3876 Irota, Petőfi Sándor út 76 (48.290157318 x 20.735063553)
2025.01.01 - 2025.12.31
Találatok száma: 10
Rövid pihenést, családi kiruccanást, hazai tájak felfedezését tervezi a Zemplén csodálatos tájain? Estéit töltse a Holdfény Hotel és Étteremben! A várakban és kastélyokban gazdag nyugodt, festői környezet mindenkinek kellemes kikapcsolódást nyújt. A környék erdeinek gazdag vadállománya minden vadászat sikerének a kulcsa.
Asztalfoglalás
Szállásfoglalás
Rövid pihenést, családi kiruccanást, hazai tájak felfedezését tervezi a Zemplén csodálatos tájain? Estéit töltse a Holdfény Hotel és Étteremben! A várakban és kastélyokban gazdag nyugodt, festői környezet mindenkinek kellemes kikapcsolódást nyújt. A környék erdeinek gazdag vadállománya minden vadászat sikerének a kulcsa.
Asztalfoglalás
Szállásfoglalás
Rövid pihenést, családi kiruccanást, hazai tájak felfedezését tervezi a Zemplén csodálatos tájain? Estéit töltse a Holdfény Hotel és Étteremben! A várakban és kastélyokban gazdag nyugodt, festői környezet mindenkinek kellemes kikapcsolódást nyújt. A környék erdeinek gazdag vadállománya minden vadászat sikerének a kulcsa.
Asztalfoglalás
Szállásfoglalás
A Magyar-hegyi Borok Háza a szikszón újjáéledő borászatnak biztosít szakmai központot, helyet adva - a tárgyi emlékeket bemutató kiállítás mellett-a vincellérképzésnek is. A szikszói szőlőtermesztő és bortermelő kultúra központja. Az épületben található Abaúj térség régmúlt korainak szőlőtermesztését és borkultúráját idéző tárlat.
A Magyar-hegyi Borok Háza a szikszón újjáéledő borászatnak biztosít szakmai központot, helyet adva - a tárgyi emlékeket bemutató kiállítás mellett-a vincellérképzésnek is. A szikszói szőlőtermesztő és bortermelő kultúra központja. Az épületben található Abaúj térség régmúlt korainak szőlőtermesztését és borkultúráját idéző tárlat.
A Magyar-hegyi Borok Háza a szikszón újjáéledő borászatnak biztosít szakmai központot, helyet adva - a tárgyi emlékeket bemutató kiállítás mellett-a vincellérképzésnek is. A szikszói szőlőtermesztő és bortermelő kultúra központja. Az épületben található Abaúj térség régmúlt korainak szőlőtermesztését és borkultúráját idéző tárlat.
Éttermünk a 3-mas úton helyezkedik el Halmaj község közvetlen közelében. Borsod megye legújabb étterme egy olyan gasztronómiai utazásra hívja vendégeit, amely páratlan és intenzív, amelyben a régi és az új létrehoz egy még újabbat, ami bár nem távolodik el a magyar tradicionális gasztronómiától, mégis, a legmodernebb konyhatechnológia segítségével a múltat fuzionálja a jelenbe, sőt, olykor a jövőbe is.
Éttermünk a 3-mas úton helyezkedik el Halmaj község közvetlen közelében. Borsod megye legújabb étterme egy olyan gasztronómiai utazásra hívja vendégeit, amely páratlan és intenzív, amelyben a régi és az új létrehoz egy még újabbat, ami bár nem távolodik el a magyar tradicionális gasztronómiától, mégis, a legmodernebb konyhatechnológia segítségével a múltat fuzionálja a jelenbe, sőt, olykor a jövőbe is.
Éttermünk a 3-mas úton helyezkedik el Halmaj község közvetlen közelében. Borsod megye legújabb étterme egy olyan gasztronómiai utazásra hívja vendégeit, amely páratlan és intenzív, amelyben a régi és az új létrehoz egy még újabbat, ami bár nem távolodik el a magyar tradicionális gasztronómiától, mégis, a legmodernebb konyhatechnológia segítségével a múltat fuzionálja a jelenbe, sőt, olykor a jövőbe is.
A pince és a hozzá tartozó 3 hektár szőlőterület a Bükki Borvidék legészakibb részén, Edelényben, a Császta szőlőhegyen helyezkedik el. A termőterület 2000-ben törvényileg jó bortermőhely besorolást kapott, így vált a Bükki Borvidék részévé. Szőlőkataszterei döntő többségben első osztályúak, átlag 330 ökopont értékűek. A pince jellemzően homokkő és agyagpala kőzetbe került kialakításra.
A pince és a hozzá tartozó 3 hektár szőlőterület a Bükki Borvidék legészakibb részén, Edelényben, a Császta szőlőhegyen helyezkedik el. A termőterület 2000-ben törvényileg jó bortermőhely besorolást kapott, így vált a Bükki Borvidék részévé. Szőlőkataszterei döntő többségben első osztályúak, átlag 330 ökopont értékűek. A pince jellemzően homokkő és agyagpala kőzetbe került kialakításra.
A pince és a hozzá tartozó 3 hektár szőlőterület a Bükki Borvidék legészakibb részén, Edelényben, a Császta szőlőhegyen helyezkedik el. A termőterület 2000-ben törvényileg jó bortermőhely besorolást kapott, így vált a Bükki Borvidék részévé. Szőlőkataszterei döntő többségben első osztályúak, átlag 330 ökopont értékűek. A pince jellemzően homokkő és agyagpala kőzetbe került kialakításra.
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
Megosztás
Kapcsolódó témák:
Túl az Óperencián Erdei Iskola és Vendégház
Értékelések (0)
Kifejezetten ajánlom
(0)
Kifejezetten nem ajánlom
(0)
Nagyon ajánlom
(0)
Nagyon nem ajánlom
(0)
Ajánlom
(0)
Nem ajánlom
(0)
Találatok száma: 0
Országos eseménynaptár