Bácska a határon átnyúló tájegység a Duna-Tisza köze legdélebbi részén, a Dél-Alföldön, Bács-Kiskun megyében. Négy kistérsége van, Baja, Bácsalmás és Jánoshalma körzete. Kiskunhalas körzetének csak egy része tartozik Bácskához. Jelentősebb települése Tompa, amely határátkelőhely Szerbia és Montenegró felé. További települései közül néhány: Bácsbokod, Madaras, Katymár, Gara, Mélykút.

Elsősorban hagyományos magyar ízvilágú ételeket kínálnak, amelyeket minőségi alapanyagokból, magas szintű technológiával, kreativitással készítenek. Nemzetközi ételeket is kóstolhatunk. Borkínálatukban a magyar élvonalbeli borok mellett kisebb pincészetek kiváló borait is fogyaszthatjuk, sörkínálatukból is választhatunk.
Elsősorban hagyományos magyar ízvilágú ételeket kínálnak, amelyeket minőségi alapanyagokból, magas szintű technológiával, kreativitással készítenek. Nemzetközi ételeket is kóstolhatunk. Borkínálatukban a magyar élvonalbeli borok mellett kisebb pincészetek kiváló borait is fogyaszthatjuk, sörkínálatukból is választhatunk.

Elsősorban hagyományos magyar ízvilágú ételeket kínálnak, amelyeket minőségi alapanyagokból, magas szintű technológiával, kreativitással készítenek. Nemzetközi ételeket is kóstolhatunk. Borkínálatukban a magyar élvonalbeli borok mellett kisebb pincészetek kiváló borait is fogyaszthatjuk, sörkínálatukból is választhatunk.

A ma Sáfrik Malomként ismert védett malomépületet 1861 és `67 között Hunyadi Antal építette alsó meghajtású őrlőszerkezettel. Az akkor még háromszintes épület fala vályogtéglából készült, amelyet 1892-ben kívülről téglaköpennyel burkoltak be. Sáfrik József szélmolnár 1901-ben vette meg az épületet, és egy szinttel megemelve felülhajtós szerkezetűvé alakította át. Az épület a kúp alakú tetőszerkezettel négy elválasztott szintet foglal magába. A malomépület így mintegy 15 méter magas, vitorláinak átmérője pedig a 20 métert is elérik. A malom 1920-ban egy cylinderszitát kapott, hogy finomabb minőségű lisztet állíthassanak elő.
A ma Sáfrik Malomként ismert védett malomépületet 1861 és `67 között Hunyadi Antal építette alsó meghajtású őrlőszerkezettel. Az akkor még háromszintes épület fala vályogtéglából készült, amelyet 1892-ben kívülről téglaköpennyel burkoltak be. Sáfrik József szélmolnár 1901-ben vette meg az épületet, és egy szinttel megemelve felülhajtós szerkezetűvé alakította át. Az épület a kúp alakú tetőszerkezettel négy elválasztott szintet foglal magába. A malomépület így mintegy 15 méter magas, vitorláinak átmérője pedig a 20 métert is elérik. A malom 1920-ban egy cylinderszitát kapott, hogy finomabb minőségű lisztet állíthassanak elő.

A ma Sáfrik Malomként ismert védett malomépületet 1861 és `67 között Hunyadi Antal építette alsó meghajtású őrlőszerkezettel. Az akkor még háromszintes épület fala vályogtéglából készült, amelyet 1892-ben kívülről téglaköpennyel burkoltak be. Sáfrik József szélmolnár 1901-ben vette meg az épületet, és egy szinttel megemelve felülhajtós szerkezetűvé alakította át. Az épület a kúp alakú tetőszerkezettel négy elválasztott szintet foglal magába. A malomépület így mintegy 15 méter magas, vitorláinak átmérője pedig a 20 métert is elérik. A malom 1920-ban egy cylinderszitát kapott, hogy finomabb minőségű lisztet állíthassanak elő.

A Sümegi és Fiai Pincészet családi vállalkozás, amely szakmai alapjait dédapánktól szerezte. Ezeket a családi tradiciókat ötvözzük modern technológiával és kreativitással, amikor különleges borainkat elkészítjük. Célunk, hogy a Hajós-Bajai borvidék hírnevét is öregbítve, olyan eltűnt borokat élesszünk újjá, amelyek a magyar történelem során a mindennapok részeivé váltak.
A Sümegi és Fiai Pincészet családi vállalkozás, amely szakmai alapjait dédapánktól szerezte. Ezeket a családi tradiciókat ötvözzük modern technológiával és kreativitással, amikor különleges borainkat elkészítjük. Célunk, hogy a Hajós-Bajai borvidék hírnevét is öregbítve, olyan eltűnt borokat élesszünk újjá, amelyek a magyar történelem során a mindennapok részeivé váltak.

A Sümegi és Fiai Pincészet családi vállalkozás, amely szakmai alapjait dédapánktól szerezte. Ezeket a családi tradiciókat ötvözzük modern technológiával és kreativitással, amikor különleges borainkat elkészítjük. Célunk, hogy a Hajós-Bajai borvidék hírnevét is öregbítve, olyan eltűnt borokat élesszünk újjá, amelyek a magyar történelem során a mindennapok részeivé váltak.