Turizmus Program

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

A csokoládé világnapja

A csokoládé alapanyaga a kakaóbab, amelyet a spanyol konkvisztádorok hoztak be Európába. Az első csokoládégyár 1657-ben nyílt, ekkor még forró italként, de már cukrozottan kínálták az eredeti formájában tápláló, de keserű italt. A fogyasztásra szánt, szilárd állapotú csokoládét 1830 óta gyártják, a sűrített tejjel feldobott tejcsokoládé 1875 óta ismert. A csokoládé világnapját 2009 óta ünneplik hivatalosan, a hagyomány szerint a forró csokoládé 1550 július 7-én került először az európai piacra.

A csokoládé alapanyaga a kakaóbab, amelyet a spanyol konkvisztádorok hoztak be Európába. Az első csokoládégyár 1657-ben nyílt, ekkor még forró italként, de már cukrozottan kínálták az eredeti formájában tápláló, de keserű italt. A fogyasztásra szánt, szilárd állapotú csokoládét 1830 óta gyártják, a sűrített tejjel feldobott tejcsokoládé 1875 óta ismert. A csokoládé világnapját 2009 óta ünneplik hivatalosan, a hagyomány szerint a forró csokoládé 1550 július 7-én került először az európai piacra.

A csokoládé alapanyaga a kakaóbab, amelyet a spanyol konkvisztádorok hoztak be Európába. Az első csokoládégyár 1657-ben nyílt, ekkor még forró italként, de már cukrozottan kínálták az eredeti formájában tápláló, de keserű italt. A fogyasztásra szánt, szilárd állapotú csokoládét 1830 óta gyártják, a sűrített tejjel feldobott tejcsokoládé 1875 óta ismert. A csokoládé világnapját 2009 óta ünneplik hivatalosan, a hagyomány szerint a forró csokoládé 1550 július 7-én került először az európai piacra.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete