Turizmus Program

Húsvéti hajókirándulás

Tájházak Napja

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

TOP 100 úticél

Húsvét

Lekvár

A Bükki lekvárium termékeit a család apraja nagyja együtt készíti, nagymamák, dédmamák tanácsait meghallgatva, megfogadva. A felhasznált gyümölcsök nagy részét mi termeljük Szilvásváradon, és semmilyen permetező szert, vegyszert, vagy műtrágyát nem használunk. Lekvárjaink között van cukros és cukormentes, hagyományos és modern, egyszerű és összetett. És mindig kísérletezünk kicsit!

A Bükki lekvárium termékeit a család apraja nagyja együtt készíti, nagymamák, dédmamák tanácsait meghallgatva, megfogadva. A felhasznált gyümölcsök nagy részét mi termeljük Szilvásváradon, és semmilyen permetező szert, vegyszert, vagy műtrágyát nem használunk. Lekvárjaink között van cukros és cukormentes, hagyományos és modern, egyszerű és összetett. És mindig kísérletezünk kicsit!

A Bükki lekvárium termékeit a család apraja nagyja együtt készíti, nagymamák, dédmamák tanácsait meghallgatva, megfogadva. A felhasznált gyümölcsök nagy részét mi termeljük Szilvásváradon, és semmilyen permetező szert, vegyszert, vagy műtrágyát nem használunk. Lekvárjaink között van cukros és cukormentes, hagyományos és modern, egyszerű és összetett. És mindig kísérletezünk kicsit!

Tartósítószermentes lekvárokat, szörpöket, zöldségkrémeket, müzliszeleteket és granolákat készítek, mesterséges adalékanyag és színezék nélkül.

Tartósítószermentes lekvárokat, szörpöket, zöldségkrémeket, müzliszeleteket és granolákat készítek, mesterséges adalékanyag és színezék nélkül.

Tartósítószermentes lekvárokat, szörpöket, zöldségkrémeket, müzliszeleteket és granolákat készítek, mesterséges adalékanyag és színezék nélkül.

Egyedi, prémium minőségű lekvárok és termékek tartósítószerek nélkül egyenesen a Szigetközből. A termékek mind kézzel készülnek természetes anyagokból, hozzáadott tartósítószer és adalékok nélkül egy kis családi manufaktúrában.

Egyedi, prémium minőségű lekvárok és termékek tartósítószerek nélkül egyenesen a Szigetközből. A termékek mind kézzel készülnek természetes anyagokból, hozzáadott tartósítószer és adalékok nélkül egy kis családi manufaktúrában.

Egyedi, prémium minőségű lekvárok és termékek tartósítószerek nélkül egyenesen a Szigetközből. A termékek mind kézzel készülnek természetes anyagokból, hozzáadott tartósítószer és adalékok nélkül egy kis családi manufaktúrában.

Családi pincészetünk a Mátrai Borvidékhez tartozó Abasáron, a kővágói pincesoron található. Szőlőbirtokaink Sár-hegy déli lejtőin helyezkednek el. Jelenleg 30 hektáron gazdálkodunk. A borkedvelő vendégeinket a pince fölött kialakított borbemutatóban várjuk szeretettel, ahol a boraink mellé kézműves sajtokat, házi pogácsát és igény esetén egytálételeket kínálunk. A borászat mellett a család foglalkozik szőlő szaporítóanyag termeléssel közel 5 hektáros törzsültetvényen, melyből gyökeres szőlőoltványt készítünk. A borok mellett szőlőmust, szőlőlekvár, mustméz és bordzsem készítésével is foglalkozunk.

Családi pincészetünk a Mátrai Borvidékhez tartozó Abasáron, a kővágói pincesoron található. Szőlőbirtokaink Sár-hegy déli lejtőin helyezkednek el. Jelenleg 30 hektáron gazdálkodunk. A borkedvelő vendégeinket a pince fölött kialakított borbemutatóban várjuk szeretettel, ahol a boraink mellé kézműves sajtokat, házi pogácsát és igény esetén egytálételeket kínálunk. A borászat mellett a család foglalkozik szőlő szaporítóanyag termeléssel közel 5 hektáros törzsültetvényen, melyből gyökeres szőlőoltványt készítünk. A borok mellett szőlőmust, szőlőlekvár, mustméz és bordzsem készítésével is foglalkozunk.

Családi pincészetünk a Mátrai Borvidékhez tartozó Abasáron, a kővágói pincesoron található. Szőlőbirtokaink Sár-hegy déli lejtőin helyezkednek el. Jelenleg 30 hektáron gazdálkodunk. A borkedvelő vendégeinket a pince fölött kialakított borbemutatóban várjuk szeretettel, ahol a boraink mellé kézműves sajtokat, házi pogácsát és igény esetén egytálételeket kínálunk. A borászat mellett a család foglalkozik szőlő szaporítóanyag termeléssel közel 5 hektáros törzsültetvényen, melyből gyökeres szőlőoltványt készítünk. A borok mellett szőlőmust, szőlőlekvár, mustméz és bordzsem készítésével is foglalkozunk.

Házi készítésű lekvárok! Különleges ízkombinációk, egyedi ízesítés, szép csomagolás! A családi vállakozás 52 féle különböző ízesítésű lekvárt kínál. `Minden gyümölcsöt, amiből a lekvárjaim készülnek, saját kézzel termesztem, ápolom, locsolom, gondozom és dolgozom fel a legkülönösebb módokon.`

Házi készítésű lekvárok! Különleges ízkombinációk, egyedi ízesítés, szép csomagolás! A családi vállakozás 52 féle különböző ízesítésű lekvárt kínál. `Minden gyümölcsöt, amiből a lekvárjaim készülnek, saját kézzel termesztem, ápolom, locsolom, gondozom és dolgozom fel a legkülönösebb módokon.`

Házi készítésű lekvárok! Különleges ízkombinációk, egyedi ízesítés, szép csomagolás! A családi vállakozás 52 féle különböző ízesítésű lekvárt kínál. `Minden gyümölcsöt, amiből a lekvárjaim készülnek, saját kézzel termesztem, ápolom, locsolom, gondozom és dolgozom fel a legkülönösebb módokon.`

Szőlőbirtokunk a Villányi-hegységhez tartozó Szársomlyó déli és délnyugati oldalán helyezkedik el. A pincészet központja Nagyharsányban van. Összesen 5 hektár szőlőterületen gazdálkodunk. Szőlőfajtáink: kékfrankos, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot, kékoportó, zweigelt, cserszegi fűszeres, sauvignon blanc. Borainkat megkóstolhatják Villányban, a Kemencés Pincében (Baross G. u. 50.) vagy Nagyharsányban, borházunkban. Nagyharsányi vendégházunkban szívesen látjuk Önöket és svédasztalos, falusi reggelit biztosítunk.

Szőlőbirtokunk a Villányi-hegységhez tartozó Szársomlyó déli és délnyugati oldalán helyezkedik el. A pincészet központja Nagyharsányban van. Összesen 5 hektár szőlőterületen gazdálkodunk. Szőlőfajtáink: kékfrankos, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot, kékoportó, zweigelt, cserszegi fűszeres, sauvignon blanc. Borainkat megkóstolhatják Villányban, a Kemencés Pincében (Baross G. u. 50.) vagy Nagyharsányban, borházunkban. Nagyharsányi vendégházunkban szívesen látjuk Önöket és svédasztalos, falusi reggelit biztosítunk.

Szőlőbirtokunk a Villányi-hegységhez tartozó Szársomlyó déli és délnyugati oldalán helyezkedik el. A pincészet központja Nagyharsányban van. Összesen 5 hektár szőlőterületen gazdálkodunk. Szőlőfajtáink: kékfrankos, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot, kékoportó, zweigelt, cserszegi fűszeres, sauvignon blanc. Borainkat megkóstolhatják Villányban, a Kemencés Pincében (Baross G. u. 50.) vagy Nagyharsányban, borházunkban. Nagyharsányi vendégházunkban szívesen látjuk Önöket és svédasztalos, falusi reggelit biztosítunk.

Igazi, házi főzésű lekvárjaink garantáltan leveszik a lábukról a legkritikusabb desszertimádó gyermekeket és férjeket is, miközben valódi gyümölcsből készült, tápláló és vitamingazdag édesség kerül az asztalra. Valódi kézműves lekvárok, amelyek a kert és az erdő ízeit hordozzák magukban.

Igazi, házi főzésű lekvárjaink garantáltan leveszik a lábukról a legkritikusabb desszertimádó gyermekeket és férjeket is, miközben valódi gyümölcsből készült, tápláló és vitamingazdag édesség kerül az asztalra. Valódi kézműves lekvárok, amelyek a kert és az erdő ízeit hordozzák magukban.

Igazi, házi főzésű lekvárjaink garantáltan leveszik a lábukról a legkritikusabb desszertimádó gyermekeket és férjeket is, miközben valódi gyümölcsből készült, tápláló és vitamingazdag édesség kerül az asztalra. Valódi kézműves lekvárok, amelyek a kert és az erdő ízeit hordozzák magukban.

A Pettyes Lekvár kínálata szezontól függően változó, de a több mint 50 féle íz között megtalálhatóak a hagyományos, a különlegesebb és a nyírfacukorral készült variációk is. A nyári szezonban szörpözőként is üzemelünk, ahol kaphatók friss házi sütemények és szörpök is.

A Pettyes Lekvár kínálata szezontól függően változó, de a több mint 50 féle íz között megtalálhatóak a hagyományos, a különlegesebb és a nyírfacukorral készült variációk is. A nyári szezonban szörpözőként is üzemelünk, ahol kaphatók friss házi sütemények és szörpök is.

A Pettyes Lekvár kínálata szezontól függően változó, de a több mint 50 féle íz között megtalálhatóak a hagyományos, a különlegesebb és a nyírfacukorral készült variációk is. A nyári szezonban szörpözőként is üzemelünk, ahol kaphatók friss házi sütemények és szörpök is.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete