2025. október 23-26. között rendezik meg a Csabai Kolbászfesztivált, már 28. alkalommal. Békéscsabán a négynapos gasztrokaland az ország legfinomabb kolbászaival, kolbászgyúró versennyel, disznótorral, előadásokkal, koncertekkel várja az érdeklődőket. Az ízekben, ételekben és mulatságban gazdag békéscsabai fesztiválon több megmérettetésre is lehet jelentkezni, a versenykiírások a honlapon tekinthetők meg.
Jegyvásárlás
Kiemelt ajánlat
Szállásfoglalás
Asztalfoglalás
2025. október 23-26. között rendezik meg a Csabai Kolbászfesztivált, már 28. alkalommal. Békéscsabán a négynapos gasztrokaland az ország legfinomabb kolbászaival, kolbászgyúró versennyel, disznótorral, előadásokkal, koncertekkel várja az érdeklődőket. Az ízekben, ételekben és mulatságban gazdag békéscsabai fesztiválon több megmérettetésre is lehet jelentkezni, a versenykiírások a honlapon tekinthetők meg.
Jegyvásárlás
Kiemelt ajánlat
Szállásfoglalás
Asztalfoglalás
2025. október 23-26. között rendezik meg a Csabai Kolbászfesztivált, már 28. alkalommal. Békéscsabán a négynapos gasztrokaland az ország legfinomabb kolbászaival, kolbászgyúró versennyel, disznótorral, előadásokkal, koncertekkel várja az érdeklődőket. Az ízekben, ételekben és mulatságban gazdag békéscsabai fesztiválon több megmérettetésre is lehet jelentkezni, a versenykiírások a honlapon tekinthetők meg.
Jegyvásárlás
Kiemelt ajánlat
Szállásfoglalás
Asztalfoglalás
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.