Kiemelt partner
Asztalfoglalás
Kiemelt partner
Asztalfoglalás
Kiemelt partner
Asztalfoglalás
Magyarország első Michelin-csillagos étterme- Costes. Szeretnénk, ha ez a szó egyet jelentene önnek a kompromisszummentes minőséggel, a mesteri ízekkel, a művészi megformálással, a részletekre való odafigyeléssel, az előzékeny kiszolgálással és a kellemes hangulattal. Fejezze ki a Costes név azt az egyedi, mégis minden este megújuló kötetlen és nyugodt fine dining élményt, amelyhez oly’ sok mindenki kell: lelkiismeretes termelő, rugalmas beszállító, eltökélt személyzet és egy műértő vendég: ön.
Magyarország első Michelin-csillagos étterme- Costes. Szeretnénk, ha ez a szó egyet jelentene önnek a kompromisszummentes minőséggel, a mesteri ízekkel, a művészi megformálással, a részletekre való odafigyeléssel, az előzékeny kiszolgálással és a kellemes hangulattal. Fejezze ki a Costes név azt az egyedi, mégis minden este megújuló kötetlen és nyugodt fine dining élményt, amelyhez oly’ sok mindenki kell: lelkiismeretes termelő, rugalmas beszállító, eltökélt személyzet és egy műértő vendég: ön.
Magyarország első Michelin-csillagos étterme- Costes. Szeretnénk, ha ez a szó egyet jelentene önnek a kompromisszummentes minőséggel, a mesteri ízekkel, a művészi megformálással, a részletekre való odafigyeléssel, az előzékeny kiszolgálással és a kellemes hangulattal. Fejezze ki a Costes név azt az egyedi, mégis minden este megújuló kötetlen és nyugodt fine dining élményt, amelyhez oly’ sok mindenki kell: lelkiismeretes termelő, rugalmas beszállító, eltökélt személyzet és egy műértő vendég: ön.
A Villányi Borvidék ölelésében helyezkedik el a kevesebb mint félezer lelket számláló Kisharsány, ami amellett, hogy Magyarország egyik legdélibb pontja, otthont ad a “legvidékibb” fine dining étteremnek, a Górénak is. Falusi fine dining – vagyis a vidéki harmónia, a helyi alapanyagok és a professzionális konyhaművészet tökéletes fúziója. Cél, hogy a „falusi fine dining” legszebb oldalának megmutatásával hidat képezzenek a professzionalizmusban gazdag gasztronómia és a vidéki romantika között.
A Villányi Borvidék ölelésében helyezkedik el a kevesebb mint félezer lelket számláló Kisharsány, ami amellett, hogy Magyarország egyik legdélibb pontja, otthont ad a “legvidékibb” fine dining étteremnek, a Górénak is. Falusi fine dining – vagyis a vidéki harmónia, a helyi alapanyagok és a professzionális konyhaművészet tökéletes fúziója. Cél, hogy a „falusi fine dining” legszebb oldalának megmutatásával hidat képezzenek a professzionalizmusban gazdag gasztronómia és a vidéki romantika között.
A Villányi Borvidék ölelésében helyezkedik el a kevesebb mint félezer lelket számláló Kisharsány, ami amellett, hogy Magyarország egyik legdélibb pontja, otthont ad a “legvidékibb” fine dining étteremnek, a Górénak is. Falusi fine dining – vagyis a vidéki harmónia, a helyi alapanyagok és a professzionális konyhaművészet tökéletes fúziója. Cél, hogy a „falusi fine dining” legszebb oldalának megmutatásával hidat képezzenek a professzionalizmusban gazdag gasztronómia és a vidéki romantika között.
Fine bisztró Szarvason, a Holt-Körös partján, védett mocsárciprusok által övezett festői szépségű telken, melynek teraszáról a patinás óváros tárul elénk Millenniumi emlékművével és a Bolza-kastéllyal. A hely formabontó lendületével mind a helyi, mind pedig a távolról érkező látogatók számára otthonos hangulatot biztosít specialty kávé, különleges bor-, koktél- és bárkonyha kínálatával. A bárkonyha Várvizi Péter kreatív séf elképzelése alapján és Piltz Zoltán séf felügyelete alatt, reggelivel, ebéddel, vacsorával és bárfalatokkal várja a gasztro szerelmeseit, melyhez a koktél- és borbár egyedülálló kínálata társul.
Fine bisztró Szarvason, a Holt-Körös partján, védett mocsárciprusok által övezett festői szépségű telken, melynek teraszáról a patinás óváros tárul elénk Millenniumi emlékművével és a Bolza-kastéllyal. A hely formabontó lendületével mind a helyi, mind pedig a távolról érkező látogatók számára otthonos hangulatot biztosít specialty kávé, különleges bor-, koktél- és bárkonyha kínálatával. A bárkonyha Várvizi Péter kreatív séf elképzelése alapján és Piltz Zoltán séf felügyelete alatt, reggelivel, ebéddel, vacsorával és bárfalatokkal várja a gasztro szerelmeseit, melyhez a koktél- és borbár egyedülálló kínálata társul.
Fine bisztró Szarvason, a Holt-Körös partján, védett mocsárciprusok által övezett festői szépségű telken, melynek teraszáról a patinás óváros tárul elénk Millenniumi emlékművével és a Bolza-kastéllyal. A hely formabontó lendületével mind a helyi, mind pedig a távolról érkező látogatók számára otthonos hangulatot biztosít specialty kávé, különleges bor-, koktél- és bárkonyha kínálatával. A bárkonyha Várvizi Péter kreatív séf elképzelése alapján és Piltz Zoltán séf felügyelete alatt, reggelivel, ebéddel, vacsorával és bárfalatokkal várja a gasztro szerelmeseit, melyhez a koktél- és borbár egyedülálló kínálata társul.