7712 Dunaszekcső, Rév utca 4. (46.084474162 x 18.760291504)
Nyitva tartás:
Hétfő, Szerda, Péntek: 15-17 óráig.
Egyéb esetben előzetes bejelentkezés alapján.
2025.01.01 - 2025.12.31
Találatok száma: 1
Közvetlenül a Duna partján elhelyezkedő Parti Vendégház ideális lakhely mindazoknak, akik a Dunán érkeznek, vagy a folyó megszállotjai. Nagyobb társaságok számára lehetőség van kinti grillezésre, bográcsozásra. A szállás az udvarban felállított sátrakkal is bővíthető. Kajak, kanu, csónak megőrzésére is mód nyílik. A Vendégház április 15-től október 15-ig tart nyitva. Üdülési csekk elfogadóhely.
Közvetlenül a Duna partján elhelyezkedő Parti Vendégház ideális lakhely mindazoknak, akik a Dunán érkeznek, vagy a folyó megszállotjai. Nagyobb társaságok számára lehetőség van kinti grillezésre, bográcsozásra. A szállás az udvarban felállított sátrakkal is bővíthető. Kajak, kanu, csónak megőrzésére is mód nyílik. A Vendégház április 15-től október 15-ig tart nyitva. Üdülési csekk elfogadóhely.
Közvetlenül a Duna partján elhelyezkedő Parti Vendégház ideális lakhely mindazoknak, akik a Dunán érkeznek, vagy a folyó megszállotjai. Nagyobb társaságok számára lehetőség van kinti grillezésre, bográcsozásra. A szállás az udvarban felállított sátrakkal is bővíthető. Kajak, kanu, csónak megőrzésére is mód nyílik. A Vendégház április 15-től október 15-ig tart nyitva. Üdülési csekk elfogadóhely.
Találatok száma: 74
Családi pincészetünk a Hajós-Bajai és a Szekszárdi borvidéken elhelyezkedő 23 hektárnyi területen gazdálkodik. Szőlőfajtáink: Cserszegi fűszeres, Irsai Olivér, Chardonnay, Olasz rizling, Sauvignon blanc, Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Örömmel fogadjuk a látogatócsoportokat, akik betekinthetnek a borászat mindennapjaiba.
Családi pincészetünk a Hajós-Bajai és a Szekszárdi borvidéken elhelyezkedő 23 hektárnyi területen gazdálkodik. Szőlőfajtáink: Cserszegi fűszeres, Irsai Olivér, Chardonnay, Olasz rizling, Sauvignon blanc, Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Örömmel fogadjuk a látogatócsoportokat, akik betekinthetnek a borászat mindennapjaiba.
Családi pincészetünk a Hajós-Bajai és a Szekszárdi borvidéken elhelyezkedő 23 hektárnyi területen gazdálkodik. Szőlőfajtáink: Cserszegi fűszeres, Irsai Olivér, Chardonnay, Olasz rizling, Sauvignon blanc, Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Pinot noir. Örömmel fogadjuk a látogatócsoportokat, akik betekinthetnek a borászat mindennapjaiba.
Az Atkári Pince Vendégház a dél-baranyai sváb falvak egyik településén, Bólyon, gyönyörű környezetben, a közút mellett található. A régi présház átépítése során vendégtér, pinceborozó, konyha, vizesblokkok, 5 szoba, wellness részleg került kialakításra. Az Atkári Pince Panzió két ágyas szobáiban egyidejűleg 10 személy elszállásolására, kényelmes vendéglátására, a szabadidő igényes eltöltésére van lehetőség.
Az Atkári Pince Vendégház a dél-baranyai sváb falvak egyik településén, Bólyon, gyönyörű környezetben, a közút mellett található. A régi présház átépítése során vendégtér, pinceborozó, konyha, vizesblokkok, 5 szoba, wellness részleg került kialakításra. Az Atkári Pince Panzió két ágyas szobáiban egyidejűleg 10 személy elszállásolására, kényelmes vendéglátására, a szabadidő igényes eltöltésére van lehetőség.
Az Atkári Pince Vendégház a dél-baranyai sváb falvak egyik településén, Bólyon, gyönyörű környezetben, a közút mellett található. A régi présház átépítése során vendégtér, pinceborozó, konyha, vizesblokkok, 5 szoba, wellness részleg került kialakításra. Az Atkári Pince Panzió két ágyas szobáiban egyidejűleg 10 személy elszállásolására, kényelmes vendéglátására, a szabadidő igényes eltöltésére van lehetőség.
Éttermünkben a bor és az étel harmóniájára különös figyelmet fordítunk, így a Bodri borokkal leginkább összhangban álló ételpárosítások kerülnek ki Makk Norbert séf kezei alól. A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása, kicsit megreformálva és modernizálva, de mindenképp a magyaros ételeket helyezve a fókuszba.
Éttermünkben a bor és az étel harmóniájára különös figyelmet fordítunk, így a Bodri borokkal leginkább összhangban álló ételpárosítások kerülnek ki Makk Norbert séf kezei alól. A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása, kicsit megreformálva és modernizálva, de mindenképp a magyaros ételeket helyezve a fókuszba.
Éttermünkben a bor és az étel harmóniájára különös figyelmet fordítunk, így a Bodri borokkal leginkább összhangban álló ételpárosítások kerülnek ki Makk Norbert séf kezei alól. A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása, kicsit megreformálva és modernizálva, de mindenképp a magyaros ételeket helyezve a fókuszba.
A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.
A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.
A 100 hektáros Bodri Pincészet, mely turisztikai központ is egyben, hisz borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is működtetünk, Szekszárd déli határában, egy festői szépségű völgyben várja vendégeit. Az 1800 négyzetméteres alapterületű nagypincénk belső terét tizenkét kupola teszi változatossá. 300 négyzetméteres érlelő pincénk pincetúrák alkalmával tekinthető meg. Az 1400 négyzetméteres rozéüzemünk nagyobb mennyiségű, kitűnő minőségű bor készítésére is lehetőséget ad. A Bodri Birtok igényes kialakítású vendégszobáiban 61 ember tud egyszerre megpihenni. Termálvizes földalatti kupolás római fürdő, jacuzzi és szauna is szolgálja a vendégeink kényelmét. Optimus Éttermünkben a magyar konyha sokszínűségét mutatjuk be, kissé modernizálva.
A Borfaragó Pince a szekszárdi `fősőváros` szívében, egy egykori asztalos és fafaragó műhely helyén várja vendégeit borkóstoló programokkal, kézműves borokkal és a népi fafaragás remekeivel. Ha olyan helyen szeretne a barátaival, kollégáival összejönni ami nincs a város szívében mindenki szeme előtt, de még is könnyen és jó úton megközelíthető, akkor nézzen be hozzánk.
A Borfaragó Pince a szekszárdi `fősőváros` szívében, egy egykori asztalos és fafaragó műhely helyén várja vendégeit borkóstoló programokkal, kézműves borokkal és a népi fafaragás remekeivel. Ha olyan helyen szeretne a barátaival, kollégáival összejönni ami nincs a város szívében mindenki szeme előtt, de még is könnyen és jó úton megközelíthető, akkor nézzen be hozzánk.
A Borfaragó Pince a szekszárdi `fősőváros` szívében, egy egykori asztalos és fafaragó műhely helyén várja vendégeit borkóstoló programokkal, kézműves borokkal és a népi fafaragás remekeivel. Ha olyan helyen szeretne a barátaival, kollégáival összejönni ami nincs a város szívében mindenki szeme előtt, de még is könnyen és jó úton megközelíthető, akkor nézzen be hozzánk.
Jelenleg Várdomb szőlőhegyen található a birtokközpontunk. Fajtaválasztékunkban fő szerepet kap a kékfrankos, mely fajtát sokszínűsége, magas minősége és megbízhatósága miatt előszeretettel használjuk mind önállóan illetve mind fő alapanyagként a házasított borainkban. Természetesen a többi fajtára is (nevesítve: rajnai rizling, cserszegi fűszeres, kadarka, kékoportó, merlot, cabernet franc, syrah) kiemelt figyelmet fordítunk.
Jelenleg Várdomb szőlőhegyen található a birtokközpontunk. Fajtaválasztékunkban fő szerepet kap a kékfrankos, mely fajtát sokszínűsége, magas minősége és megbízhatósága miatt előszeretettel használjuk mind önállóan illetve mind fő alapanyagként a házasított borainkban. Természetesen a többi fajtára is (nevesítve: rajnai rizling, cserszegi fűszeres, kadarka, kékoportó, merlot, cabernet franc, syrah) kiemelt figyelmet fordítunk.
Jelenleg Várdomb szőlőhegyen található a birtokközpontunk. Fajtaválasztékunkban fő szerepet kap a kékfrankos, mely fajtát sokszínűsége, magas minősége és megbízhatósága miatt előszeretettel használjuk mind önállóan illetve mind fő alapanyagként a házasított borainkban. Természetesen a többi fajtára is (nevesítve: rajnai rizling, cserszegi fűszeres, kadarka, kékoportó, merlot, cabernet franc, syrah) kiemelt figyelmet fordítunk.
Találatok száma: 1
A múzeum névadója Halász Ferenc, Dunaszekcső nyugdíjas igazgató tanítója. A néprajzi kiállítást három szobában rendezték be. Az első teremben a dunaszekcsői konyhák használati tárgyait állították ki: korsók, poharak, konyhabútorok, polcok, kézi darálók stb. A középső helyiségben a ház körüli használati tárgyak helyezkednek el, amelyek a paraszti társadalom a mezőgazdaságban és állattenyésztésben használt. A harmadik szobában a tiszta szoba látható annak jellegzetes tárgyaival.
A múzeum névadója Halász Ferenc, Dunaszekcső nyugdíjas igazgató tanítója. A néprajzi kiállítást három szobában rendezték be. Az első teremben a dunaszekcsői konyhák használati tárgyait állították ki: korsók, poharak, konyhabútorok, polcok, kézi darálók stb. A középső helyiségben a ház körüli használati tárgyak helyezkednek el, amelyek a paraszti társadalom a mezőgazdaságban és állattenyésztésben használt. A harmadik szobában a tiszta szoba látható annak jellegzetes tárgyaival.
A múzeum névadója Halász Ferenc, Dunaszekcső nyugdíjas igazgató tanítója. A néprajzi kiállítást három szobában rendezték be. Az első teremben a dunaszekcsői konyhák használati tárgyait állították ki: korsók, poharak, konyhabútorok, polcok, kézi darálók stb. A középső helyiségben a ház körüli használati tárgyak helyezkednek el, amelyek a paraszti társadalom a mezőgazdaságban és állattenyésztésben használt. A harmadik szobában a tiszta szoba látható annak jellegzetes tárgyaival.
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
Megosztás
Kapcsolódó témák:
Halász Ferenc Emlékmúzeum - Örökségház Dunaszekcső
Értékelések (0)
Kifejezetten ajánlom
(0)
Kifejezetten nem ajánlom
(0)
Nagyon ajánlom
(0)
Nagyon nem ajánlom
(0)
Ajánlom
(0)
Nem ajánlom
(0)
Találatok száma: 0
Országos eseménynaptár