A Nem Adom Fel Kávézó és Étterem Budapest első, fogyatékossággal élő emberek által alapított kávézója és étterme, ahol maguk a fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek készítik és szolgálják fel az ételeket és italokat, és közreműködnek a programok szervezésében és lebonyolításában.
A Nem Adom Fel Kávézó és Étterem Budapest első, fogyatékossággal élő emberek által alapított kávézója és étterme, ahol maguk a fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek készítik és szolgálják fel az ételeket és italokat, és közreműködnek a programok szervezésében és lebonyolításában.
A Nem Adom Fel Kávézó és Étterem Budapest első, fogyatékossággal élő emberek által alapított kávézója és étterme, ahol maguk a fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek készítik és szolgálják fel az ételeket és italokat, és közreműködnek a programok szervezésében és lebonyolításában.
Kávézó és teázó is, ahol minőségi filterkávé (a Casino Mocca jóvoltából), kávékoktélok és magas minőségű szálas teák kaphatók. Közösségi tér is, profiluk workshopok, heti művészeti és egyéb foglalkozások tartása, kis koncertek, felolvasóestek és filmnézések. Galéria is, elsősorban a szentendrei kötöttségű művészeket és fiatal kortárs alkotókat támogatása a cél.
Kávézó és teázó is, ahol minőségi filterkávé (a Casino Mocca jóvoltából), kávékoktélok és magas minőségű szálas teák kaphatók. Közösségi tér is, profiluk workshopok, heti művészeti és egyéb foglalkozások tartása, kis koncertek, felolvasóestek és filmnézések. Galéria is, elsősorban a szentendrei kötöttségű művészeket és fiatal kortárs alkotókat támogatása a cél.
Kávézó és teázó is, ahol minőségi filterkávé (a Casino Mocca jóvoltából), kávékoktélok és magas minőségű szálas teák kaphatók. Közösségi tér is, profiluk workshopok, heti művészeti és egyéb foglalkozások tartása, kis koncertek, felolvasóestek és filmnézések. Galéria is, elsősorban a szentendrei kötöttségű művészeket és fiatal kortárs alkotókat támogatása a cél.
A New York Kávéház több kort, több rendszert, több sorsfordító történelmi változást élt át. Mégis, szinte mindig újjászületett, élet pezsdült benne, birtokba vették a kényelemre, otthonosságra vágyó művészek, kiválóságok és közemberek egyaránt. A Boscolo Csoport újjáépítette, hogy patinája a huszonegyedik században is ugyanazt jelentse, amit egykor a szépségre és a részletekre jobban odafigyelő korban jelentett: a világ legszebb kávéházát.
A New York Kávéház több kort, több rendszert, több sorsfordító történelmi változást élt át. Mégis, szinte mindig újjászületett, élet pezsdült benne, birtokba vették a kényelemre, otthonosságra vágyó művészek, kiválóságok és közemberek egyaránt. A Boscolo Csoport újjáépítette, hogy patinája a huszonegyedik században is ugyanazt jelentse, amit egykor a szépségre és a részletekre jobban odafigyelő korban jelentett: a világ legszebb kávéházát.
A New York Kávéház több kort, több rendszert, több sorsfordító történelmi változást élt át. Mégis, szinte mindig újjászületett, élet pezsdült benne, birtokba vették a kényelemre, otthonosságra vágyó művészek, kiválóságok és közemberek egyaránt. A Boscolo Csoport újjáépítette, hogy patinája a huszonegyedik században is ugyanazt jelentse, amit egykor a szépségre és a részletekre jobban odafigyelő korban jelentett: a világ legszebb kávéházát.
A felújított Óvári Várban egy Vár- és Intézménytörténeti Állandó Kiállítás, egy múzeumpedagógiai foglalkoztató és a Strauss Kávézó kapott helyet. A vár földszintjén kapott helyet a Vár- és Intézménytörténeti kiállítás, amely az épület és a több, mint 200 éves egyetemi kar történetét mutatja be háromnyelvű tablók, érintőképernyők és interaktív játékelemek segítségével. Magyarország egyetlen olyan várépülete, amelyben felsőoktatási tevékenység is folyik. Az épületet déli, nyugati és északi oldalon körül ölelik a fennmaradt védművei, annak pincerendszere, a várkert (korábban vízzel teli várárok), a várhíd és várkapu, majd a vártó és a Lajta folyó.
A felújított Óvári Várban egy Vár- és Intézménytörténeti Állandó Kiállítás, egy múzeumpedagógiai foglalkoztató és a Strauss Kávézó kapott helyet. A vár földszintjén kapott helyet a Vár- és Intézménytörténeti kiállítás, amely az épület és a több, mint 200 éves egyetemi kar történetét mutatja be háromnyelvű tablók, érintőképernyők és interaktív játékelemek segítségével. Magyarország egyetlen olyan várépülete, amelyben felsőoktatási tevékenység is folyik. Az épületet déli, nyugati és északi oldalon körül ölelik a fennmaradt védművei, annak pincerendszere, a várkert (korábban vízzel teli várárok), a várhíd és várkapu, majd a vártó és a Lajta folyó.
A felújított Óvári Várban egy Vár- és Intézménytörténeti Állandó Kiállítás, egy múzeumpedagógiai foglalkoztató és a Strauss Kávézó kapott helyet. A vár földszintjén kapott helyet a Vár- és Intézménytörténeti kiállítás, amely az épület és a több, mint 200 éves egyetemi kar történetét mutatja be háromnyelvű tablók, érintőképernyők és interaktív játékelemek segítségével. Magyarország egyetlen olyan várépülete, amelyben felsőoktatási tevékenység is folyik. Az épületet déli, nyugati és északi oldalon körül ölelik a fennmaradt védművei, annak pincerendszere, a várkert (korábban vízzel teli várárok), a várhíd és várkapu, majd a vártó és a Lajta folyó.
`Pálinka ház,,-nak nevezett, prémium termékeket felsorakoztató, ital különlegességekben bővelkedő, az Esztergom- és környéke kulturális mindennapjaiba új hullámot és felfrissülést hozó Pálinka Patika fő profilja az egység nevében is megjelenő pálinka, melyből 9 főzde közel 100 féle párlatát forgalmazzák. Kínálatukban megtalálhatóak kávékülönlegességek, eredeti gyümölcslevek, lekvárok, szörpök és majd 30 féle bor is.
`Pálinka ház,,-nak nevezett, prémium termékeket felsorakoztató, ital különlegességekben bővelkedő, az Esztergom- és környéke kulturális mindennapjaiba új hullámot és felfrissülést hozó Pálinka Patika fő profilja az egység nevében is megjelenő pálinka, melyből 9 főzde közel 100 féle párlatát forgalmazzák. Kínálatukban megtalálhatóak kávékülönlegességek, eredeti gyümölcslevek, lekvárok, szörpök és majd 30 féle bor is.
`Pálinka ház,,-nak nevezett, prémium termékeket felsorakoztató, ital különlegességekben bővelkedő, az Esztergom- és környéke kulturális mindennapjaiba új hullámot és felfrissülést hozó Pálinka Patika fő profilja az egység nevében is megjelenő pálinka, melyből 9 főzde közel 100 féle párlatát forgalmazzák. Kínálatukban megtalálhatóak kávékülönlegességek, eredeti gyümölcslevek, lekvárok, szörpök és majd 30 féle bor is.
Kenyereinket kézműves technológiával készítjük, természetesen, adalékok nélkül. Az igazi kovász vízből és lisztből álló élő anyag, mely természetes módon ízesíti, tartósítja legalapvetőbb élelmiszerünket. Meggátolja a morzsálódást és a hosszú fermentációnak köszönhetően szervezetünk számára előkészíti a tápanyagokat, hogy azok könnyen emészthetőek legyenek. Péksüteményeinkhez a legkiválóbb minőségű hazai alapanyagokat, francia vajat és belga csokoládét, adalékanyag mentes lekvárokat és aszalványokat használjuk. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legtisztább forrásból származó hozzávalókat, és ha lehet azok bio változatait. Kis pékségünkben finom kávét is kínálunk, delicatesse polcunkon pedig egy pár különlegességet gyűjtöttünk össze. Várunk Benneteket szeretettel!
Kenyereinket kézműves technológiával készítjük, természetesen, adalékok nélkül. Az igazi kovász vízből és lisztből álló élő anyag, mely természetes módon ízesíti, tartósítja legalapvetőbb élelmiszerünket. Meggátolja a morzsálódást és a hosszú fermentációnak köszönhetően szervezetünk számára előkészíti a tápanyagokat, hogy azok könnyen emészthetőek legyenek. Péksüteményeinkhez a legkiválóbb minőségű hazai alapanyagokat, francia vajat és belga csokoládét, adalékanyag mentes lekvárokat és aszalványokat használjuk. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legtisztább forrásból származó hozzávalókat, és ha lehet azok bio változatait. Kis pékségünkben finom kávét is kínálunk, delicatesse polcunkon pedig egy pár különlegességet gyűjtöttünk össze. Várunk Benneteket szeretettel!
Kenyereinket kézműves technológiával készítjük, természetesen, adalékok nélkül. Az igazi kovász vízből és lisztből álló élő anyag, mely természetes módon ízesíti, tartósítja legalapvetőbb élelmiszerünket. Meggátolja a morzsálódást és a hosszú fermentációnak köszönhetően szervezetünk számára előkészíti a tápanyagokat, hogy azok könnyen emészthetőek legyenek. Péksüteményeinkhez a legkiválóbb minőségű hazai alapanyagokat, francia vajat és belga csokoládét, adalékanyag mentes lekvárokat és aszalványokat használjuk. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legtisztább forrásból származó hozzávalókat, és ha lehet azok bio változatait. Kis pékségünkben finom kávét is kínálunk, delicatesse polcunkon pedig egy pár különlegességet gyűjtöttünk össze. Várunk Benneteket szeretettel!
Pesti Jégbüfében megújult környezetben fogadjuk a finomságok szerelmeseit. Az évek során megtartottuk a hagyományos sütemények jó részét, mivel vendégeink nagy része igényli ezt. Legalább annyian keresik az újabb, divatosabb, korszerűbb, könnyebb, kevésbé édes, kevésbé zsíros süteményeket. Hogy az üzlet talpon maradt az annak is köszönhető, hogy sikeresen tudta ötvözni a régit az újjal. Emellett a jégbüfé híres saját készítésű fagylaltjáról is.
Pesti Jégbüfében megújult környezetben fogadjuk a finomságok szerelmeseit. Az évek során megtartottuk a hagyományos sütemények jó részét, mivel vendégeink nagy része igényli ezt. Legalább annyian keresik az újabb, divatosabb, korszerűbb, könnyebb, kevésbé édes, kevésbé zsíros süteményeket. Hogy az üzlet talpon maradt az annak is köszönhető, hogy sikeresen tudta ötvözni a régit az újjal. Emellett a jégbüfé híres saját készítésű fagylaltjáról is.
Pesti Jégbüfében megújult környezetben fogadjuk a finomságok szerelmeseit. Az évek során megtartottuk a hagyományos sütemények jó részét, mivel vendégeink nagy része igényli ezt. Legalább annyian keresik az újabb, divatosabb, korszerűbb, könnyebb, kevésbé édes, kevésbé zsíros süteményeket. Hogy az üzlet talpon maradt az annak is köszönhető, hogy sikeresen tudta ötvözni a régit az újjal. Emellett a jégbüfé híres saját készítésű fagylaltjáról is.