3756 Perkupa, Jósvafő-Aggtelek Vasútállomás 6. sz. (48.469947815 x 20.678157806)
2025.01.01 - 2025.12.31
Találatok száma: 9
Családi bor-és ökogazdaság Vadnán. Főbb szőlőfajtáink: chardonnay, pinot noir, sauvignon blanc, rajnai rizling, szürkebarát, királyleányka. Boraink megvásárolhatóak a birtokon, vagy rendelésre házhoz szállítjuk. Ökológiai termesztéssel állítunk elő főleg gyökérzöldségeket, melyeket rendelésre, frissen takarítunk be. A megmaradt zöldségekből és saját almából natúrleveket készítünk, melyek sem hozzáadott cukrot, sem tartósítószert nem tartalmaznak.
Családi bor-és ökogazdaság Vadnán. Főbb szőlőfajtáink: chardonnay, pinot noir, sauvignon blanc, rajnai rizling, szürkebarát, királyleányka. Boraink megvásárolhatóak a birtokon, vagy rendelésre házhoz szállítjuk. Ökológiai termesztéssel állítunk elő főleg gyökérzöldségeket, melyeket rendelésre, frissen takarítunk be. A megmaradt zöldségekből és saját almából natúrleveket készítünk, melyek sem hozzáadott cukrot, sem tartósítószert nem tartalmaznak.
Családi bor-és ökogazdaság Vadnán. Főbb szőlőfajtáink: chardonnay, pinot noir, sauvignon blanc, rajnai rizling, szürkebarát, királyleányka. Boraink megvásárolhatóak a birtokon, vagy rendelésre házhoz szállítjuk. Ökológiai termesztéssel állítunk elő főleg gyökérzöldségeket, melyeket rendelésre, frissen takarítunk be. A megmaradt zöldségekből és saját almából natúrleveket készítünk, melyek sem hozzáadott cukrot, sem tartósítószert nem tartalmaznak.
A Korzika Pizzériában olyan új ízeket akartunk varázsolni az embereknek, amiben eddig nem volt részük a környéken. Ételeink egytől-egyig különleges alapanyagokból, nagy hozzáértéssel készülnek. Pizzáinkat gazdag feltéttel, és igazi olaszos ízekkel tálaljuk, hogy megelégedettsége örök garanciát jelentsen számunkra.
A Korzika Pizzériában olyan új ízeket akartunk varázsolni az embereknek, amiben eddig nem volt részük a környéken. Ételeink egytől-egyig különleges alapanyagokból, nagy hozzáértéssel készülnek. Pizzáinkat gazdag feltéttel, és igazi olaszos ízekkel tálaljuk, hogy megelégedettsége örök garanciát jelentsen számunkra.
A Korzika Pizzériában olyan új ízeket akartunk varázsolni az embereknek, amiben eddig nem volt részük a környéken. Ételeink egytől-egyig különleges alapanyagokból, nagy hozzáértéssel készülnek. Pizzáinkat gazdag feltéttel, és igazi olaszos ízekkel tálaljuk, hogy megelégedettsége örök garanciát jelentsen számunkra.
Hangulatos étterem különböző stílusú-és férőhelyű különtermekkel, gyermeksarokkal. Nevét a közvetlen szomszédságában található, gyönyörűen parkosított kazincbarcikai Városi Strandfürdőről kapta. A Strand Étterem Kazincbarcika egyik méltán legkedveltebb étterme, ahol kedves és figyelmes személyzet várja az idelátogató és kulináris élményeket kereső vendégeket.
Hangulatos étterem különböző stílusú-és férőhelyű különtermekkel, gyermeksarokkal. Nevét a közvetlen szomszédságában található, gyönyörűen parkosított kazincbarcikai Városi Strandfürdőről kapta. A Strand Étterem Kazincbarcika egyik méltán legkedveltebb étterme, ahol kedves és figyelmes személyzet várja az idelátogató és kulináris élményeket kereső vendégeket.
Hangulatos étterem különböző stílusú-és férőhelyű különtermekkel, gyermeksarokkal. Nevét a közvetlen szomszédságában található, gyönyörűen parkosított kazincbarcikai Városi Strandfürdőről kapta. A Strand Étterem Kazincbarcika egyik méltán legkedveltebb étterme, ahol kedves és figyelmes személyzet várja az idelátogató és kulináris élményeket kereső vendégeket.
A pince és a hozzá tartozó 3 hektár szőlőterület a Bükki Borvidék legészakibb részén, Edelényben, a Császta szőlőhegyen helyezkedik el. A termőterület 2000-ben törvényileg jó bortermőhely besorolást kapott, így vált a Bükki Borvidék részévé. Szőlőkataszterei döntő többségben első osztályúak, átlag 330 ökopont értékűek. A pince jellemzően homokkő és agyagpala kőzetbe került kialakításra.
A pince és a hozzá tartozó 3 hektár szőlőterület a Bükki Borvidék legészakibb részén, Edelényben, a Császta szőlőhegyen helyezkedik el. A termőterület 2000-ben törvényileg jó bortermőhely besorolást kapott, így vált a Bükki Borvidék részévé. Szőlőkataszterei döntő többségben első osztályúak, átlag 330 ökopont értékűek. A pince jellemzően homokkő és agyagpala kőzetbe került kialakításra.
A pince és a hozzá tartozó 3 hektár szőlőterület a Bükki Borvidék legészakibb részén, Edelényben, a Császta szőlőhegyen helyezkedik el. A termőterület 2000-ben törvényileg jó bortermőhely besorolást kapott, így vált a Bükki Borvidék részévé. Szőlőkataszterei döntő többségben első osztályúak, átlag 330 ökopont értékűek. A pince jellemzően homokkő és agyagpala kőzetbe került kialakításra.
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
Megosztás
Kapcsolódó témák:
Fenyő Vendégház Perkupa
Értékelések (0)
Kifejezetten ajánlom
(0)
Kifejezetten nem ajánlom
(0)
Nagyon ajánlom
(0)
Nagyon nem ajánlom
(0)
Ajánlom
(0)
Nem ajánlom
(0)
Találatok száma: 0
Országos eseménynaptár