3885 Arka, Hunyadi utca 5. (48.354259882 x 21.249527303)
Vendégházról
Vendégház bemutatása: Vendégházunk a Tóhegy lábánál helyezkedik el, amiről a nevét is kapta. A ház kétszintes + alagsor, 2000-ben lett felújítva.
Négy háromágyas, két kétágyas szobával rendelkezik. Minden szobához fürdőszoba tartozik, minihűtővel felszereltek.
Férőhelyek száma: 6 szoba, 16 ágy.
A fűtés központi (gáz, vegyestüzelésű kazán). Két nagy társalgó tartozik a szobákhoz.
Az egyik társalgó tv-vel felszerelt, valamint internethez való csatlakozást is tudunk biztosítani Külön van az alagsorban az étkező.
Az étkezőhöz tartozik egy kinti filagória rész, amit jó idő esetén szintén lehet használni.
A kert végében a Malompatak folyik, ahol a gyerekek szívesen játszanak. Saját, fehér jelzéssel kijelölt túraösvény indul a patak másik oldaláról a Tóhegyre a "Varkoly kilátóhoz", ahonnan gyönyörű panoráma tárul a vendégek szeme elé.
Falusi vendéglátás:szakácsként és falusi vendéglátóként házias ételekkel várjuk kedves vendégeinket. A szállás köthető reggeli vagy félpanziós ellátással.
Forrás: a vendégház honlapja
.
2025.01.01 - 2025.12.31
Találatok száma: 132
Van Tokaj-Hegyalján egy pincészet, amelynek boraiért a világ 140 országában lelkesednek az emberek. Amelynek hagyományai több mint 30 évre nyúlnak vissza. Ez a Tokaj-Oremus, ahol a természetet zárjuk palackba, ahol a tradíció és az innováció kéz a kézben jár. Boraink a régi receptúrát követik a modern kor igényeinek megfelelően.
Kiemelt partner
Van Tokaj-Hegyalján egy pincészet, amelynek boraiért a világ 140 országában lelkesednek az emberek. Amelynek hagyományai több mint 30 évre nyúlnak vissza. Ez a Tokaj-Oremus, ahol a természetet zárjuk palackba, ahol a tradíció és az innováció kéz a kézben jár. Boraink a régi receptúrát követik a modern kor igényeinek megfelelően.
Kiemelt partner
Van Tokaj-Hegyalján egy pincészet, amelynek boraiért a világ 140 országában lelkesednek az emberek. Amelynek hagyományai több mint 30 évre nyúlnak vissza. Ez a Tokaj-Oremus, ahol a természetet zárjuk palackba, ahol a tradíció és az innováció kéz a kézben jár. Boraink a régi receptúrát követik a modern kor igényeinek megfelelően.
Kiemelt partner
Abaújszántón kellemes környezetben várja minden kedves vendégét a Borsodi Abavezér Söröző és étterem magyaros ételekkel, pizzával, hűtött italokkal és frissen csapolt világos és barna sörökkel. Vendégeink kiszolgálását otthonos, családias környezetben végezzük. Legyen szó hétköznapi menüs ebédről, családi vacsoráról, kirándulás közbeni ebédről, konyhánkból friss ételekkel szolgáljuk ki vendégeinket.
Abaújszántón kellemes környezetben várja minden kedves vendégét a Borsodi Abavezér Söröző és étterem magyaros ételekkel, pizzával, hűtött italokkal és frissen csapolt világos és barna sörökkel. Vendégeink kiszolgálását otthonos, családias környezetben végezzük. Legyen szó hétköznapi menüs ebédről, családi vacsoráról, kirándulás közbeni ebédről, konyhánkból friss ételekkel szolgáljuk ki vendégeinket.
Abaújszántón kellemes környezetben várja minden kedves vendégét a Borsodi Abavezér Söröző és étterem magyaros ételekkel, pizzával, hűtött italokkal és frissen csapolt világos és barna sörökkel. Vendégeink kiszolgálását otthonos, családias környezetben végezzük. Legyen szó hétköznapi menüs ebédről, családi vacsoráról, kirándulás közbeni ebédről, konyhánkból friss ételekkel szolgáljuk ki vendégeinket.
A tokaji borvidék, a zempléni hegyek, valamint a világ közepén, Erdőbényén található pincénk. Itt is borok, palackok, mondhatni, igazi ‘munka-pince’, ami a szőlő levét hivatott borrá varázsolni. Teszi ezt jelenleg a hagyományok tiszteletben tartásával, az aszúbor esetében, új gönci hordóval. Másrészt helyt ad a palackérlelésnek is. Mivel időnk jelentős részét a szőlővel vagy a borokkal töltjük – kérjük egyeztessünk előre időpontot ha a munkánk eredménye érdekli önöket.
A tokaji borvidék, a zempléni hegyek, valamint a világ közepén, Erdőbényén található pincénk. Itt is borok, palackok, mondhatni, igazi ‘munka-pince’, ami a szőlő levét hivatott borrá varázsolni. Teszi ezt jelenleg a hagyományok tiszteletben tartásával, az aszúbor esetében, új gönci hordóval. Másrészt helyt ad a palackérlelésnek is. Mivel időnk jelentős részét a szőlővel vagy a borokkal töltjük – kérjük egyeztessünk előre időpontot ha a munkánk eredménye érdekli önöket.
A tokaji borvidék, a zempléni hegyek, valamint a világ közepén, Erdőbényén található pincénk. Itt is borok, palackok, mondhatni, igazi ‘munka-pince’, ami a szőlő levét hivatott borrá varázsolni. Teszi ezt jelenleg a hagyományok tiszteletben tartásával, az aszúbor esetében, új gönci hordóval. Másrészt helyt ad a palackérlelésnek is. Mivel időnk jelentős részét a szőlővel vagy a borokkal töltjük – kérjük egyeztessünk előre időpontot ha a munkánk eredménye érdekli önöket.
Tokaj-Hegyalja méltán híres bortermelő vidékének szívében Rátka község határában található az Angyal Borászat és Szőlőbirtok központja, mely a szőlő feldolgozás mellett otthont ad a 12 vendégszobának és annak a közel 1 kilométer hosszúságú pincének, mely egyedülálló a régióban. Kiváló helyszín akár családi kikapcsolódásra, de alkalmas baráti vagy céges találkozók lebonyolítására is. Ezen a helyén állt Rátka község szövetkezeti pincéje és feldolgozója, felette vendéglátásra kialakított kóstoló terem és terasz.
Tokaj-Hegyalja méltán híres bortermelő vidékének szívében Rátka község határában található az Angyal Borászat és Szőlőbirtok központja, mely a szőlő feldolgozás mellett otthont ad a 12 vendégszobának és annak a közel 1 kilométer hosszúságú pincének, mely egyedülálló a régióban. Kiváló helyszín akár családi kikapcsolódásra, de alkalmas baráti vagy céges találkozók lebonyolítására is. Ezen a helyén állt Rátka község szövetkezeti pincéje és feldolgozója, felette vendéglátásra kialakított kóstoló terem és terasz.
Tokaj-Hegyalja méltán híres bortermelő vidékének szívében Rátka község határában található az Angyal Borászat és Szőlőbirtok központja, mely a szőlő feldolgozás mellett otthont ad a 12 vendégszobának és annak a közel 1 kilométer hosszúságú pincének, mely egyedülálló a régióban. Kiváló helyszín akár családi kikapcsolódásra, de alkalmas baráti vagy céges találkozók lebonyolítására is. Ezen a helyén állt Rátka község szövetkezeti pincéje és feldolgozója, felette vendéglátásra kialakított kóstoló terem és terasz.
Az Árpád-hegy Pince 13 ha területtel rendelkezik a Tokaj-hegyaljai borvidéken. A birtok magas minőségű késői szüretelésű félédes és édes, valamint száraz és félszáraz borokat hoz létre a borvidéken elterjedt szőlőfajtáiból, a furmintból, a hárslevelűből, a sárga muskotályból és a kövérszőlőből. A kiemelkedő évjáratokban aszú és fordítás is készül. Borbemutatóval és pincetúrával várják vendégeiket.
Az Árpád-hegy Pince 13 ha területtel rendelkezik a Tokaj-hegyaljai borvidéken. A birtok magas minőségű késői szüretelésű félédes és édes, valamint száraz és félszáraz borokat hoz létre a borvidéken elterjedt szőlőfajtáiból, a furmintból, a hárslevelűből, a sárga muskotályból és a kövérszőlőből. A kiemelkedő évjáratokban aszú és fordítás is készül. Borbemutatóval és pincetúrával várják vendégeiket.
Az Árpád-hegy Pince 13 ha területtel rendelkezik a Tokaj-hegyaljai borvidéken. A birtok magas minőségű késői szüretelésű félédes és édes, valamint száraz és félszáraz borokat hoz létre a borvidéken elterjedt szőlőfajtáiból, a furmintból, a hárslevelűből, a sárga muskotályból és a kövérszőlőből. A kiemelkedő évjáratokban aszú és fordítás is készül. Borbemutatóval és pincetúrával várják vendégeiket.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.
Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
Megosztás
Kapcsolódó témák:
Tóhegy Vendégház Arka
Értékelések (0)
Kifejezetten ajánlom
(0)
Kifejezetten nem ajánlom
(0)
Nagyon ajánlom
(0)
Nagyon nem ajánlom
(0)
Ajánlom
(0)
Nem ajánlom
(0)
Találatok száma: 0