Turizmus Program

Húsvéti hajókirándulás

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Magyaros

Népszerűség

Mesebeli kisvendéglő Óbuda szívében, ahol híres írónk, Krúdy Gyula is törzsvendég volt, és a régi idők hangulata még ma is érződik.

Mesebeli kisvendéglő Óbuda szívében, ahol híres írónk, Krúdy Gyula is törzsvendég volt, és a régi idők hangulata még ma is érződik.

Mesebeli kisvendéglő Óbuda szívében, ahol híres írónk, Krúdy Gyula is törzsvendég volt, és a régi idők hangulata még ma is érződik.

A Kisfaludy-ház Étterem és Borterasz Badacsony legmagasabban fekvő, legszebb panorámájú étterme. A legjobb badacsonyi borokhoz klasszikus, hazai fogásokat ajánlunk. Kínálatunk a legjobb vidéki konyhák ízvilágát idézi, és természetesen a balatoni jelleget sem nélkülözi. Újdonság, hogy a Kisfaludy-ház két alsó teraszát borteraszként üzemeltetjük a nyári hónapokban.

A Kisfaludy-ház Étterem és Borterasz Badacsony legmagasabban fekvő, legszebb panorámájú étterme. A legjobb badacsonyi borokhoz klasszikus, hazai fogásokat ajánlunk. Kínálatunk a legjobb vidéki konyhák ízvilágát idézi, és természetesen a balatoni jelleget sem nélkülözi. Újdonság, hogy a Kisfaludy-ház két alsó teraszát borteraszként üzemeltetjük a nyári hónapokban.

A Kisfaludy-ház Étterem és Borterasz Badacsony legmagasabban fekvő, legszebb panorámájú étterme. A legjobb badacsonyi borokhoz klasszikus, hazai fogásokat ajánlunk. Kínálatunk a legjobb vidéki konyhák ízvilágát idézi, és természetesen a balatoni jelleget sem nélkülözi. Újdonság, hogy a Kisfaludy-ház két alsó teraszát borteraszként üzemeltetjük a nyári hónapokban.

A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.

A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.

A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek mellett a magyar konyha széles választékával várjuk. 100 fős árnyas kerthelyiségünk tavasztól őszig nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében.

A Kis Tisza Étterem közvetlenül a Tisza-sétányon fekszik, így egy-egy étkezés során a Tisza látványa szolgáltat gyönyörű hátteret.

A Kis Tisza Étterem közvetlenül a Tisza-sétányon fekszik, így egy-egy étkezés során a Tisza látványa szolgáltat gyönyörű hátteret.

A Kis Tisza Étterem közvetlenül a Tisza-sétányon fekszik, így egy-egy étkezés során a Tisza látványa szolgáltat gyönyörű hátteret.

Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.

Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.

Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.

Kóstoljon bele a boldog békeidők budapesti hangulatába! Kávéházunk a pesti Broadway szívében a magyar, zsidó és francia konyha hagyományos ízvilágát kínálja vendégeinek reggelire, ebédre, uzsonnára, és vacsorára. Minden este 7 órától bárzongorista szórakoztatja az összegyűlteket.

Kóstoljon bele a boldog békeidők budapesti hangulatába! Kávéházunk a pesti Broadway szívében a magyar, zsidó és francia konyha hagyományos ízvilágát kínálja vendégeinek reggelire, ebédre, uzsonnára, és vacsorára. Minden este 7 órától bárzongorista szórakoztatja az összegyűlteket.

Kóstoljon bele a boldog békeidők budapesti hangulatába! Kávéházunk a pesti Broadway szívében a magyar, zsidó és francia konyha hagyományos ízvilágát kínálja vendégeinek reggelire, ebédre, uzsonnára, és vacsorára. Minden este 7 órától bárzongorista szórakoztatja az összegyűlteket.

A Kulacs Vendéglő régi múltra visszatekintő Kiskun vendéglő, ahol családias vendégszeretettel találkozunk. Kisebb-nagyobb termek családi és csoportos rendezvényeknek adnak helyet. Igazi magyaros ízekkel fogadjuk 100 fő férőhelyig vendégeinket.

A Kulacs Vendéglő régi múltra visszatekintő Kiskun vendéglő, ahol családias vendégszeretettel találkozunk. Kisebb-nagyobb termek családi és csoportos rendezvényeknek adnak helyet. Igazi magyaros ízekkel fogadjuk 100 fő férőhelyig vendégeinket.

A Kulacs Vendéglő régi múltra visszatekintő Kiskun vendéglő, ahol családias vendégszeretettel találkozunk. Kisebb-nagyobb termek családi és csoportos rendezvényeknek adnak helyet. Igazi magyaros ízekkel fogadjuk 100 fő férőhelyig vendégeinket.

Megnyugtató és családias környezet Vászoly szívében. A kisvendéglő magyaros konyhával és házias ízekkel, házi szörpökkel, saját készítésű lekvárokkal, süteményekkel áll vendégei rendelkezésére.

Megnyugtató és családias környezet Vászoly szívében. A kisvendéglő magyaros konyhával és házias ízekkel, házi szörpökkel, saját készítésű lekvárokkal, süteményekkel áll vendégei rendelkezésére.

Megnyugtató és családias környezet Vászoly szívében. A kisvendéglő magyaros konyhával és házias ízekkel, házi szörpökkel, saját készítésű lekvárokkal, süteményekkel áll vendégei rendelkezésére.

A Lacikonyha Csepel étkezdéjében elsősorban a magyaros konyha ízei találhatók meg, emellett azonban figyelembe vesszük vendégeink igényeit és és próbálunk igazodni a modern konyhaművészet elvárásaihoz is. Házias ételeinkkel, udvarias kiszolgálással, otthonos hangulatban várjuk minden régi hűséges és leendő új vendégünket.

A Lacikonyha Csepel étkezdéjében elsősorban a magyaros konyha ízei találhatók meg, emellett azonban figyelembe vesszük vendégeink igényeit és és próbálunk igazodni a modern konyhaművészet elvárásaihoz is. Házias ételeinkkel, udvarias kiszolgálással, otthonos hangulatban várjuk minden régi hűséges és leendő új vendégünket.

A Lacikonyha Csepel étkezdéjében elsősorban a magyaros konyha ízei találhatók meg, emellett azonban figyelembe vesszük vendégeink igényeit és és próbálunk igazodni a modern konyhaművészet elvárásaihoz is. Házias ételeinkkel, udvarias kiszolgálással, otthonos hangulatban várjuk minden régi hűséges és leendő új vendégünket.

A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtünk egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.

A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtünk egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.

A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtünk egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete