Szombathely szélén egy igazi csodára bukkanhatunk. A régi polgári házra emlékeztető, mégis paraszti hagyományokkal bíró épületet egy hívogató fehérre meszelt kapun áthaladva cserkészhetjük be. Tágas kerthelyiség, évszázados fák alatt tömörfa bútorok és egy valóságos mestermű, egy kerti kemence és grilltűzhely fogadja a betérőt. Az ételeket régi, jól bevált receptek alapján készítik, így kicsit más, mégis hozzánk oly közelálló tételek sorakoznak az étlapon. Kérhetünk itt dödöllét, melyet a libamájjal töltött mangalicapecsenyéhez ajánl a séf, de ha valaki egy kupica mézespálinkával indít, akár a ropogósra sült malackát is bevállalhatja. A Csárda hagyományokat őrző falai között magas szintű vendéglátással rendeznek esküvőket és egyéb összejöveteleket.
Szombathely szélén egy igazi csodára bukkanhatunk. A régi polgári házra emlékeztető, mégis paraszti hagyományokkal bíró épületet egy hívogató fehérre meszelt kapun áthaladva cserkészhetjük be. Tágas kerthelyiség, évszázados fák alatt tömörfa bútorok és egy valóságos mestermű, egy kerti kemence és grilltűzhely fogadja a betérőt. Az ételeket régi, jól bevált receptek alapján készítik, így kicsit más, mégis hozzánk oly közelálló tételek sorakoznak az étlapon. Kérhetünk itt dödöllét, melyet a libamájjal töltött mangalicapecsenyéhez ajánl a séf, de ha valaki egy kupica mézespálinkával indít, akár a ropogósra sült malackát is bevállalhatja. A Csárda hagyományokat őrző falai között magas szintű vendéglátással rendeznek esküvőket és egyéb összejöveteleket.
Szombathely szélén egy igazi csodára bukkanhatunk. A régi polgári házra emlékeztető, mégis paraszti hagyományokkal bíró épületet egy hívogató fehérre meszelt kapun áthaladva cserkészhetjük be. Tágas kerthelyiség, évszázados fák alatt tömörfa bútorok és egy valóságos mestermű, egy kerti kemence és grilltűzhely fogadja a betérőt. Az ételeket régi, jól bevált receptek alapján készítik, így kicsit más, mégis hozzánk oly közelálló tételek sorakoznak az étlapon. Kérhetünk itt dödöllét, melyet a libamájjal töltött mangalicapecsenyéhez ajánl a séf, de ha valaki egy kupica mézespálinkával indít, akár a ropogósra sült malackát is bevállalhatja. A Csárda hagyományokat őrző falai között magas szintű vendéglátással rendeznek esküvőket és egyéb összejöveteleket.