Irányítószám: 8868 Letenye (46.439498901, 16.669006348)
Letenye az ország délnyugati szögletében, Zala megyében, Nagykanizsától 22 km-re, a Mura mentén fekszik. Északon Zajk és Kistolmács, nyugaton Murarátka, keleten Becsehely, délen pedig Horvátország határolja. A Letenyei kistérség központja. Programlehetőségek: Termálfürdő. Strand. Úszás. Fürdés. Autós kemping. Kerékpártúra. Gyalogtúra. Horgászat. Vadászat. Túra. Zalai Borút. Borkóstolás. Dél-Zalai Erdőtáj Kerékpárút.
Az Intézmény Letenye egyik legfőbb szellemi központja és közösségfejlesztő színtere. Kulturális irányító és megvalósító tevékenységével alapvetően a város szolgálatában végzi munkáját. Fő szempont a négy alappillérből álló gondolat: folyamatosság – értékmegőrzés – megújulás – értékátadás. Ebben állandóságot jelentenek és a folyamatosságot biztosítják a művészeti csoportok, alkotói körök, kisközösségek, visszatérő hagyományos nagyrendezvények. Ezekre alapozva, ezeket erősítve működünk s ezeken túl törekszünk kulturális palettánk szélesítésére. A könyvtárban hagyományos könyvtári tevékenységeken túlmenően író-olvasó találkozók, ismeretterjesztő előadások, irodalmi estek, hagyományőrző foglalkozások, kiállítások várják a látogatókat.
Az Intézmény Letenye egyik legfőbb szellemi központja és közösségfejlesztő színtere. Kulturális irányító és megvalósító tevékenységével alapvetően a város szolgálatában végzi munkáját. Fő szempont a négy alappillérből álló gondolat: folyamatosság – értékmegőrzés – megújulás – értékátadás. Ebben állandóságot jelentenek és a folyamatosságot biztosítják a művészeti csoportok, alkotói körök, kisközösségek, visszatérő hagyományos nagyrendezvények. Ezekre alapozva, ezeket erősítve működünk s ezeken túl törekszünk kulturális palettánk szélesítésére. A könyvtárban hagyományos könyvtári tevékenységeken túlmenően író-olvasó találkozók, ismeretterjesztő előadások, irodalmi estek, hagyományőrző foglalkozások, kiállítások várják a látogatókat.
Az Intézmény Letenye egyik legfőbb szellemi központja és közösségfejlesztő színtere. Kulturális irányító és megvalósító tevékenységével alapvetően a város szolgálatában végzi munkáját. Fő szempont a négy alappillérből álló gondolat: folyamatosság – értékmegőrzés – megújulás – értékátadás. Ebben állandóságot jelentenek és a folyamatosságot biztosítják a művészeti csoportok, alkotói körök, kisközösségek, visszatérő hagyományos nagyrendezvények. Ezekre alapozva, ezeket erősítve működünk s ezeken túl törekszünk kulturális palettánk szélesítésére. A könyvtárban hagyományos könyvtári tevékenységeken túlmenően író-olvasó találkozók, ismeretterjesztő előadások, irodalmi estek, hagyományőrző foglalkozások, kiállítások várják a látogatókat.
Gerő Cukrászda Letenyén is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.
Gerő Cukrászda Letenyén is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.
Gerő Cukrászda Letenyén is várja vendégeit. Annak ellenére, hogy mi is élünk a folyamatosan fejlődő technika adta lehetőségekkel, számos dolgot nem adtunk, és nem is adunk ki a kezünkből. A friss tojásokat magunk törjük, a piskóta tésztát minden nap frissen sütjük, a hazai gyümölcsökből akkor töltjük fel raktárainkat, amikor azok a legérettebbek, és persze az éves lekvártartalékainkat is ekkor főzzük be. A kézzel nyújtott házi rétest pedig még mindig abrosszal tekerjük fel. Az, egy kis üzlettel induló vállalkozás az elmúlt 35 évben folyamatosan növekedett, jelenleg 4 saját cukrászdánkba készítjük kézműves termékeinket, süteményeket, tortákat és fagylaltot.