Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.
Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.
Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.
A Cabernet Hotel – a Mokos Pincészet borhotele – közvetlenül a műemlékileg védett háromszintes, hangulatos villánykövesdi pincesor mellett várja a kikapcsolódásra vágyó, Villányban szállást kereső vendégeket. Igazi, csupa szív-lélek borosgazdákkal, pókhálós kispincékkel találkozhat itt az idelátogató. Boraikat többnyire csak helyben értékesítik, nem található meg nagyáruházak polcain. A villányi hotelek közül szállodánk az egyetlen, mely akár tömegközlekedéssel is egyszerűen elérhető.
A Cabernet Hotel – a Mokos Pincészet borhotele – közvetlenül a műemlékileg védett háromszintes, hangulatos villánykövesdi pincesor mellett várja a kikapcsolódásra vágyó, Villányban szállást kereső vendégeket. Igazi, csupa szív-lélek borosgazdákkal, pókhálós kispincékkel találkozhat itt az idelátogató. Boraikat többnyire csak helyben értékesítik, nem található meg nagyáruházak polcain. A villányi hotelek közül szállodánk az egyetlen, mely akár tömegközlekedéssel is egyszerűen elérhető.
A Cabernet Hotel – a Mokos Pincészet borhotele – közvetlenül a műemlékileg védett háromszintes, hangulatos villánykövesdi pincesor mellett várja a kikapcsolódásra vágyó, Villányban szállást kereső vendégeket. Igazi, csupa szív-lélek borosgazdákkal, pókhálós kispincékkel találkozhat itt az idelátogató. Boraikat többnyire csak helyben értékesítik, nem található meg nagyáruházak polcain. A villányi hotelek közül szállodánk az egyetlen, mely akár tömegközlekedéssel is egyszerűen elérhető.
Borászatunk Szegedtől 18 kilométerre, Klárafalván található. Hagyományos borászati eljárással készítjük valódi gyümölcsborainkat: eperből, meggyből, málnából, kajsziból, ribizliből, szilvából, őszibarackból, almából. Ezenkívül készülnek még habzóborok, gyümölcslevek, pálinkák és forralt borok is. Új borászati épületünkben tervezzük rendezvények, borkóstolók megszervezését. Gyümölcsboraink megvásárolhatóak webshopunkban, illetve megtalálhatók a boltok polcain.
Borászatunk Szegedtől 18 kilométerre, Klárafalván található. Hagyományos borászati eljárással készítjük valódi gyümölcsborainkat: eperből, meggyből, málnából, kajsziból, ribizliből, szilvából, őszibarackból, almából. Ezenkívül készülnek még habzóborok, gyümölcslevek, pálinkák és forralt borok is. Új borászati épületünkben tervezzük rendezvények, borkóstolók megszervezését. Gyümölcsboraink megvásárolhatóak webshopunkban, illetve megtalálhatók a boltok polcain.
Borászatunk Szegedtől 18 kilométerre, Klárafalván található. Hagyományos borászati eljárással készítjük valódi gyümölcsborainkat: eperből, meggyből, málnából, kajsziból, ribizliből, szilvából, őszibarackból, almából. Ezenkívül készülnek még habzóborok, gyümölcslevek, pálinkák és forralt borok is. Új borászati épületünkben tervezzük rendezvények, borkóstolók megszervezését. Gyümölcsboraink megvásárolhatóak webshopunkban, illetve megtalálhatók a boltok polcain.
Családi pincészetünk három generáció óta van jelen a Villányi Borvidék életében – immár két településen: Palkonyán és Villánykövesden. Pincészetünk a hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsbor különlegességek készítésével is foglalkozik. Nem titkolt célunk, hogy ezt a Magyarországon még kevésbé elterjedt italkategóriát a fogyasztókkal megismertessük.
Családi pincészetünk három generáció óta van jelen a Villányi Borvidék életében – immár két településen: Palkonyán és Villánykövesden. Pincészetünk a hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsbor különlegességek készítésével is foglalkozik. Nem titkolt célunk, hogy ezt a Magyarországon még kevésbé elterjedt italkategóriát a fogyasztókkal megismertessük.
Családi pincészetünk három generáció óta van jelen a Villányi Borvidék életében – immár két településen: Palkonyán és Villánykövesden. Pincészetünk a hagyományos villányi vörösborok mellett gyümölcsbor különlegességek készítésével is foglalkozik. Nem titkolt célunk, hogy ezt a Magyarországon még kevésbé elterjedt italkategóriát a fogyasztókkal megismertessük.