Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Desszertbor

Népszerűség

Közel száz éves pincénk és borházunk Gyöngyöstarján központjában, egy hangulatos utcácskában található. Mind a szőlőtermesztés, mind pedig a borkészítés során elsődleges szempontunk a természetesség. Boraink megvásárolhatók a pincénél, vagy csomagküldő szolgáltatással.

Közel száz éves pincénk és borházunk Gyöngyöstarján központjában, egy hangulatos utcácskában található. Mind a szőlőtermesztés, mind pedig a borkészítés során elsődleges szempontunk a természetesség. Boraink megvásárolhatók a pincénél, vagy csomagküldő szolgáltatással.

Közel száz éves pincénk és borházunk Gyöngyöstarján központjában, egy hangulatos utcácskában található. Mind a szőlőtermesztés, mind pedig a borkészítés során elsődleges szempontunk a természetesség. Boraink megvásárolhatók a pincénél, vagy csomagküldő szolgáltatással.

Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.

Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.

Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.

Az elmúlt közel húsz évben számos fejlesztés eredményeként alakult ki a Koch Borászat központja, amit egy 40 hektáros, összefüggő szőlőterület ölel át, alig egy kilométerre Borota községtől. A borászati üzem a legkorszerűbb technológiával rendelkezik a feldolgozástól a palackozásig.

Az elmúlt közel húsz évben számos fejlesztés eredményeként alakult ki a Koch Borászat központja, amit egy 40 hektáros, összefüggő szőlőterület ölel át, alig egy kilométerre Borota községtől. A borászati üzem a legkorszerűbb technológiával rendelkezik a feldolgozástól a palackozásig.

Az elmúlt közel húsz évben számos fejlesztés eredményeként alakult ki a Koch Borászat központja, amit egy 40 hektáros, összefüggő szőlőterület ölel át, alig egy kilométerre Borota községtől. A borászati üzem a legkorszerűbb technológiával rendelkezik a feldolgozástól a palackozásig.

Mediterrán stílusú borházunk Tarcalon helyezkedik el, 20 hektáron gazdálkodunk Tarcal és Mád határában elterülő ültetvényeinken. Furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, zéta fajták adják boraink alapanyagát.

Mediterrán stílusú borházunk Tarcalon helyezkedik el, 20 hektáron gazdálkodunk Tarcal és Mád határában elterülő ültetvényeinken. Furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, zéta fajták adják boraink alapanyagát.

Mediterrán stílusú borházunk Tarcalon helyezkedik el, 20 hektáron gazdálkodunk Tarcal és Mád határában elterülő ültetvényeinken. Furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, zéta fajták adják boraink alapanyagát.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete