A Kisfaludy-ház Étterem és Borterasz Badacsony legmagasabban fekvő, legszebb panorámájú étterme. A legjobb badacsonyi borokhoz klasszikus, hazai fogásokat ajánlunk. Kínálatunk a legjobb vidéki konyhák ízvilágát idézi, és természetesen a balatoni jelleget sem nélkülözi. Újdonság, hogy a Kisfaludy-ház két alsó teraszát borteraszként üzemeltetjük a nyári hónapokban.
A Kisfaludy-ház Étterem és Borterasz Badacsony legmagasabban fekvő, legszebb panorámájú étterme. A legjobb badacsonyi borokhoz klasszikus, hazai fogásokat ajánlunk. Kínálatunk a legjobb vidéki konyhák ízvilágát idézi, és természetesen a balatoni jelleget sem nélkülözi. Újdonság, hogy a Kisfaludy-ház két alsó teraszát borteraszként üzemeltetjük a nyári hónapokban.
A Kisfaludy-ház Étterem és Borterasz Badacsony legmagasabban fekvő, legszebb panorámájú étterme. A legjobb badacsonyi borokhoz klasszikus, hazai fogásokat ajánlunk. Kínálatunk a legjobb vidéki konyhák ízvilágát idézi, és természetesen a balatoni jelleget sem nélkülözi. Újdonság, hogy a Kisfaludy-ház két alsó teraszát borteraszként üzemeltetjük a nyári hónapokban.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
A Lacikonyha Csepel étkezdéjében elsősorban a magyaros konyha ízei találhatók meg, emellett azonban figyelembe vesszük vendégeink igényeit és és próbálunk igazodni a modern konyhaművészet elvárásaihoz is. Házias ételeinkkel, udvarias kiszolgálással, otthonos hangulatban várjuk minden régi hűséges és leendő új vendégünket.
A Lacikonyha Csepel étkezdéjében elsősorban a magyaros konyha ízei találhatók meg, emellett azonban figyelembe vesszük vendégeink igényeit és és próbálunk igazodni a modern konyhaművészet elvárásaihoz is. Házias ételeinkkel, udvarias kiszolgálással, otthonos hangulatban várjuk minden régi hűséges és leendő új vendégünket.
A Lacikonyha Csepel étkezdéjében elsősorban a magyaros konyha ízei találhatók meg, emellett azonban figyelembe vesszük vendégeink igényeit és és próbálunk igazodni a modern konyhaművészet elvárásaihoz is. Házias ételeinkkel, udvarias kiszolgálással, otthonos hangulatban várjuk minden régi hűséges és leendő új vendégünket.
A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtünk egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.
A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtünk egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.
A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtünk egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.