3898 Abaújvár, Béke utca 7. (48.5242047 x 21.3161877)
2025.01.01 - 2025.12.31
Találatok száma: 35
Van Tokaj-Hegyalján egy pincészet, amelynek boraiért a világ 140 országában lelkesednek az emberek. Amelynek hagyományai több mint 30 évre nyúlnak vissza. Ez a Tokaj-Oremus, ahol a természetet zárjuk palackba, ahol a tradíció és az innováció kéz a kézben jár. Boraink a régi receptúrát követik a modern kor igényeinek megfelelően.
Kiemelt partner
Van Tokaj-Hegyalján egy pincészet, amelynek boraiért a világ 140 országában lelkesednek az emberek. Amelynek hagyományai több mint 30 évre nyúlnak vissza. Ez a Tokaj-Oremus, ahol a természetet zárjuk palackba, ahol a tradíció és az innováció kéz a kézben jár. Boraink a régi receptúrát követik a modern kor igényeinek megfelelően.
Kiemelt partner
Van Tokaj-Hegyalján egy pincészet, amelynek boraiért a világ 140 országában lelkesednek az emberek. Amelynek hagyományai több mint 30 évre nyúlnak vissza. Ez a Tokaj-Oremus, ahol a természetet zárjuk palackba, ahol a tradíció és az innováció kéz a kézben jár. Boraink a régi receptúrát követik a modern kor igényeinek megfelelően.
Kiemelt partner
Abaújszántón kellemes környezetben várja minden kedves vendégét a Borsodi Abavezér Söröző és étterem magyaros ételekkel, pizzával, hűtött italokkal és frissen csapolt világos és barna sörökkel. Vendégeink kiszolgálását otthonos, családias környezetben végezzük. Legyen szó hétköznapi menüs ebédről, családi vacsoráról, kirándulás közbeni ebédről, konyhánkból friss ételekkel szolgáljuk ki vendégeinket.
Abaújszántón kellemes környezetben várja minden kedves vendégét a Borsodi Abavezér Söröző és étterem magyaros ételekkel, pizzával, hűtött italokkal és frissen csapolt világos és barna sörökkel. Vendégeink kiszolgálását otthonos, családias környezetben végezzük. Legyen szó hétköznapi menüs ebédről, családi vacsoráról, kirándulás közbeni ebédről, konyhánkból friss ételekkel szolgáljuk ki vendégeinket.
Abaújszántón kellemes környezetben várja minden kedves vendégét a Borsodi Abavezér Söröző és étterem magyaros ételekkel, pizzával, hűtött italokkal és frissen csapolt világos és barna sörökkel. Vendégeink kiszolgálását otthonos, családias környezetben végezzük. Legyen szó hétköznapi menüs ebédről, családi vacsoráról, kirándulás közbeni ebédről, konyhánkból friss ételekkel szolgáljuk ki vendégeinket.
A tokaji borvidék, a zempléni hegyek, valamint a világ közepén, Erdőbényén található pincénk. Itt is borok, palackok, mondhatni, igazi ‘munka-pince’, ami a szőlő levét hivatott borrá varázsolni. Teszi ezt jelenleg a hagyományok tiszteletben tartásával, az aszúbor esetében, új gönci hordóval. Másrészt helyt ad a palackérlelésnek is. Mivel időnk jelentős részét a szőlővel vagy a borokkal töltjük – kérjük egyeztessünk előre időpontot ha a munkánk eredménye érdekli önöket.
A tokaji borvidék, a zempléni hegyek, valamint a világ közepén, Erdőbényén található pincénk. Itt is borok, palackok, mondhatni, igazi ‘munka-pince’, ami a szőlő levét hivatott borrá varázsolni. Teszi ezt jelenleg a hagyományok tiszteletben tartásával, az aszúbor esetében, új gönci hordóval. Másrészt helyt ad a palackérlelésnek is. Mivel időnk jelentős részét a szőlővel vagy a borokkal töltjük – kérjük egyeztessünk előre időpontot ha a munkánk eredménye érdekli önöket.
A tokaji borvidék, a zempléni hegyek, valamint a világ közepén, Erdőbényén található pincénk. Itt is borok, palackok, mondhatni, igazi ‘munka-pince’, ami a szőlő levét hivatott borrá varázsolni. Teszi ezt jelenleg a hagyományok tiszteletben tartásával, az aszúbor esetében, új gönci hordóval. Másrészt helyt ad a palackérlelésnek is. Mivel időnk jelentős részét a szőlővel vagy a borokkal töltjük – kérjük egyeztessünk előre időpontot ha a munkánk eredménye érdekli önöket.
A borászati tradíció a mai napig is nemzedékről nemzedékre száll. A tokaji borok jellegzetes karakterének kialakulásában meghatározó szerepe van a pincének, a falakat borító nemes penésznek és a nagy hagyományú tölgyfahordóknak. Kínálatunkban pincészetünk több évjárat édes, félédes és száraz borkülönlegességét megtalálhatja.
A borászati tradíció a mai napig is nemzedékről nemzedékre száll. A tokaji borok jellegzetes karakterének kialakulásában meghatározó szerepe van a pincének, a falakat borító nemes penésznek és a nagy hagyományú tölgyfahordóknak. Kínálatunkban pincészetünk több évjárat édes, félédes és száraz borkülönlegességét megtalálhatja.
A borászati tradíció a mai napig is nemzedékről nemzedékre száll. A tokaji borok jellegzetes karakterének kialakulásában meghatározó szerepe van a pincének, a falakat borító nemes penésznek és a nagy hagyományú tölgyfahordóknak. Kínálatunkban pincészetünk több évjárat édes, félédes és száraz borkülönlegességét megtalálhatja.
Az igényesen kialakított patinás birtokközpontban a francia örökség találkozik az arisztokratikus múlttal, a modern technológia a világjáró borász, Molnár Ádám gondolkodásával. Jelenleg 9 ha szőlő képezi a birtokot. Birtokunk egyelőre előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Vállaljuk kis létszámú baráti összejövetelek, vagy esküvők szervezését is.
Az igényesen kialakított patinás birtokközpontban a francia örökség találkozik az arisztokratikus múlttal, a modern technológia a világjáró borász, Molnár Ádám gondolkodásával. Jelenleg 9 ha szőlő képezi a birtokot. Birtokunk egyelőre előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Vállaljuk kis létszámú baráti összejövetelek, vagy esküvők szervezését is.
Az igényesen kialakított patinás birtokközpontban a francia örökség találkozik az arisztokratikus múlttal, a modern technológia a világjáró borász, Molnár Ádám gondolkodásával. Jelenleg 9 ha szőlő képezi a birtokot. Birtokunk egyelőre előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Vállaljuk kis létszámú baráti összejövetelek, vagy esküvők szervezését is.
A Béres Szőlőbirtok fiatalos, lendületes borászat, igazi színfolt Tokaj-Hegyalján. A Béres család eltökélt szándéka, hogy a borvidék ezen patinás részén újra csúcsminőségű borok készüljenek, melyek tovább öregbítik a tokaji bor hírnevét hazánkban és szerte a világon. ezt a célt elérték: a kiváló talajadottságoknak, a mikroklímának, hozamkorlátozásnak és a hozzáértő, kíméletes feldolgozásnak köszönhetően már az első, 2003-as évjáratból igen szép, ígéretes borokkal mutatkozhattak be, melyeket azóta is további sikerek követnek hazánkban és külföldön egyaránt. A „Minden cseppje Béres” jelmondat azt szeretné közvetíteni, hogy a borászatot is jellemzik a megszokott béreses értékek: a minőség, a megbízhatóság, a kitartás.
A Béres Szőlőbirtok fiatalos, lendületes borászat, igazi színfolt Tokaj-Hegyalján. A Béres család eltökélt szándéka, hogy a borvidék ezen patinás részén újra csúcsminőségű borok készüljenek, melyek tovább öregbítik a tokaji bor hírnevét hazánkban és szerte a világon. ezt a célt elérték: a kiváló talajadottságoknak, a mikroklímának, hozamkorlátozásnak és a hozzáértő, kíméletes feldolgozásnak köszönhetően már az első, 2003-as évjáratból igen szép, ígéretes borokkal mutatkozhattak be, melyeket azóta is további sikerek követnek hazánkban és külföldön egyaránt. A „Minden cseppje Béres” jelmondat azt szeretné közvetíteni, hogy a borászatot is jellemzik a megszokott béreses értékek: a minőség, a megbízhatóság, a kitartás.
A Béres Szőlőbirtok fiatalos, lendületes borászat, igazi színfolt Tokaj-Hegyalján. A Béres család eltökélt szándéka, hogy a borvidék ezen patinás részén újra csúcsminőségű borok készüljenek, melyek tovább öregbítik a tokaji bor hírnevét hazánkban és szerte a világon. ezt a célt elérték: a kiváló talajadottságoknak, a mikroklímának, hozamkorlátozásnak és a hozzáértő, kíméletes feldolgozásnak köszönhetően már az első, 2003-as évjáratból igen szép, ígéretes borokkal mutatkozhattak be, melyeket azóta is további sikerek követnek hazánkban és külföldön egyaránt. A „Minden cseppje Béres” jelmondat azt szeretné közvetíteni, hogy a borászatot is jellemzik a megszokott béreses értékek: a minőség, a megbízhatóság, a kitartás.
A Castrum Boldua középkori étterem nevét a vár az első írásban megemlített elnevezése után kapta. Kínálatában magyar középkori hagyományok szerint készített ételek szerepelnek a régmúlt ízlésvilágának megfelelő fűszerezéssel. Az étterembe látogatóknak ételükre való várakozás közben lehetőségük van kipróbálni az egyes fegyvereket és pajzsokat. Minden betérő vendég felöltőt kap, hogy minél inkább középkori hangulatban érezhesse magát, s maradandó élményekkel gazdagodva távozzon Boldogkő várából.
A Castrum Boldua középkori étterem nevét a vár az első írásban megemlített elnevezése után kapta. Kínálatában magyar középkori hagyományok szerint készített ételek szerepelnek a régmúlt ízlésvilágának megfelelő fűszerezéssel. Az étterembe látogatóknak ételükre való várakozás közben lehetőségük van kipróbálni az egyes fegyvereket és pajzsokat. Minden betérő vendég felöltőt kap, hogy minél inkább középkori hangulatban érezhesse magát, s maradandó élményekkel gazdagodva távozzon Boldogkő várából.
A Castrum Boldua középkori étterem nevét a vár az első írásban megemlített elnevezése után kapta. Kínálatában magyar középkori hagyományok szerint készített ételek szerepelnek a régmúlt ízlésvilágának megfelelő fűszerezéssel. Az étterembe látogatóknak ételükre való várakozás közben lehetőségük van kipróbálni az egyes fegyvereket és pajzsokat. Minden betérő vendég felöltőt kap, hogy minél inkább középkori hangulatban érezhesse magát, s maradandó élményekkel gazdagodva távozzon Boldogkő várából.
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
Megosztás
Kapcsolódó témák:
Perényi Borbála Vendégház Abaújvár
Értékelések (0)
Kifejezetten ajánlom
(0)
Kifejezetten nem ajánlom
(0)
Nagyon ajánlom
(0)
Nagyon nem ajánlom
(0)
Ajánlom
(0)
Nem ajánlom
(0)
Találatok száma: 0