A Gál Tibor Pincészet megnyitotta pincebárját és interaktív bikavér múzeumát, ahol nem csak, hogy lehet nyomogatni, nyúlkálni és babrálni, hanem lényegében ajánlott elfoglaltság. Készíthet itt magának mindenki valódi egri bikavért, amit ott helyben akár meg is ihat, a pincétől 57 centire, a pincebárban. Ételek is vannak, és a borokhoz tutira passzolnak. A hely pedig pinceépítészeti szempontból egyszerűen kivételes.
A Gál Tibor Pincészet megnyitotta pincebárját és interaktív bikavér múzeumát, ahol nem csak, hogy lehet nyomogatni, nyúlkálni és babrálni, hanem lényegében ajánlott elfoglaltság. Készíthet itt magának mindenki valódi egri bikavért, amit ott helyben akár meg is ihat, a pincétől 57 centire, a pincebárban. Ételek is vannak, és a borokhoz tutira passzolnak. A hely pedig pinceépítészeti szempontból egyszerűen kivételes.
A Gál Tibor Pincészet megnyitotta pincebárját és interaktív bikavér múzeumát, ahol nem csak, hogy lehet nyomogatni, nyúlkálni és babrálni, hanem lényegében ajánlott elfoglaltság. Készíthet itt magának mindenki valódi egri bikavért, amit ott helyben akár meg is ihat, a pincétől 57 centire, a pincebárban. Ételek is vannak, és a borokhoz tutira passzolnak. A hely pedig pinceépítészeti szempontból egyszerűen kivételes.
Jelenleg mintegy 40 ha szőlőterületen gazdálkodunk, a borkészítés mellett szőlő és gyümölcstermesztéssel is foglalkozunk. Fontosabb fajtáink az Olaszrizling, Chardonnay, Hárslevelű, Cserszegi fűszeres, a borvidéken nagyobb területen csak nálunk termő Tramini, valamint a klasszikus Portugieser és Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények helyszínéül is szolgálunk. Termékeink: borok, pálinkák, lekvárok, gyümölcslevek, sajtok.
Jelenleg mintegy 40 ha szőlőterületen gazdálkodunk, a borkészítés mellett szőlő és gyümölcstermesztéssel is foglalkozunk. Fontosabb fajtáink az Olaszrizling, Chardonnay, Hárslevelű, Cserszegi fűszeres, a borvidéken nagyobb területen csak nálunk termő Tramini, valamint a klasszikus Portugieser és Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények helyszínéül is szolgálunk. Termékeink: borok, pálinkák, lekvárok, gyümölcslevek, sajtok.
Jelenleg mintegy 40 ha szőlőterületen gazdálkodunk, a borkészítés mellett szőlő és gyümölcstermesztéssel is foglalkozunk. Fontosabb fajtáink az Olaszrizling, Chardonnay, Hárslevelű, Cserszegi fűszeres, a borvidéken nagyobb területen csak nálunk termő Tramini, valamint a klasszikus Portugieser és Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények helyszínéül is szolgálunk. Termékeink: borok, pálinkák, lekvárok, gyümölcslevek, sajtok.
Családi birtokunkon jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk és kézműves borok készítésével foglalkozunk, főként vörösborokra specializálódva. A borok széles palettáján túl fehér, rozé és vörös mustot, valamint frissen préselt gyümölcsleveket is készítünk. Néhány éve megvásároltuk a pusztulásnak indult Kerámiaüzemet, így a feldolgozó-palackozó mellett elkészült borkóstolótermünk, három vendégszobánk, idén pedig megnyitottuk borboltunkat és kávézónkat.
Családi birtokunkon jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk és kézműves borok készítésével foglalkozunk, főként vörösborokra specializálódva. A borok széles palettáján túl fehér, rozé és vörös mustot, valamint frissen préselt gyümölcsleveket is készítünk. Néhány éve megvásároltuk a pusztulásnak indult Kerámiaüzemet, így a feldolgozó-palackozó mellett elkészült borkóstolótermünk, három vendégszobánk, idén pedig megnyitottuk borboltunkat és kávézónkat.
Családi birtokunkon jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk és kézműves borok készítésével foglalkozunk, főként vörösborokra specializálódva. A borok széles palettáján túl fehér, rozé és vörös mustot, valamint frissen préselt gyümölcsleveket is készítünk. Néhány éve megvásároltuk a pusztulásnak indult Kerámiaüzemet, így a feldolgozó-palackozó mellett elkészült borkóstolótermünk, három vendégszobánk, idén pedig megnyitottuk borboltunkat és kávézónkat.
A Haraszthy Pincészet tökéletes hely a bor és gasztronómia kedvelőinek. Kapcsolódjon ki egy pohár borral a gyönyörű táj látványa mellett. A Haraszthy Pincészet nem csak a borról szól, hanem annál sokkalta többről; a kikapcsolódásról, a változatos programokról, a feledhetetlen élményekről. Matador néven forradalmian megújult éttermünk. Az idei szezonban rengeteg új dologgal és különlegességgel várjuk kedves vendégeinket Etyeken mind ételek, mind borok tekintetében.
A Haraszthy Pincészet tökéletes hely a bor és gasztronómia kedvelőinek. Kapcsolódjon ki egy pohár borral a gyönyörű táj látványa mellett. A Haraszthy Pincészet nem csak a borról szól, hanem annál sokkalta többről; a kikapcsolódásról, a változatos programokról, a feledhetetlen élményekről. Matador néven forradalmian megújult éttermünk. Az idei szezonban rengeteg új dologgal és különlegességgel várjuk kedves vendégeinket Etyeken mind ételek, mind borok tekintetében.
A Haraszthy Pincészet tökéletes hely a bor és gasztronómia kedvelőinek. Kapcsolódjon ki egy pohár borral a gyönyörű táj látványa mellett. A Haraszthy Pincészet nem csak a borról szól, hanem annál sokkalta többről; a kikapcsolódásról, a változatos programokról, a feledhetetlen élményekről. Matador néven forradalmian megújult éttermünk. Az idei szezonban rengeteg új dologgal és különlegességgel várjuk kedves vendégeinket Etyeken mind ételek, mind borok tekintetében.
A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszünk, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borunkat kizárólag saját szőlőből készítjük és törekszünk a lehető legkevesebb technológiai beavatkozásra. A borászati eszköztárunk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások, melyek a mi ízlésünket tükrözik.
A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszünk, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borunkat kizárólag saját szőlőből készítjük és törekszünk a lehető legkevesebb technológiai beavatkozásra. A borászati eszköztárunk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások, melyek a mi ízlésünket tükrözik.
A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszünk, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borunkat kizárólag saját szőlőből készítjük és törekszünk a lehető legkevesebb technológiai beavatkozásra. A borászati eszköztárunk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások, melyek a mi ízlésünket tükrözik.
A Lics Pincészet központi borászata a Budafoki hatalmas pincelabirintus egyik pincéje. A budafoki Lics Pincészetben saját termelésű, a Szekszárdi és az Etyek-Budai Borvidék jellegzetes borai érlelődnek, kerülnek palackozásra. A pincészet bejelentett csoportok számára egész évben látogatható. Budafoki pincészetünk egyben bornagykereskedés is. A pince 2 ágában klimatizált kóstolótermeket alakítottunk ki, ahol pincesétát követően borkóstolókat tartunk. A pince udvarában nyitott mintaüzletünkben teljes borkínálatunk megvásárolható.
A Lics Pincészet központi borászata a Budafoki hatalmas pincelabirintus egyik pincéje. A budafoki Lics Pincészetben saját termelésű, a Szekszárdi és az Etyek-Budai Borvidék jellegzetes borai érlelődnek, kerülnek palackozásra. A pincészet bejelentett csoportok számára egész évben látogatható. Budafoki pincészetünk egyben bornagykereskedés is. A pince 2 ágában klimatizált kóstolótermeket alakítottunk ki, ahol pincesétát követően borkóstolókat tartunk. A pince udvarában nyitott mintaüzletünkben teljes borkínálatunk megvásárolható.
A Lics Pincészet központi borászata a Budafoki hatalmas pincelabirintus egyik pincéje. A budafoki Lics Pincészetben saját termelésű, a Szekszárdi és az Etyek-Budai Borvidék jellegzetes borai érlelődnek, kerülnek palackozásra. A pincészet bejelentett csoportok számára egész évben látogatható. Budafoki pincészetünk egyben bornagykereskedés is. A pince 2 ágában klimatizált kóstolótermeket alakítottunk ki, ahol pincesétát követően borkóstolókat tartunk. A pince udvarában nyitott mintaüzletünkben teljes borkínálatunk megvásárolható.
Magyarország legnagyobb történelmi borvidéke a Mátrai. A földtörténet és a klíma egyedülálló bortermő vidéket varázsolt ide. A Mátra északi vonulatától védett napsütötte domboldalakon hétszáz éve gondozzák a különleges szőlőtőkéket. Ritkaság, hogy egy táj éghajlata - amely más és más a lejtők, lankák fekvése szerint - ennyire kedvezzen a tucatnál is több szőlőfajtának: szinte valamennyi minőségi bort adó tőke honosítható itt nagyszerű eredménnyel.
Magyarország legnagyobb történelmi borvidéke a Mátrai. A földtörténet és a klíma egyedülálló bortermő vidéket varázsolt ide. A Mátra északi vonulatától védett napsütötte domboldalakon hétszáz éve gondozzák a különleges szőlőtőkéket. Ritkaság, hogy egy táj éghajlata - amely más és más a lejtők, lankák fekvése szerint - ennyire kedvezzen a tucatnál is több szőlőfajtának: szinte valamennyi minőségi bort adó tőke honosítható itt nagyszerű eredménnyel.
Magyarország legnagyobb történelmi borvidéke a Mátrai. A földtörténet és a klíma egyedülálló bortermő vidéket varázsolt ide. A Mátra északi vonulatától védett napsütötte domboldalakon hétszáz éve gondozzák a különleges szőlőtőkéket. Ritkaság, hogy egy táj éghajlata - amely más és más a lejtők, lankák fekvése szerint - ennyire kedvezzen a tucatnál is több szőlőfajtának: szinte valamennyi minőségi bort adó tőke honosítható itt nagyszerű eredménnyel.
A birtok a tarcali pincesoron fekszik. Két és fél hektár szőlőnk a Vigyorgó, a Mester-völgy és a Lestár Dűlőkben találhatóak. Célunk szép, jó egyensúlyú borok készítése a tokaji borok szeretőinek. Fajtáink: furmint, hárslevelű, muskotály, zéta. Myrtus Vendégházunkban szállást is tudunk biztosítani. A borospincében igény esetén borkóstolókat is tartunk.
A birtok a tarcali pincesoron fekszik. Két és fél hektár szőlőnk a Vigyorgó, a Mester-völgy és a Lestár Dűlőkben találhatóak. Célunk szép, jó egyensúlyú borok készítése a tokaji borok szeretőinek. Fajtáink: furmint, hárslevelű, muskotály, zéta. Myrtus Vendégházunkban szállást is tudunk biztosítani. A borospincében igény esetén borkóstolókat is tartunk.
A birtok a tarcali pincesoron fekszik. Két és fél hektár szőlőnk a Vigyorgó, a Mester-völgy és a Lestár Dűlőkben találhatóak. Célunk szép, jó egyensúlyú borok készítése a tokaji borok szeretőinek. Fajtáink: furmint, hárslevelű, muskotály, zéta. Myrtus Vendégházunkban szállást is tudunk biztosítani. A borospincében igény esetén borkóstolókat is tartunk.