Főzőverseny
Brunch
Svédasztal
Reggeli
Büfévacsora
Étel
Sajtkészítés
Étterem
Amerikai
Vendégasztal
Édesség
Kemencés Étel
Ital
Torkos napok
Túra
Food Truck Show
Fesztivál
Menü
Ebéd
Gesztenye
Perzsa
Joghurt készítés
Naptár
Sonkakészítés
Vacsora
Piac
Amerika
Tanfolyam
Sütés
Sütemény
Gyümölcs
Lakoma
Kóstolás
Befőzés
Akció
Terasz
Verseny
Foglalkozás
Főzés
Zöldség
Villásreggeli
Kenyér
Lekvár
Tea
Fűszer
Konyha
Gödöllő és az egyetem polgárait szeretnénk fantasztikus ízekkel meglepni. Éttermünk az ázsiai és a magyar konyha ízvilágát ötvözi, törekszünk arra ,hogy vendégeinknek új ízeket mutassunk be. Kóstolja meg a filippínó-magyar ételeinket. Délben menü kínálatunk is van, tematikus menüsorunk megadja Önöknek a választás szabadságát.
Gödöllő és az egyetem polgárait szeretnénk fantasztikus ízekkel meglepni. Éttermünk az ázsiai és a magyar konyha ízvilágát ötvözi, törekszünk arra ,hogy vendégeinknek új ízeket mutassunk be. Kóstolja meg a filippínó-magyar ételeinket. Délben menü kínálatunk is van, tematikus menüsorunk megadja Önöknek a választás szabadságát.
Gödöllő és az egyetem polgárait szeretnénk fantasztikus ízekkel meglepni. Éttermünk az ázsiai és a magyar konyha ízvilágát ötvözi, törekszünk arra ,hogy vendégeinknek új ízeket mutassunk be. Kóstolja meg a filippínó-magyar ételeinket. Délben menü kínálatunk is van, tematikus menüsorunk megadja Önöknek a választás szabadságát.
A Carol Gasztroműhely főzőiskola keretein belül lehetőség nyílik bekukkantani, s részese lenni a gasztronómia több ágazatának főzőkurzusaink és élményfőzéseink segítségével. Napjainkban egyre fontosabbá vált a minőségi fogyasztás. Mi nemcsak a húsimádóknak, hanem a vegánok, nyers vegánok számára is kedvezni szeretnénk. Külön kurzusokat indítunk kezdő és gyakorlott háziasszonyok, főzni szerető férfiak, s nem utolsó sorban gyerekeknek. Mindezt nagyszerű alapanyagokból, friss, és bio zöldségekből, gyümölcsökből. Az élményfőzéseket magas minősítéssel rendelkező séfjeink vezetik, hogy ti is profikká váljatok. Lehetőség van különböző rendezvények, események (csapatépítő tréning, születésnap, névnap, családi események stb.) szervezésére is.
A Carol Gasztroműhely főzőiskola keretein belül lehetőség nyílik bekukkantani, s részese lenni a gasztronómia több ágazatának főzőkurzusaink és élményfőzéseink segítségével. Napjainkban egyre fontosabbá vált a minőségi fogyasztás. Mi nemcsak a húsimádóknak, hanem a vegánok, nyers vegánok számára is kedvezni szeretnénk. Külön kurzusokat indítunk kezdő és gyakorlott háziasszonyok, főzni szerető férfiak, s nem utolsó sorban gyerekeknek. Mindezt nagyszerű alapanyagokból, friss, és bio zöldségekből, gyümölcsökből. Az élményfőzéseket magas minősítéssel rendelkező séfjeink vezetik, hogy ti is profikká váljatok. Lehetőség van különböző rendezvények, események (csapatépítő tréning, születésnap, névnap, családi események stb.) szervezésére is.
A Carol Gasztroműhely főzőiskola keretein belül lehetőség nyílik bekukkantani, s részese lenni a gasztronómia több ágazatának főzőkurzusaink és élményfőzéseink segítségével. Napjainkban egyre fontosabbá vált a minőségi fogyasztás. Mi nemcsak a húsimádóknak, hanem a vegánok, nyers vegánok számára is kedvezni szeretnénk. Külön kurzusokat indítunk kezdő és gyakorlott háziasszonyok, főzni szerető férfiak, s nem utolsó sorban gyerekeknek. Mindezt nagyszerű alapanyagokból, friss, és bio zöldségekből, gyümölcsökből. Az élményfőzéseket magas minősítéssel rendelkező séfjeink vezetik, hogy ti is profikká váljatok. Lehetőség van különböző rendezvények, események (csapatépítő tréning, születésnap, névnap, családi események stb.) szervezésére is.
Valahogy mi is úgy tekintünk az általunk felhasznált, lehetőség szerint a környékről származó alapanyagokra, mint a valaha élt legnagyobb képzőművészek egyike, a reneszánsz mester a carrarai márványra: önmagában is valóságos csodaként. Ennek megfelelő alázattal bánunk azokkal és csak a jól bevált eszközöket használjuk a munkánk során: a serpenyőt, a kemencét és a sütőt – meg persze a szenvedélyt. Hogy ez korszerűtlen felfogás? Lehet, de – ahogy Michelangelónak a vésőjével az angyalt – nekünk így sikerül kiszabadítani az ízeket a maguk pompázatos teljességében. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vendégeink, akiket már évek-évtizedek óta szinte barátainkként köszönthetünk a Carpaccióban.
Valahogy mi is úgy tekintünk az általunk felhasznált, lehetőség szerint a környékről származó alapanyagokra, mint a valaha élt legnagyobb képzőművészek egyike, a reneszánsz mester a carrarai márványra: önmagában is valóságos csodaként. Ennek megfelelő alázattal bánunk azokkal és csak a jól bevált eszközöket használjuk a munkánk során: a serpenyőt, a kemencét és a sütőt – meg persze a szenvedélyt. Hogy ez korszerűtlen felfogás? Lehet, de – ahogy Michelangelónak a vésőjével az angyalt – nekünk így sikerül kiszabadítani az ízeket a maguk pompázatos teljességében. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vendégeink, akiket már évek-évtizedek óta szinte barátainkként köszönthetünk a Carpaccióban.
Valahogy mi is úgy tekintünk az általunk felhasznált, lehetőség szerint a környékről származó alapanyagokra, mint a valaha élt legnagyobb képzőművészek egyike, a reneszánsz mester a carrarai márványra: önmagában is valóságos csodaként. Ennek megfelelő alázattal bánunk azokkal és csak a jól bevált eszközöket használjuk a munkánk során: a serpenyőt, a kemencét és a sütőt – meg persze a szenvedélyt. Hogy ez korszerűtlen felfogás? Lehet, de – ahogy Michelangelónak a vésőjével az angyalt – nekünk így sikerül kiszabadítani az ízeket a maguk pompázatos teljességében. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vendégeink, akiket már évek-évtizedek óta szinte barátainkként köszönthetünk a Carpaccióban.
A Carpe Diem Borbár egy új, különleges színfoltja a fővárosi borszcénának, folyamatosan megújuló, egyedi nemzetközi és hazai bor és pezsgőkínálattal, mely főleg a FineWines borkereskedés német rajnai rizlingjeire, prémium francia, olasz boraira, illetve exkluzív burgundi és Champagne kínálatára épül. Célunk a nemzetközi borok világával most ismerkedők és a `bor-gourmet-k` számára egyaránt egyfajta `felfedező hely és élményközpont` működtetése.
A Carpe Diem Borbár egy új, különleges színfoltja a fővárosi borszcénának, folyamatosan megújuló, egyedi nemzetközi és hazai bor és pezsgőkínálattal, mely főleg a FineWines borkereskedés német rajnai rizlingjeire, prémium francia, olasz boraira, illetve exkluzív burgundi és Champagne kínálatára épül. Célunk a nemzetközi borok világával most ismerkedők és a `bor-gourmet-k` számára egyaránt egyfajta `felfedező hely és élményközpont` működtetése.
A Carpe Diem Borbár egy új, különleges színfoltja a fővárosi borszcénának, folyamatosan megújuló, egyedi nemzetközi és hazai bor és pezsgőkínálattal, mely főleg a FineWines borkereskedés német rajnai rizlingjeire, prémium francia, olasz boraira, illetve exkluzív burgundi és Champagne kínálatára épül. Célunk a nemzetközi borok világával most ismerkedők és a `bor-gourmet-k` számára egyaránt egyfajta `felfedező hely és élményközpont` működtetése.
A Castrum Boldua középkori étterem nevét a vár az első írásban megemlített elnevezése után kapta. Kínálatában magyar középkori hagyományok szerint készített ételek szerepelnek a régmúlt ízlésvilágának megfelelő fűszerezéssel. Az étterembe látogatóknak ételükre való várakozás közben lehetőségük van kipróbálni az egyes fegyvereket és pajzsokat. Minden betérő vendég felöltőt kap, hogy minél inkább középkori hangulatban érezhesse magát, s maradandó élményekkel gazdagodva távozzon Boldogkő várából.
A Castrum Boldua középkori étterem nevét a vár az első írásban megemlített elnevezése után kapta. Kínálatában magyar középkori hagyományok szerint készített ételek szerepelnek a régmúlt ízlésvilágának megfelelő fűszerezéssel. Az étterembe látogatóknak ételükre való várakozás közben lehetőségük van kipróbálni az egyes fegyvereket és pajzsokat. Minden betérő vendég felöltőt kap, hogy minél inkább középkori hangulatban érezhesse magát, s maradandó élményekkel gazdagodva távozzon Boldogkő várából.
A Castrum Boldua középkori étterem nevét a vár az első írásban megemlített elnevezése után kapta. Kínálatában magyar középkori hagyományok szerint készített ételek szerepelnek a régmúlt ízlésvilágának megfelelő fűszerezéssel. Az étterembe látogatóknak ételükre való várakozás közben lehetőségük van kipróbálni az egyes fegyvereket és pajzsokat. Minden betérő vendég felöltőt kap, hogy minél inkább középkori hangulatban érezhesse magát, s maradandó élményekkel gazdagodva távozzon Boldogkő várából.