A több, mint negyed százados Sirály Étterem Visegrád központjában, a 11-es főút és a Fellegvár vezető út kereszteződésében helyezkedik el. Kitűnő házias konyhája egyaránt kínál magyar, nemzetközi illetve helyi hal- és vad specialitásokat is. Az étterem adottságai biztosítják egyéni vendégek, valamint kisebb és nagyobb társaságok, csoportok mind menüvel mind pedig étlapról (á la carte) történő gyors, színvonalas kiszolgálását. Mindehhez hozzájárul a több mint 15 nyelven rendelkezésre álló étlap, amely hétvégente különleges szezonális fogásokkal egészül ki.
A több, mint negyed százados Sirály Étterem Visegrád központjában, a 11-es főút és a Fellegvár vezető út kereszteződésében helyezkedik el. Kitűnő házias konyhája egyaránt kínál magyar, nemzetközi illetve helyi hal- és vad specialitásokat is. Az étterem adottságai biztosítják egyéni vendégek, valamint kisebb és nagyobb társaságok, csoportok mind menüvel mind pedig étlapról (á la carte) történő gyors, színvonalas kiszolgálását. Mindehhez hozzájárul a több mint 15 nyelven rendelkezésre álló étlap, amely hétvégente különleges szezonális fogásokkal egészül ki.
A több, mint negyed százados Sirály Étterem Visegrád központjában, a 11-es főút és a Fellegvár vezető út kereszteződésében helyezkedik el. Kitűnő házias konyhája egyaránt kínál magyar, nemzetközi illetve helyi hal- és vad specialitásokat is. Az étterem adottságai biztosítják egyéni vendégek, valamint kisebb és nagyobb társaságok, csoportok mind menüvel mind pedig étlapról (á la carte) történő gyors, színvonalas kiszolgálását. Mindehhez hozzájárul a több mint 15 nyelven rendelkezésre álló étlap, amely hétvégente különleges szezonális fogásokkal egészül ki.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
A Tettye Vendéglő Pécsett a Mecsek déli oldalán található, festői környezetben. E városrész és a vendéglő neve a 16-17. századból származik, amikor mohamedán szerzetesek az itt álló püspöki nyári palotát kolostorként (törökül: `tekke`) használták. A Tettye fennsíkja az elmúlt több mint 200 évben számos népünnepélynek és majálisnak szolgált helyszínéül. Az étlap gazdag kínálatában a könnyű halak, a szárnyasok ropogós zöldségekkel és bársonyos tejszínes mártásokkal épp úgy megtalálhatók, mint a markáns magyaros pörköltek, paprikások, nyársonsültek, vagy a sváb specialitások, mint a peisli, a babos káposzta, a toros leves és a töltöttes. A kellemes időtöltésről és szórakozásról a ház saját zenekara gondoskodik.
A Tettye Vendéglő Pécsett a Mecsek déli oldalán található, festői környezetben. E városrész és a vendéglő neve a 16-17. századból származik, amikor mohamedán szerzetesek az itt álló püspöki nyári palotát kolostorként (törökül: `tekke`) használták. A Tettye fennsíkja az elmúlt több mint 200 évben számos népünnepélynek és majálisnak szolgált helyszínéül. Az étlap gazdag kínálatában a könnyű halak, a szárnyasok ropogós zöldségekkel és bársonyos tejszínes mártásokkal épp úgy megtalálhatók, mint a markáns magyaros pörköltek, paprikások, nyársonsültek, vagy a sváb specialitások, mint a peisli, a babos káposzta, a toros leves és a töltöttes. A kellemes időtöltésről és szórakozásról a ház saját zenekara gondoskodik.
A Tettye Vendéglő Pécsett a Mecsek déli oldalán található, festői környezetben. E városrész és a vendéglő neve a 16-17. századból származik, amikor mohamedán szerzetesek az itt álló püspöki nyári palotát kolostorként (törökül: `tekke`) használták. A Tettye fennsíkja az elmúlt több mint 200 évben számos népünnepélynek és majálisnak szolgált helyszínéül. Az étlap gazdag kínálatában a könnyű halak, a szárnyasok ropogós zöldségekkel és bársonyos tejszínes mártásokkal épp úgy megtalálhatók, mint a markáns magyaros pörköltek, paprikások, nyársonsültek, vagy a sváb specialitások, mint a peisli, a babos káposzta, a toros leves és a töltöttes. A kellemes időtöltésről és szórakozásról a ház saját zenekara gondoskodik.
Gasztronómia és néprajz találkozása a belváros szívében. Ez az Urban Betyár, ahol a magyar és nemzetközi konyha fogásai, borai mellett néprajzi élményközpont eleveníti meg a magyar kultúra emlékeit. Az Urban Betyárban bérelhető rendezvénytermekkel, koktélbárral, signature italokkal, a nyári szezonban pedig terasszal kapcsolódunk a belváros forgatagához.
Gasztronómia és néprajz találkozása a belváros szívében. Ez az Urban Betyár, ahol a magyar és nemzetközi konyha fogásai, borai mellett néprajzi élményközpont eleveníti meg a magyar kultúra emlékeit. Az Urban Betyárban bérelhető rendezvénytermekkel, koktélbárral, signature italokkal, a nyári szezonban pedig terasszal kapcsolódunk a belváros forgatagához.
Gasztronómia és néprajz találkozása a belváros szívében. Ez az Urban Betyár, ahol a magyar és nemzetközi konyha fogásai, borai mellett néprajzi élményközpont eleveníti meg a magyar kultúra emlékeit. Az Urban Betyárban bérelhető rendezvénytermekkel, koktélbárral, signature italokkal, a nyári szezonban pedig terasszal kapcsolódunk a belváros forgatagához.