Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Aszúbor

Az Andrássy Pincészet 1999-ben kezdte meg működését mintegy 20 hektár szőlőterületen Tokaj-hegyalja első osztályú kataszterében, a Szentkereszt-dűlőben.

Az Andrássy Pincészet 1999-ben kezdte meg működését mintegy 20 hektár szőlőterületen Tokaj-hegyalja első osztályú kataszterében, a Szentkereszt-dűlőben.

Az Andrássy Pincészet 1999-ben kezdte meg működését mintegy 20 hektár szőlőterületen Tokaj-hegyalja első osztályú kataszterében, a Szentkereszt-dűlőben.

A borászati tradíció a mai napig is nemzedékről nemzedékre száll. A tokaji borok jellegzetes karakterének kialakulásában meghatározó szerepe van a pincének, a falakat borító nemes penésznek és a nagy hagyományú tölgyfahordóknak. Kínálatunkban pincészetünk több évjárat édes, félédes és száraz borkülönlegességét megtalálhatja.

A borászati tradíció a mai napig is nemzedékről nemzedékre száll. A tokaji borok jellegzetes karakterének kialakulásában meghatározó szerepe van a pincének, a falakat borító nemes penésznek és a nagy hagyományú tölgyfahordóknak. Kínálatunkban pincészetünk több évjárat édes, félédes és száraz borkülönlegességét megtalálhatja.

A borászati tradíció a mai napig is nemzedékről nemzedékre száll. A tokaji borok jellegzetes karakterének kialakulásában meghatározó szerepe van a pincének, a falakat borító nemes penésznek és a nagy hagyományú tölgyfahordóknak. Kínálatunkban pincészetünk több évjárat édes, félédes és száraz borkülönlegességét megtalálhatja.

A családi borászat a borkészítésben ötvözi a tradíciót és a technológiai újításokat. A termékpaletta gerincét az elegáns száraz, és a kevés maradékcukrot tartalmazó félszáraz furmint és hárslevelű borok adják, de készül hárslevelű és sárgamuskotály házasításából létrejött félszáraz cuvée, kiegészülve édes Tokaji borkülönlegességekkel. A cél a nagy minőségű, egyedi borok készítése.

A családi borászat a borkészítésben ötvözi a tradíciót és a technológiai újításokat. A termékpaletta gerincét az elegáns száraz, és a kevés maradékcukrot tartalmazó félszáraz furmint és hárslevelű borok adják, de készül hárslevelű és sárgamuskotály házasításából létrejött félszáraz cuvée, kiegészülve édes Tokaji borkülönlegességekkel. A cél a nagy minőségű, egyedi borok készítése.

A családi borászat a borkészítésben ötvözi a tradíciót és a technológiai újításokat. A termékpaletta gerincét az elegáns száraz, és a kevés maradékcukrot tartalmazó félszáraz furmint és hárslevelű borok adják, de készül hárslevelű és sárgamuskotály házasításából létrejött félszáraz cuvée, kiegészülve édes Tokaji borkülönlegességekkel. A cél a nagy minőségű, egyedi borok készítése.

A Basilicus Szőlőbirtok és Borászat minden nap nagy szeretettel várja a Tokaji bort kedvelő és megismerni vágyó vendégeket. A Basilicus Szőlőbirtok és Borászat 2018-ban elnyerte a „Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka” címet.

A Basilicus Szőlőbirtok és Borászat minden nap nagy szeretettel várja a Tokaji bort kedvelő és megismerni vágyó vendégeket. A Basilicus Szőlőbirtok és Borászat 2018-ban elnyerte a „Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka” címet.

A Basilicus Szőlőbirtok és Borászat minden nap nagy szeretettel várja a Tokaji bort kedvelő és megismerni vágyó vendégeket. A Basilicus Szőlőbirtok és Borászat 2018-ban elnyerte a „Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka” címet.

A borkóstolás alkalmával betekintést nyerhetnek a borászat világába, megmutatjuk a présházat, a borkezelő és palackozó helyiséget. Az 1850-ben épült pincékben tehetnek sétát, igény szerint különböző borkóstoló sorokból választva megízlelhetik borainkat. Áprilistól októberig van lehetőség a pincénkben kóstolóra, előzetes bejelentkezéssel.

A borkóstolás alkalmával betekintést nyerhetnek a borászat világába, megmutatjuk a présházat, a borkezelő és palackozó helyiséget. Az 1850-ben épült pincékben tehetnek sétát, igény szerint különböző borkóstoló sorokból választva megízlelhetik borainkat. Áprilistól októberig van lehetőség a pincénkben kóstolóra, előzetes bejelentkezéssel.

A borkóstolás alkalmával betekintést nyerhetnek a borászat világába, megmutatjuk a présházat, a borkezelő és palackozó helyiséget. Az 1850-ben épült pincékben tehetnek sétát, igény szerint különböző borkóstoló sorokból választva megízlelhetik borainkat. Áprilistól októberig van lehetőség a pincénkben kóstolóra, előzetes bejelentkezéssel.

Tokaj városától kilenc kilométerre, Bodrogkisfaludon található a borászat, a környező települések határában pedig a szőlőterületek. A Hajdú János és Farkas Krisztián által alapított Bodrog Borműhely jelenleg 4,5 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Birtoklátogatásra, borkóstolásra előzetes bejelentkezés szükséges.

Tokaj városától kilenc kilométerre, Bodrogkisfaludon található a borászat, a környező települések határában pedig a szőlőterületek. A Hajdú János és Farkas Krisztián által alapított Bodrog Borműhely jelenleg 4,5 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Birtoklátogatásra, borkóstolásra előzetes bejelentkezés szükséges.

Tokaj városától kilenc kilométerre, Bodrogkisfaludon található a borászat, a környező települések határában pedig a szőlőterületek. A Hajdú János és Farkas Krisztián által alapított Bodrog Borműhely jelenleg 4,5 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Birtoklátogatásra, borkóstolásra előzetes bejelentkezés szükséges.

A borászat furmint, sárgamuskotály és hárslevelű fajtákkal foglalkozik.

A borászat furmint, sárgamuskotály és hárslevelű fajtákkal foglalkozik.

A borászat furmint, sárgamuskotály és hárslevelű fajtákkal foglalkozik.

A pince alsó szintjének egyik oldaljáratában borozó került kialakításra, ahol lehetőség nyílik a hagyományos oxidatív eljárással, fahordóban érlelt tokaji borfajták – furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, szamorodnik, és aszúk – kóstolására, fogyasztására, vásárlására.

A pince alsó szintjének egyik oldaljáratában borozó került kialakításra, ahol lehetőség nyílik a hagyományos oxidatív eljárással, fahordóban érlelt tokaji borfajták – furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, szamorodnik, és aszúk – kóstolására, fogyasztására, vásárlására.

A pince alsó szintjének egyik oldaljáratában borozó került kialakításra, ahol lehetőség nyílik a hagyományos oxidatív eljárással, fahordóban érlelt tokaji borfajták – furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, szamorodnik, és aszúk – kóstolására, fogyasztására, vásárlására.

Pincészetemet azzal a céllal alapítottam, hogy a tokaji borok és termőhelyek újrafelfedezésének és megismertetésének közvetlenül is részese lehessek.

Pincészetemet azzal a céllal alapítottam, hogy a tokaji borok és termőhelyek újrafelfedezésének és megismertetésének közvetlenül is részese lehessek.

Pincészetemet azzal a céllal alapítottam, hogy a tokaji borok és termőhelyek újrafelfedezésének és megismertetésének közvetlenül is részese lehessek.

Látogasson el hozzánk, és ismerje meg jobban a Disznókő birtokot, dűlőinket, az aszúkészítés titkát és borkülönlegességeinket! A Disznókő birtok vezető szerepet tölt be a tokaji történelmi nagy borok újjászületésében.

Látogasson el hozzánk, és ismerje meg jobban a Disznókő birtokot, dűlőinket, az aszúkészítés titkát és borkülönlegességeinket! A Disznókő birtok vezető szerepet tölt be a tokaji történelmi nagy borok újjászületésében.

Látogasson el hozzánk, és ismerje meg jobban a Disznókő birtokot, dűlőinket, az aszúkészítés titkát és borkülönlegességeinket! A Disznókő birtok vezető szerepet tölt be a tokaji történelmi nagy borok újjászületésében.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete