Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Cukrászda

Népszerűség

Kaposvár belvárosában várja vendégeit a barátságos Gard`Ann Cukrászda. Finom kávé, egyéni sütik, egyedülálló desszertek, ízletes sütemények, glutén- és laktózmentes termékek is!

Kaposvár belvárosában várja vendégeit a barátságos Gard`Ann Cukrászda. Finom kávé, egyéni sütik, egyedülálló desszertek, ízletes sütemények, glutén- és laktózmentes termékek is!

Kaposvár belvárosában várja vendégeit a barátságos Gard`Ann Cukrászda. Finom kávé, egyéni sütik, egyedülálló desszertek, ízletes sütemények, glutén- és laktózmentes termékek is!

Hitvallásuk az adalék, aroma és színezék mentesség, megpróbálják minél több vendég ízvilágát eltalálni, maradva az értéknél és a kreativitásnál. 2015-ben és 2016-ban is az Ország Tortája verseny győztese.

Hitvallásuk az adalék, aroma és színezék mentesség, megpróbálják minél több vendég ízvilágát eltalálni, maradva az értéknél és a kreativitásnál. 2015-ben és 2016-ban is az Ország Tortája verseny győztese.

Hitvallásuk az adalék, aroma és színezék mentesség, megpróbálják minél több vendég ízvilágát eltalálni, maradva az értéknél és a kreativitásnál. 2015-ben és 2016-ban is az Ország Tortája verseny győztese.

Különleges, kézműves sütemények és kenyerek, egyedi szendvicsek és pékáruk Balatonkenesén.

Különleges, kézműves sütemények és kenyerek, egyedi szendvicsek és pékáruk Balatonkenesén.

Különleges, kézműves sütemények és kenyerek, egyedi szendvicsek és pékáruk Balatonkenesén.

A központtól nem messze található ez a kívül belül igényes kialakítású cukrászda. Minden házilag készül, a hagyományos és aktuális trendek termékei mellett , házi készítésű csokoládé és lekvárok is készülnek.

A központtól nem messze található ez a kívül belül igényes kialakítású cukrászda. Minden házilag készül, a hagyományos és aktuális trendek termékei mellett , házi készítésű csokoládé és lekvárok is készülnek.

A központtól nem messze található ez a kívül belül igényes kialakítású cukrászda. Minden házilag készül, a hagyományos és aktuális trendek termékei mellett , házi készítésű csokoládé és lekvárok is készülnek.

Megnyitott az Auguszt család legújabb cukrászdája a Múzeumkertben, a Nemzeti Múzeum gyönyörűen felújított kertészházában.

Megnyitott az Auguszt család legújabb cukrászdája a Múzeumkertben, a Nemzeti Múzeum gyönyörűen felújított kertészházában.

Megnyitott az Auguszt család legújabb cukrászdája a Múzeumkertben, a Nemzeti Múzeum gyönyörűen felújított kertészházában.

A Gerbeaud egy megkerülhetetlen gasztronómia kincs, amely több mint 160 éve várja az ízekben utazni vágyókat a belváros szívében, a Vörösmarty téren. Kézműves jelleggel, teljes szívből dolgozunk páratlan süteményeinken és csomagolt termékeinken. Őrizzük a magyar cukrászat felejthetetlen ízeit, s e gazdag múltból merítve álmodjuk meg a Gerbeaud innovációt akár torta, bonbon vagy szeletsütemény formájában. A Gerbeaud ahogy egykor, úgy ma is Európa egyik legnagyobb és legkiemelkedőbb cukrászdája és kávéháza.

A Gerbeaud egy megkerülhetetlen gasztronómia kincs, amely több mint 160 éve várja az ízekben utazni vágyókat a belváros szívében, a Vörösmarty téren. Kézműves jelleggel, teljes szívből dolgozunk páratlan süteményeinken és csomagolt termékeinken. Őrizzük a magyar cukrászat felejthetetlen ízeit, s e gazdag múltból merítve álmodjuk meg a Gerbeaud innovációt akár torta, bonbon vagy szeletsütemény formájában. A Gerbeaud ahogy egykor, úgy ma is Európa egyik legnagyobb és legkiemelkedőbb cukrászdája és kávéháza.

A Gerbeaud egy megkerülhetetlen gasztronómia kincs, amely több mint 160 éve várja az ízekben utazni vágyókat a belváros szívében, a Vörösmarty téren. Kézműves jelleggel, teljes szívből dolgozunk páratlan süteményeinken és csomagolt termékeinken. Őrizzük a magyar cukrászat felejthetetlen ízeit, s e gazdag múltból merítve álmodjuk meg a Gerbeaud innovációt akár torta, bonbon vagy szeletsütemény formájában. A Gerbeaud ahogy egykor, úgy ma is Európa egyik legnagyobb és legkiemelkedőbb cukrászdája és kávéháza.

Gerő Cukrászda Letenyén is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.

Gerő Cukrászda Letenyén is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.

Gerő Cukrászda Letenyén is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.

Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.

Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.

Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.

Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.

Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.

Cukrászdáinkban kézműves módon előállított fagylaltot kínálunk, mely a legjobb minőségű alapanyagokkal és friss gyümölcs hozzáadásával készül. Fagylaltkínálatunkban is megtalálhatóak a csökkentett energiatartalmú, szója- és rizsalapú termékek, amelyek koleszterin- és gluténmentesek; valamint tejcukor- és tejfehérje érzékenyek is fogyaszthatják. Minden szakmai kiállításon részt veszünk, és igyekszünk mindig a legújabb trendekkel, ötletekkel, ízekkel frissíteni kínálatunkat.

Gerő Cukrászda Zalaegerszegen is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.

Gerő Cukrászda Zalaegerszegen is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.

Gerő Cukrászda Zalaegerszegen is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.

1...456...14

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete