Főzőverseny
Brunch
Svédasztal
Reggeli
Büfévacsora
Étel
Sajtkészítés
Étterem
Amerikai
Vendégasztal
Édesség
Kemencés Étel
Ital
Torkos napok
Túra
Food Truck Show
Fesztivál
Menü
Ebéd
Gesztenye
Perzsa
Joghurt készítés
Naptár
Sonkakészítés
Vacsora
Piac
Amerika
Tanfolyam
Sütés
Sütemény
Gyümölcs
Lakoma
Kóstolás
Befőzés
Akció
Terasz
Verseny
Foglalkozás
Főzés
Zöldség
Villásreggeli
Kenyér
Lekvár
Tea
Fűszer
Konyha
Üdvözlünk Magyarország első, ízig-vérig BIO ételműhelyében. Vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban dús, tápláló ételek kerülnek ki szakácsaink kezei közül, akik olyan főzési technológiákat használnak, amivel ezek az aranyat érő zöldségek és gyümölcsök vajmi keveset veszítenek tápértékükből. Ha étrended glutén-, netán tejmentes, akkor tényleg nálunk a helyed, persze a hagyományos konyha kedvelői is találnak maguknak finomságokat
Üdvözlünk Magyarország első, ízig-vérig BIO ételműhelyében. Vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban dús, tápláló ételek kerülnek ki szakácsaink kezei közül, akik olyan főzési technológiákat használnak, amivel ezek az aranyat érő zöldségek és gyümölcsök vajmi keveset veszítenek tápértékükből. Ha étrended glutén-, netán tejmentes, akkor tényleg nálunk a helyed, persze a hagyományos konyha kedvelői is találnak maguknak finomságokat
Üdvözlünk Magyarország első, ízig-vérig BIO ételműhelyében. Vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban dús, tápláló ételek kerülnek ki szakácsaink kezei közül, akik olyan főzési technológiákat használnak, amivel ezek az aranyat érő zöldségek és gyümölcsök vajmi keveset veszítenek tápértékükből. Ha étrended glutén-, netán tejmentes, akkor tényleg nálunk a helyed, persze a hagyományos konyha kedvelői is találnak maguknak finomságokat
Kóstold meg a világot a Bistro11-ben! A Bistro 11 azért jött létre, hogy a helyiek és az idelátogatók is átélhessék a világ legfinomabb ételeit, és közben egy igazán otthonos, barátságos környezetben érezzék magukat. Minden fogás mögött ott van egy-egy kaland, amelyet itt szívesen elmesélnek, hogy az étkezés ne csak finom, hanem különleges élmény is legyen. Éld át a villásreggeli örömét egy magyaros csavarral Szentendre legjobb éttermében! Brunch kínálatunk tele van ínycsiklandó fogásokkal, amelyeket csak egy igazi szentendrei étteremben tapasztalhatsz meg. Kóstold meg a helyi specialitásokat, és párosítsd ételeinket friss kávéinkkal vagy egy hűsítő mimózával, hogy a délelőtt valóban különleges legyen.
Kóstold meg a világot a Bistro11-ben! A Bistro 11 azért jött létre, hogy a helyiek és az idelátogatók is átélhessék a világ legfinomabb ételeit, és közben egy igazán otthonos, barátságos környezetben érezzék magukat. Minden fogás mögött ott van egy-egy kaland, amelyet itt szívesen elmesélnek, hogy az étkezés ne csak finom, hanem különleges élmény is legyen. Éld át a villásreggeli örömét egy magyaros csavarral Szentendre legjobb éttermében! Brunch kínálatunk tele van ínycsiklandó fogásokkal, amelyeket csak egy igazi szentendrei étteremben tapasztalhatsz meg. Kóstold meg a helyi specialitásokat, és párosítsd ételeinket friss kávéinkkal vagy egy hűsítő mimózával, hogy a délelőtt valóban különleges legyen.
Kóstold meg a világot a Bistro11-ben! A Bistro 11 azért jött létre, hogy a helyiek és az idelátogatók is átélhessék a világ legfinomabb ételeit, és közben egy igazán otthonos, barátságos környezetben érezzék magukat. Minden fogás mögött ott van egy-egy kaland, amelyet itt szívesen elmesélnek, hogy az étkezés ne csak finom, hanem különleges élmény is legyen. Éld át a villásreggeli örömét egy magyaros csavarral Szentendre legjobb éttermében! Brunch kínálatunk tele van ínycsiklandó fogásokkal, amelyeket csak egy igazi szentendrei étteremben tapasztalhatsz meg. Kóstold meg a helyi specialitásokat, és párosítsd ételeinket friss kávéinkkal vagy egy hűsítő mimózával, hogy a délelőtt valóban különleges legyen.
Zugló központi helyén várja a Bocanova Pizzéria és Olasz étterem az itáliai konyha rajongóit autentikus ízekkel, friss, kiváló minőségű ételekkel, s hamisítatlan olasz vendégszeretettel és könnyedséggel. Kiváló pizzák, remek szicíliai halleves, rizottók és tészták, melyek alapanyagául Olaszország sava-borsa szolgál. Barátságos légkör és figyelmes kiszolgálás kísérik a hangulatos ízélményeket. Célunk, hogy vendégeink nagyon kellemes, igényes környezetben kóstolhassák meg a tradicionális olasz régiók konyháinak ízeit.
Zugló központi helyén várja a Bocanova Pizzéria és Olasz étterem az itáliai konyha rajongóit autentikus ízekkel, friss, kiváló minőségű ételekkel, s hamisítatlan olasz vendégszeretettel és könnyedséggel. Kiváló pizzák, remek szicíliai halleves, rizottók és tészták, melyek alapanyagául Olaszország sava-borsa szolgál. Barátságos légkör és figyelmes kiszolgálás kísérik a hangulatos ízélményeket. Célunk, hogy vendégeink nagyon kellemes, igényes környezetben kóstolhassák meg a tradicionális olasz régiók konyháinak ízeit.
Zugló központi helyén várja a Bocanova Pizzéria és Olasz étterem az itáliai konyha rajongóit autentikus ízekkel, friss, kiváló minőségű ételekkel, s hamisítatlan olasz vendégszeretettel és könnyedséggel. Kiváló pizzák, remek szicíliai halleves, rizottók és tészták, melyek alapanyagául Olaszország sava-borsa szolgál. Barátságos légkör és figyelmes kiszolgálás kísérik a hangulatos ízélményeket. Célunk, hogy vendégeink nagyon kellemes, igényes környezetben kóstolhassák meg a tradicionális olasz régiók konyháinak ízeit.
Éttermünkben a bor és az étel harmóniájára különös figyelmet fordítunk, így a Bodri borokkal leginkább összhangban álló ételpárosítások kerülnek ki Makk Norbert séf kezei alól. A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása, kicsit megreformálva és modernizálva, de mindenképp a magyaros ételeket helyezve a fókuszba.
Éttermünkben a bor és az étel harmóniájára különös figyelmet fordítunk, így a Bodri borokkal leginkább összhangban álló ételpárosítások kerülnek ki Makk Norbert séf kezei alól. A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása, kicsit megreformálva és modernizálva, de mindenképp a magyaros ételeket helyezve a fókuszba.
Éttermünkben a bor és az étel harmóniájára különös figyelmet fordítunk, így a Bodri borokkal leginkább összhangban álló ételpárosítások kerülnek ki Makk Norbert séf kezei alól. A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása, kicsit megreformálva és modernizálva, de mindenképp a magyaros ételeket helyezve a fókuszba.
A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.
A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.
A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.