A családi borászat Gyöngyöstarjánban 7 ha szőlőterületen gazdálkodik. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, sárgamuskotály, zenit, merlot, kékfrankos és cabernet franc. Egész évben szeretettel várjuk kedves borértő, borkedvelő vagy a borok világával még csak most ismerkedő vendégeinket borkóstolóra, borvacsorára 120 éves felújított vendégházunkban, előzetes bejelentkezéssel.
A családi borászat Gyöngyöstarjánban 7 ha szőlőterületen gazdálkodik. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, sárgamuskotály, zenit, merlot, kékfrankos és cabernet franc. Egész évben szeretettel várjuk kedves borértő, borkedvelő vagy a borok világával még csak most ismerkedő vendégeinket borkóstolóra, borvacsorára 120 éves felújított vendégházunkban, előzetes bejelentkezéssel.
A családi borászat Gyöngyöstarjánban 7 ha szőlőterületen gazdálkodik. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, sárgamuskotály, zenit, merlot, kékfrankos és cabernet franc. Egész évben szeretettel várjuk kedves borértő, borkedvelő vagy a borok világával még csak most ismerkedő vendégeinket borkóstolóra, borvacsorára 120 éves felújított vendégházunkban, előzetes bejelentkezéssel.
A pincészet közel 6 hektáros szőlőbirtokon gazdálkodik. A dűlők a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidéken, a Betsek, Őszhegy, Kishegy, Középhegy, Holdvölgy és Szilvás területén helyezkednek el. Az itt termesztett szőlőből furmint, hárslevelű és sárga muskotály borok, illetve ófurmint, 4-5-6 puttonyos aszúk és aszúeszenciák készülnek. A mádi katolikus templom tőszomszédságában található hangulatosan berendezett borospince két helyisége lehetőséget ad társaságok fogadására, ahol a borkóstolás élménye tájjellegű ételek fogyasztásával egészül ki.
A pincészet közel 6 hektáros szőlőbirtokon gazdálkodik. A dűlők a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidéken, a Betsek, Őszhegy, Kishegy, Középhegy, Holdvölgy és Szilvás területén helyezkednek el. Az itt termesztett szőlőből furmint, hárslevelű és sárga muskotály borok, illetve ófurmint, 4-5-6 puttonyos aszúk és aszúeszenciák készülnek. A mádi katolikus templom tőszomszédságában található hangulatosan berendezett borospince két helyisége lehetőséget ad társaságok fogadására, ahol a borkóstolás élménye tájjellegű ételek fogyasztásával egészül ki.
A pincészet közel 6 hektáros szőlőbirtokon gazdálkodik. A dűlők a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidéken, a Betsek, Őszhegy, Kishegy, Középhegy, Holdvölgy és Szilvás területén helyezkednek el. Az itt termesztett szőlőből furmint, hárslevelű és sárga muskotály borok, illetve ófurmint, 4-5-6 puttonyos aszúk és aszúeszenciák készülnek. A mádi katolikus templom tőszomszédságában található hangulatosan berendezett borospince két helyisége lehetőséget ad társaságok fogadására, ahol a borkóstolás élménye tájjellegű ételek fogyasztásával egészül ki.
Pincészetünk családi vállalkozásként működik a Szépasszony-völgyben. Gasztropincénk, mely egyben borkóstolók helyszínéül is szolgál, szomszédságában Borarchívum néven egy borszaküzletet alakítottunk ki, melyben a Magister borcsalád mellett az Egri Borvidék legjobb pincészeteinek a termékei is megtalálhatóak. A hozzánk ellátogatók átfogó képet kaphatnak – látvány pince segítségével - a borkészítés folyamatáról a szüreteléstől egészen a bor palackba kerüléséig, valamint borházunk kibővített borkóstoló helyiségében nagyobb csoportok a minőségi borkóstolás élményével is gazdagodhatnak.
Pincészetünk családi vállalkozásként működik a Szépasszony-völgyben. Gasztropincénk, mely egyben borkóstolók helyszínéül is szolgál, szomszédságában Borarchívum néven egy borszaküzletet alakítottunk ki, melyben a Magister borcsalád mellett az Egri Borvidék legjobb pincészeteinek a termékei is megtalálhatóak. A hozzánk ellátogatók átfogó képet kaphatnak – látvány pince segítségével - a borkészítés folyamatáról a szüreteléstől egészen a bor palackba kerüléséig, valamint borházunk kibővített borkóstoló helyiségében nagyobb csoportok a minőségi borkóstolás élményével is gazdagodhatnak.
Pincészetünk családi vállalkozásként működik a Szépasszony-völgyben. Gasztropincénk, mely egyben borkóstolók helyszínéül is szolgál, szomszédságában Borarchívum néven egy borszaküzletet alakítottunk ki, melyben a Magister borcsalád mellett az Egri Borvidék legjobb pincészeteinek a termékei is megtalálhatóak. A hozzánk ellátogatók átfogó képet kaphatnak – látvány pince segítségével - a borkészítés folyamatáról a szüreteléstől egészen a bor palackba kerüléséig, valamint borházunk kibővített borkóstoló helyiségében nagyobb csoportok a minőségi borkóstolás élményével is gazdagodhatnak.
A birtok a tarcali pincesoron fekszik. Két és fél hektár szőlőnk a Vigyorgó, a Mester-völgy és a Lestár Dűlőkben találhatóak. Célunk szép, jó egyensúlyú borok készítése a tokaji borok szeretőinek. Fajtáink: furmint, hárslevelű, muskotály, zéta. Myrtus Vendégházunkban szállást is tudunk biztosítani. A borospincében igény esetén borkóstolókat is tartunk.
A birtok a tarcali pincesoron fekszik. Két és fél hektár szőlőnk a Vigyorgó, a Mester-völgy és a Lestár Dűlőkben találhatóak. Célunk szép, jó egyensúlyú borok készítése a tokaji borok szeretőinek. Fajtáink: furmint, hárslevelű, muskotály, zéta. Myrtus Vendégházunkban szállást is tudunk biztosítani. A borospincében igény esetén borkóstolókat is tartunk.
A birtok a tarcali pincesoron fekszik. Két és fél hektár szőlőnk a Vigyorgó, a Mester-völgy és a Lestár Dűlőkben találhatóak. Célunk szép, jó egyensúlyú borok készítése a tokaji borok szeretőinek. Fajtáink: furmint, hárslevelű, muskotály, zéta. Myrtus Vendégházunkban szállást is tudunk biztosítani. A borospincében igény esetén borkóstolókat is tartunk.
A borászat két borvidéken rendelkezik összesen 52 hektár szőlőterülettel. A Badacsonyi Borvidéken a Csobáncon és a Sabar hegyen, a Balaton-felvidéken pedig a Káli-medencében, Mindszentkállán, a Lesence-völgyben és Várvölgyben találhatók ültetvényeink. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség. Borteraszukon csodás panorámában gyönyörködve élvezhetjük a csendet és a nyugalmat. A borbolt a hét minden napján nyitva tart.
A borászat két borvidéken rendelkezik összesen 52 hektár szőlőterülettel. A Badacsonyi Borvidéken a Csobáncon és a Sabar hegyen, a Balaton-felvidéken pedig a Káli-medencében, Mindszentkállán, a Lesence-völgyben és Várvölgyben találhatók ültetvényeink. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség. Borteraszukon csodás panorámában gyönyörködve élvezhetjük a csendet és a nyugalmat. A borbolt a hét minden napján nyitva tart.
A borászat két borvidéken rendelkezik összesen 52 hektár szőlőterülettel. A Badacsonyi Borvidéken a Csobáncon és a Sabar hegyen, a Balaton-felvidéken pedig a Káli-medencében, Mindszentkállán, a Lesence-völgyben és Várvölgyben találhatók ültetvényeink. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség. Borteraszukon csodás panorámában gyönyörködve élvezhetjük a csendet és a nyugalmat. A borbolt a hét minden napján nyitva tart.
A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.
A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.
A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.
A Barcza család badacsonyi mikroborászatában a Négy80-ban kézműves borok készítésével foglalkozik. A pincészet elnevezése az ültetvény szőlősorainak sortávolságából ered. A család jelenleg összesen 11 hektár szőlőt művel a borvidék különböző részein. Kiemelkedő adottságú, déli tájolású területeinken elsősorban fehér fajták találhatók, köztük a jellegzetesen badacsonyi kéknyelű, szürkebarát és zeus. Az érdeklődőket szeretettel várjuk borkóstolóval egybekötött pincelátogatásra előzetes egyeztetéssel. Nyolc tételes kóstolósorunk a Négy80 legjavát mutatja be.
A Barcza család badacsonyi mikroborászatában a Négy80-ban kézműves borok készítésével foglalkozik. A pincészet elnevezése az ültetvény szőlősorainak sortávolságából ered. A család jelenleg összesen 11 hektár szőlőt művel a borvidék különböző részein. Kiemelkedő adottságú, déli tájolású területeinken elsősorban fehér fajták találhatók, köztük a jellegzetesen badacsonyi kéknyelű, szürkebarát és zeus. Az érdeklődőket szeretettel várjuk borkóstolóval egybekötött pincelátogatásra előzetes egyeztetéssel. Nyolc tételes kóstolósorunk a Négy80 legjavát mutatja be.
A Barcza család badacsonyi mikroborászatában a Négy80-ban kézműves borok készítésével foglalkozik. A pincészet elnevezése az ültetvény szőlősorainak sortávolságából ered. A család jelenleg összesen 11 hektár szőlőt művel a borvidék különböző részein. Kiemelkedő adottságú, déli tájolású területeinken elsősorban fehér fajták találhatók, köztük a jellegzetesen badacsonyi kéknyelű, szürkebarát és zeus. Az érdeklődőket szeretettel várjuk borkóstolóval egybekötött pincelátogatásra előzetes egyeztetéssel. Nyolc tételes kóstolósorunk a Négy80 legjavát mutatja be.
Borházunk a Monori Pincefalu tőszomszédságában, Péteri központjától 2 km-re, a Péteri szőlőhegyen, festői és csendes környezetben található. Nagyméretű terasza 100 fő leültetésére is alkalmas, 60 fős belső teremmel, borospincével, kemencében vagy grillen készített, valamint bográcsos ételekkel várjuk kedves vendégeinket! A hagyományos magyar konyha ételei mellé kizárólag saját termelésű borokat és pálinkákat szolgálunk fel. Ételeinket saját vágású sertés, baromfi és marhahúsból készítjük. Baráti, családi vagy céges csoportok részére vállalunk túravezetést, paintball vagy aersoft versenyek szervezését, illetve a téli időszakban látvány disznóvágást és lovas szánozást. 3 hektáros szőlőterületen gazdálkodunk. Fő fajtánk a kékfrankos.
Borházunk a Monori Pincefalu tőszomszédságában, Péteri központjától 2 km-re, a Péteri szőlőhegyen, festői és csendes környezetben található. Nagyméretű terasza 100 fő leültetésére is alkalmas, 60 fős belső teremmel, borospincével, kemencében vagy grillen készített, valamint bográcsos ételekkel várjuk kedves vendégeinket! A hagyományos magyar konyha ételei mellé kizárólag saját termelésű borokat és pálinkákat szolgálunk fel. Ételeinket saját vágású sertés, baromfi és marhahúsból készítjük. Baráti, családi vagy céges csoportok részére vállalunk túravezetést, paintball vagy aersoft versenyek szervezését, illetve a téli időszakban látvány disznóvágást és lovas szánozást. 3 hektáros szőlőterületen gazdálkodunk. Fő fajtánk a kékfrankos.
Borházunk a Monori Pincefalu tőszomszédságában, Péteri központjától 2 km-re, a Péteri szőlőhegyen, festői és csendes környezetben található. Nagyméretű terasza 100 fő leültetésére is alkalmas, 60 fős belső teremmel, borospincével, kemencében vagy grillen készített, valamint bográcsos ételekkel várjuk kedves vendégeinket! A hagyományos magyar konyha ételei mellé kizárólag saját termelésű borokat és pálinkákat szolgálunk fel. Ételeinket saját vágású sertés, baromfi és marhahúsból készítjük. Baráti, családi vagy céges csoportok részére vállalunk túravezetést, paintball vagy aersoft versenyek szervezését, illetve a téli időszakban látvány disznóvágást és lovas szánozást. 3 hektáros szőlőterületen gazdálkodunk. Fő fajtánk a kékfrankos.