IV. Borbolya Fesztivál Párkányban 2025. szeptember 5-én és 6-án. Borfesztivál és kézműves vásár a jazz, swing és a népzene jegyében. Hangulatos borudvar a párkányi Duna-parton, ahol feltöltődik a szív, a lélek és minden borospohár. Borutcánk és kézműves vásárunk mindkét nap várja a finom ízek és a minőségi zene kedvelőit. A belépés ingyenes.
IV. Borbolya Fesztivál Párkányban 2025. szeptember 5-én és 6-án. Borfesztivál és kézműves vásár a jazz, swing és a népzene jegyében. Hangulatos borudvar a párkányi Duna-parton, ahol feltöltődik a szív, a lélek és minden borospohár. Borutcánk és kézműves vásárunk mindkét nap várja a finom ízek és a minőségi zene kedvelőit. A belépés ingyenes.
IV. Borbolya Fesztivál Párkányban 2025. szeptember 5-én és 6-án. Borfesztivál és kézműves vásár a jazz, swing és a népzene jegyében. Hangulatos borudvar a párkányi Duna-parton, ahol feltöltődik a szív, a lélek és minden borospohár. Borutcánk és kézműves vásárunk mindkét nap várja a finom ízek és a minőségi zene kedvelőit. A belépés ingyenes.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.