkozásban, 25 éves vegyipari desztillációs tapasztalattal. Sok időt és energiát fordítottunk arra, hogy a főzetőinkkel megértessük, jó pálinkát csak jól elkészített cefréből lehet készíteni.

1991 tavaszán kezdtük a pálinkafőzést családi vállalkozásban, 25 éves vegyipari desztillációs tapasztalattal. Sok időt és energiát fordítottunk arra, hogy a főzetőinkkel megértessük, jó pálinkát csak jól elkészített cefréből lehet készíteni.

A Lakatos család több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással a kisüsti pálinkát. A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett. A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.

A Lakatos család több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással a kisüsti pálinkát. A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett. A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.

A Lakatos család több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással a kisüsti pálinkát. A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett. A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.

A pálinkák a Mályinkai Pálinkafőzdében kis mennyiségben készültek, készülnek, limitált termékek. Gyümölcs-ágyon érlelt, fajtánként, évjáratonként 100 l-es saválló tartályokban ill. üvegballonokban. Így garantált, hogy a pálinka megőrzi eredeti, az - adott gyümölcsre jellemző természetes ízét, zamatát.

A pálinkák a Mályinkai Pálinkafőzdében kis mennyiségben készültek, készülnek, limitált termékek. Gyümölcs-ágyon érlelt, fajtánként, évjáratonként 100 l-es saválló tartályokban ill. üvegballonokban. Így garantált, hogy a pálinka megőrzi eredeti, az - adott gyümölcsre jellemző természetes ízét, zamatát.

A pálinkák a Mályinkai Pálinkafőzdében kis mennyiségben készültek, készülnek, limitált termékek. Gyümölcs-ágyon érlelt, fajtánként, évjáratonként 100 l-es saválló tartályokban ill. üvegballonokban. Így garantált, hogy a pálinka megőrzi eredeti, az - adott gyümölcsre jellemző természetes ízét, zamatát.

A Nádas Pálinkafőzde az észak-dunántúli régió egyik legelegánsabb és legmodernebb pálinkafőzdéje. Nádas Pálinkafőzde belül Célunk, hogy a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsuk ügyfeleink számára gyümölcscefréjük lepárlását, aromás és illatos pálinkákat állítsunk elő, hozzájárulva ezzel a magyar pálinkakultúra fejlődéséhez. Hozzátesszük, jó pálinkát csak jó minőségű gyümölcsből és cefréből lehet lepárolni, a pálinka minőségét leginkább a cefre minősége adja.

A Nádas Pálinkafőzde az észak-dunántúli régió egyik legelegánsabb és legmodernebb pálinkafőzdéje. Nádas Pálinkafőzde belül Célunk, hogy a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsuk ügyfeleink számára gyümölcscefréjük lepárlását, aromás és illatos pálinkákat állítsunk elő, hozzájárulva ezzel a magyar pálinkakultúra fejlődéséhez. Hozzátesszük, jó pálinkát csak jó minőségű gyümölcsből és cefréből lehet lepárolni, a pálinka minőségét leginkább a cefre minősége adja.

A Nádas Pálinkafőzde az észak-dunántúli régió egyik legelegánsabb és legmodernebb pálinkafőzdéje. Nádas Pálinkafőzde belül Célunk, hogy a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsuk ügyfeleink számára gyümölcscefréjük lepárlását, aromás és illatos pálinkákat állítsunk elő, hozzájárulva ezzel a magyar pálinkakultúra fejlődéséhez. Hozzátesszük, jó pálinkát csak jó minőségű gyümölcsből és cefréből lehet lepárolni, a pálinka minőségét leginkább a cefre minősége adja.

Jó pálinkát csak jó minőségű alapanyagból lehet készíteni. A legjobb minőség elérése érdekében főzdénkben személyes cefrézési tanácsokkal is segítjük főzetőinket és az érdeklődőket. Ezenkívül szívesen látunk mindenkit, aki szeretne betekintést nyerni a pálinkafőzés rejtelmeibe.

Jó pálinkát csak jó minőségű alapanyagból lehet készíteni. A legjobb minőség elérése érdekében főzdénkben személyes cefrézési tanácsokkal is segítjük főzetőinket és az érdeklődőket. Ezenkívül szívesen látunk mindenkit, aki szeretne betekintést nyerni a pálinkafőzés rejtelmeibe.

Jó pálinkát csak jó minőségű alapanyagból lehet készíteni. A legjobb minőség elérése érdekében főzdénkben személyes cefrézési tanácsokkal is segítjük főzetőinket és az érdeklődőket. Ezenkívül szívesen látunk mindenkit, aki szeretne betekintést nyerni a pálinkafőzés rejtelmeibe.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete