A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. Rendezvényeket, csoportokat is fogadunk kb. 50 főig, előzetes bejelentkezéssel.
A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. Rendezvényeket, csoportokat is fogadunk kb. 50 főig, előzetes bejelentkezéssel.
A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. Rendezvényeket, csoportokat is fogadunk kb. 50 főig, előzetes bejelentkezéssel.
A falusi turizmus az ember találkozása a természettel. A falusi élet mindig is vonzotta az embert, aki szeretné újraépíteni a kapcsolatát a természettel, újra megismerni vagy megtanulni azt, amit az ősei tudtak, ismertek. A falusi ember ismeri a természetet, amiből a mai városi ember régen kiszakadt. Falun tölteni pár kellemes napot annyi, mint újra a természetben élni. Ennek nem kell feltétlenül hegyvidéken vagy vízparton lenni, elég, ha háborítatlanul természetes és ember által nem túlságosan átalakított.
A falusi turizmus az ember találkozása a természettel. A falusi élet mindig is vonzotta az embert, aki szeretné újraépíteni a kapcsolatát a természettel, újra megismerni vagy megtanulni azt, amit az ősei tudtak, ismertek. A falusi ember ismeri a természetet, amiből a mai városi ember régen kiszakadt. Falun tölteni pár kellemes napot annyi, mint újra a természetben élni. Ennek nem kell feltétlenül hegyvidéken vagy vízparton lenni, elég, ha háborítatlanul természetes és ember által nem túlságosan átalakított.
A falusi turizmus az ember találkozása a természettel. A falusi élet mindig is vonzotta az embert, aki szeretné újraépíteni a kapcsolatát a természettel, újra megismerni vagy megtanulni azt, amit az ősei tudtak, ismertek. A falusi ember ismeri a természetet, amiből a mai városi ember régen kiszakadt. Falun tölteni pár kellemes napot annyi, mint újra a természetben élni. Ennek nem kell feltétlenül hegyvidéken vagy vízparton lenni, elég, ha háborítatlanul természetes és ember által nem túlságosan átalakított.
A birtokközpont, a kétszáz éves Turul pince fölött épült - Makovecz Imre, Kossuth-díjas építész által tervezett - pincészet-vendégház, ide várják a vendégeket borkóstolásra előzetes bejelentkezés alapján. A másfél órás program során bemutatják a Somló történetét, a Somló-hegy egyedülálló természeti adottságait, birtokközpontot, a pince közvetlen szomszédságában található szőlőültetvényeket. Vendégházukban szállást is tudnak biztosítani. A kézműves pincészet a tradicionális somlói fajták, juhfark, furmint, hárslevelű, olasz rizling mellett világfajtákat, traminit, sárgamuskotályt és cabernet sauvignont termeszt.
A birtokközpont, a kétszáz éves Turul pince fölött épült - Makovecz Imre, Kossuth-díjas építész által tervezett - pincészet-vendégház, ide várják a vendégeket borkóstolásra előzetes bejelentkezés alapján. A másfél órás program során bemutatják a Somló történetét, a Somló-hegy egyedülálló természeti adottságait, birtokközpontot, a pince közvetlen szomszédságában található szőlőültetvényeket. Vendégházukban szállást is tudnak biztosítani. A kézműves pincészet a tradicionális somlói fajták, juhfark, furmint, hárslevelű, olasz rizling mellett világfajtákat, traminit, sárgamuskotályt és cabernet sauvignont termeszt.
A birtokközpont, a kétszáz éves Turul pince fölött épült - Makovecz Imre, Kossuth-díjas építész által tervezett - pincészet-vendégház, ide várják a vendégeket borkóstolásra előzetes bejelentkezés alapján. A másfél órás program során bemutatják a Somló történetét, a Somló-hegy egyedülálló természeti adottságait, birtokközpontot, a pince közvetlen szomszédságában található szőlőültetvényeket. Vendégházukban szállást is tudnak biztosítani. A kézműves pincészet a tradicionális somlói fajták, juhfark, furmint, hárslevelű, olasz rizling mellett világfajtákat, traminit, sárgamuskotályt és cabernet sauvignont termeszt.