Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Étterem

Népszerűség

Kaposvár belvárosában a sétálóutca elején, családias hangulatú éttermünkbe várjuk a kulináris élvezetek iránt érdeklődő kedves vendégeinket.

Kaposvár belvárosában a sétálóutca elején, családias hangulatú éttermünkbe várjuk a kulináris élvezetek iránt érdeklődő kedves vendégeinket.

Kaposvár belvárosában a sétálóutca elején, családias hangulatú éttermünkbe várjuk a kulináris élvezetek iránt érdeklődő kedves vendégeinket.

Az 1996-ban megnyílt, western hangulatú éttermünkben, az ízletes steakek, rostlapon sült húsok mellé, a hagyományos magyaros ízeket is kínáljuk.

Az 1996-ban megnyílt, western hangulatú éttermünkben, az ízletes steakek, rostlapon sült húsok mellé, a hagyományos magyaros ízeket is kínáljuk.

Az 1996-ban megnyílt, western hangulatú éttermünkben, az ízletes steakek, rostlapon sült húsok mellé, a hagyományos magyaros ízeket is kínáljuk.

Éttermünk 2004 óta várja elsősorban a mediterrán konyha kedvelőit. Természetesen a magyar, és a nemzetközi gasztronómia ínyence is megtalálja nálunk számítását. Főszakácsunk - több európai metropolisz exkluzív éttermében szerzett sokéves szakmai tapasztalatával - az Ön kedvenc ételeit is gond nélkül elkészíti. A letisztult, minimál stílusban megépített és berendezett éttermünkben szívesen segítünk céges rendezvények, esküvők, bankettek, fogadások, és üzleti megbeszélések teljes körű lebonyolításában. Nyáron a hallon és a galérián kívül a tetőteraszon, vagy a hangulatos kerthelységünkben szerezhetnek pár emlékezetes pillanatokat vendégeink. A nyugodt, önfeledt szórakozást segíti őrzött és zárt parkolónk is.

Éttermünk 2004 óta várja elsősorban a mediterrán konyha kedvelőit. Természetesen a magyar, és a nemzetközi gasztronómia ínyence is megtalálja nálunk számítását. Főszakácsunk - több európai metropolisz exkluzív éttermében szerzett sokéves szakmai tapasztalatával - az Ön kedvenc ételeit is gond nélkül elkészíti. A letisztult, minimál stílusban megépített és berendezett éttermünkben szívesen segítünk céges rendezvények, esküvők, bankettek, fogadások, és üzleti megbeszélések teljes körű lebonyolításában. Nyáron a hallon és a galérián kívül a tetőteraszon, vagy a hangulatos kerthelységünkben szerezhetnek pár emlékezetes pillanatokat vendégeink. A nyugodt, önfeledt szórakozást segíti őrzött és zárt parkolónk is.

Éttermünk 2004 óta várja elsősorban a mediterrán konyha kedvelőit. Természetesen a magyar, és a nemzetközi gasztronómia ínyence is megtalálja nálunk számítását. Főszakácsunk - több európai metropolisz exkluzív éttermében szerzett sokéves szakmai tapasztalatával - az Ön kedvenc ételeit is gond nélkül elkészíti. A letisztult, minimál stílusban megépített és berendezett éttermünkben szívesen segítünk céges rendezvények, esküvők, bankettek, fogadások, és üzleti megbeszélések teljes körű lebonyolításában. Nyáron a hallon és a galérián kívül a tetőteraszon, vagy a hangulatos kerthelységünkben szerezhetnek pár emlékezetes pillanatokat vendégeink. A nyugodt, önfeledt szórakozást segíti őrzött és zárt parkolónk is.

Óbuda szívében, a régi Goldberger textilgyár impozáns, indusztriális épületében megnyílt Buda legújabb bisztró étterme! A Cut & Barrel Bisztro egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva készíti a maradandó élményt jelentő ételeit. A baszk és a latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cousine fogásokkal szeretnék megismertetni vendégeiket. A kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztak létre. Az ételre, az étkezésekre, mint közösségépítő erőre tekintenek.

Óbuda szívében, a régi Goldberger textilgyár impozáns, indusztriális épületében megnyílt Buda legújabb bisztró étterme! A Cut & Barrel Bisztro egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva készíti a maradandó élményt jelentő ételeit. A baszk és a latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cousine fogásokkal szeretnék megismertetni vendégeiket. A kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztak létre. Az ételre, az étkezésekre, mint közösségépítő erőre tekintenek.

Óbuda szívében, a régi Goldberger textilgyár impozáns, indusztriális épületében megnyílt Buda legújabb bisztró étterme! A Cut & Barrel Bisztro egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva készíti a maradandó élményt jelentő ételeit. A baszk és a latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cousine fogásokkal szeretnék megismertetni vendégeiket. A kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztak létre. Az ételre, az étkezésekre, mint közösségépítő erőre tekintenek.

Kalocsán az uszoda mellett található újonnan felújított étterem, a főterem mellett különteremmel és egy hangulatos terasszal rendelkezik, ahol bőséges étel és italválasztékkal várjuk Kedves Vendégeinket.

Kalocsán az uszoda mellett található újonnan felújított étterem, a főterem mellett különteremmel és egy hangulatos terasszal rendelkezik, ahol bőséges étel és italválasztékkal várjuk Kedves Vendégeinket.

Kalocsán az uszoda mellett található újonnan felújított étterem, a főterem mellett különteremmel és egy hangulatos terasszal rendelkezik, ahol bőséges étel és italválasztékkal várjuk Kedves Vendégeinket.

Egy szelet Balkán, ahogyan mi készítjük. A Csevapivoban tehát helye van azoknak, akik – hozzánk hasonlóan – részei a délszláv kultúrának, ők, reméljük, hogy egy darabka otthont is találnak majd nálunk. De szeretettel várjuk azokat a vendégeket is, akik most ismerkednének meg a Balkán ízeivel vagy felelevenítenék egy tengerparti nyaralás gasztroemlékeit. Bízunk abban, hogy meg tudjuk mutatni, miért lelkesedünk úgy a balkáni ízekért és vendéglátásért.

Egy szelet Balkán, ahogyan mi készítjük. A Csevapivoban tehát helye van azoknak, akik – hozzánk hasonlóan – részei a délszláv kultúrának, ők, reméljük, hogy egy darabka otthont is találnak majd nálunk. De szeretettel várjuk azokat a vendégeket is, akik most ismerkednének meg a Balkán ízeivel vagy felelevenítenék egy tengerparti nyaralás gasztroemlékeit. Bízunk abban, hogy meg tudjuk mutatni, miért lelkesedünk úgy a balkáni ízekért és vendéglátásért.

Egy szelet Balkán, ahogyan mi készítjük. A Csevapivoban tehát helye van azoknak, akik – hozzánk hasonlóan – részei a délszláv kultúrának, ők, reméljük, hogy egy darabka otthont is találnak majd nálunk. De szeretettel várjuk azokat a vendégeket is, akik most ismerkednének meg a Balkán ízeivel vagy felelevenítenék egy tengerparti nyaralás gasztroemlékeit. Bízunk abban, hogy meg tudjuk mutatni, miért lelkesedünk úgy a balkáni ízekért és vendéglátásért.

Szabó Dávid és Karácsony Bence örömkonyhája az ország legkisebb, de legkedvesebb bisztró éttermében Csopakon, a vasútállomáson.

Szabó Dávid és Karácsony Bence örömkonyhája az ország legkisebb, de legkedvesebb bisztró éttermében Csopakon, a vasútállomáson.

Szabó Dávid és Karácsony Bence örömkonyhája az ország legkisebb, de legkedvesebb bisztró éttermében Csopakon, a vasútállomáson.

Éttermünk, mely Szombathely belvárosában, az Artis hotel épületében található, ötvözi az eleganciát és a fiatalos lendületet. Korszerű és egészséges, állandóan friss alapanyagok felhasználásával, modern technológiai eljárásokkal készült ételekkel és italokkal várjuk vendégeinket. Próbáljuk ötvözni a hagyományos európai és magyar ízeket a keleti konyhák különlegességeivel, ez páratlan gasztronómiai élményt és kellemes meglepetést jelenthet. Látványkonyha megoldással betekintést adunk a fogások elkészítésébe, séfjeink munkájába, közvetlenebbé varázsolva a környezetet. Ételeinkhez minőségi borokat, prémium italokat, frissítőket kínálunk, kihangsúlyozva az ízeket és a harmóniát. Minden nap bőséges reggelizési lehetőséggel indítjuk a napot, illetve hétköznap délben változatos business menü és sushi bento box is elérhető.

Éttermünk, mely Szombathely belvárosában, az Artis hotel épületében található, ötvözi az eleganciát és a fiatalos lendületet. Korszerű és egészséges, állandóan friss alapanyagok felhasználásával, modern technológiai eljárásokkal készült ételekkel és italokkal várjuk vendégeinket. Próbáljuk ötvözni a hagyományos európai és magyar ízeket a keleti konyhák különlegességeivel, ez páratlan gasztronómiai élményt és kellemes meglepetést jelenthet. Látványkonyha megoldással betekintést adunk a fogások elkészítésébe, séfjeink munkájába, közvetlenebbé varázsolva a környezetet. Ételeinkhez minőségi borokat, prémium italokat, frissítőket kínálunk, kihangsúlyozva az ízeket és a harmóniát. Minden nap bőséges reggelizési lehetőséggel indítjuk a napot, illetve hétköznap délben változatos business menü és sushi bento box is elérhető.

Éttermünk, mely Szombathely belvárosában, az Artis hotel épületében található, ötvözi az eleganciát és a fiatalos lendületet. Korszerű és egészséges, állandóan friss alapanyagok felhasználásával, modern technológiai eljárásokkal készült ételekkel és italokkal várjuk vendégeinket. Próbáljuk ötvözni a hagyományos európai és magyar ízeket a keleti konyhák különlegességeivel, ez páratlan gasztronómiai élményt és kellemes meglepetést jelenthet. Látványkonyha megoldással betekintést adunk a fogások elkészítésébe, séfjeink munkájába, közvetlenebbé varázsolva a környezetet. Ételeinkhez minőségi borokat, prémium italokat, frissítőket kínálunk, kihangsúlyozva az ízeket és a harmóniát. Minden nap bőséges reggelizési lehetőséggel indítjuk a napot, illetve hétköznap délben változatos business menü és sushi bento box is elérhető.

Mindig friss alapanyagokkal, helyben készített finomságokkal, a hagyományos és a legmodern konyhatechnológiával dolgozunk. Fatüzeléses kemencében sülnek a húsok, a kenyerek és még a töltött káposzta is. Séfjeink igazi szenvedéllyel, kreativitással, a magyar és a modern konyhák művészetét ötvözve készítik az ételeket. A kakucsi Nagyligetes Deák Udvarház unikális hangulata különleges helyszín esküvők, családi és céges rendezvényeknek.

Mindig friss alapanyagokkal, helyben készített finomságokkal, a hagyományos és a legmodern konyhatechnológiával dolgozunk. Fatüzeléses kemencében sülnek a húsok, a kenyerek és még a töltött káposzta is. Séfjeink igazi szenvedéllyel, kreativitással, a magyar és a modern konyhák művészetét ötvözve készítik az ételeket. A kakucsi Nagyligetes Deák Udvarház unikális hangulata különleges helyszín esküvők, családi és céges rendezvényeknek.

Mindig friss alapanyagokkal, helyben készített finomságokkal, a hagyományos és a legmodern konyhatechnológiával dolgozunk. Fatüzeléses kemencében sülnek a húsok, a kenyerek és még a töltött káposzta is. Séfjeink igazi szenvedéllyel, kreativitással, a magyar és a modern konyhák művészetét ötvözve készítik az ételeket. A kakucsi Nagyligetes Deák Udvarház unikális hangulata különleges helyszín esküvők, családi és céges rendezvényeknek.

Szeretettel várjuk éttermünkben, amely családias hangulatú 3 csillagos panzióként szolgálja Ön és vendégei kényelmét!

Szeretettel várjuk éttermünkben, amely családias hangulatú 3 csillagos panzióként szolgálja Ön és vendégei kényelmét!

Szeretettel várjuk éttermünkben, amely családias hangulatú 3 csillagos panzióként szolgálja Ön és vendégei kényelmét!

1...567...28

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete