Kübekháza, Fő utca 86. (46.154350281 x 20.277929306)
2025.01.01 - 2025.12.31
Találatok száma: 95
A2 Gastro Caffé reggeliző és brunch étterem Szegeden. A brunch a mindennapok része, ahol az egyszerűség, a hagyományok, a minőség és az elegancia találkozik. A vendégek jönnek-mennek, de az érzéseik, amelyeket magukkal hoznak és amiket hátrahagynak keltik valóban életre a helyet. Az épület csak egy rakás tégla és a kávé csak egy egyszerű ital, ha nincs, ami jelentéssel töltse meg, erre pedig csak ti, a vendégeink vagytok képesek
A2 Gastro Caffé reggeliző és brunch étterem Szegeden. A brunch a mindennapok része, ahol az egyszerűség, a hagyományok, a minőség és az elegancia találkozik. A vendégek jönnek-mennek, de az érzéseik, amelyeket magukkal hoznak és amiket hátrahagynak keltik valóban életre a helyet. Az épület csak egy rakás tégla és a kávé csak egy egyszerű ital, ha nincs, ami jelentéssel töltse meg, erre pedig csak ti, a vendégeink vagytok képesek
A2 Gastro Caffé reggeliző és brunch étterem Szegeden. A brunch a mindennapok része, ahol az egyszerűség, a hagyományok, a minőség és az elegancia találkozik. A vendégek jönnek-mennek, de az érzéseik, amelyeket magukkal hoznak és amiket hátrahagynak keltik valóban életre a helyet. Az épület csak egy rakás tégla és a kávé csak egy egyszerű ital, ha nincs, ami jelentéssel töltse meg, erre pedig csak ti, a vendégeink vagytok képesek
A szegedi Alabárdos Étterem és Borozóban már a belépéskor jól érzi magát az ember. Készséges, udvarias személyzet, a teríték szemet gyönyörködtető: márkás porcelán, ezüst evőeszközök, karcsú, elegáns poharak, friss virág, gyertya az asztalon. Az étlap változatos, a halételektől a szárnyasokig és a kímélő ételekig mindent megtalál a vendég. Az Alabárdos várpince hangulatú különtermében található Szeged egyedülálló műtárgya, a Vasárú Cégér. A műtárgy szemet gyönyörködtető eleme borvacsoráinknak. A kellemesen hűvös terem, kiváló helyszín bankettek, családi vagy céges összejövetelek és más rendezvények megrendezésére.
A szegedi Alabárdos Étterem és Borozóban már a belépéskor jól érzi magát az ember. Készséges, udvarias személyzet, a teríték szemet gyönyörködtető: márkás porcelán, ezüst evőeszközök, karcsú, elegáns poharak, friss virág, gyertya az asztalon. Az étlap változatos, a halételektől a szárnyasokig és a kímélő ételekig mindent megtalál a vendég. Az Alabárdos várpince hangulatú különtermében található Szeged egyedülálló műtárgya, a Vasárú Cégér. A műtárgy szemet gyönyörködtető eleme borvacsoráinknak. A kellemesen hűvös terem, kiváló helyszín bankettek, családi vagy céges összejövetelek és más rendezvények megrendezésére.
A szegedi Alabárdos Étterem és Borozóban már a belépéskor jól érzi magát az ember. Készséges, udvarias személyzet, a teríték szemet gyönyörködtető: márkás porcelán, ezüst evőeszközök, karcsú, elegáns poharak, friss virág, gyertya az asztalon. Az étlap változatos, a halételektől a szárnyasokig és a kímélő ételekig mindent megtalál a vendég. Az Alabárdos várpince hangulatú különtermében található Szeged egyedülálló műtárgya, a Vasárú Cégér. A műtárgy szemet gyönyörködtető eleme borvacsoráinknak. A kellemesen hűvös terem, kiváló helyszín bankettek, családi vagy céges összejövetelek és más rendezvények megrendezésére.
Az Algyői Halászcsárda eredeti, autentikus szegedi halételek széles választékával és udvarias, gyors kiszolgálással várja Önöket az Algyői Tiszahíd Szeged felőli lábánál, Szeged és Hódmezővásárhely között félúton. A csárda vezető ételei a hagyományos tiszai halételek. Az étlapon megtalálható a filézett ponty, a vegyes, a korhely- és harcsahallé, a híres szegedi, vagy szögedi halászlé. Sláger ételei a filézett pontypaprikás túrós csuszával, a fokhagymás szögedi sült hal és a haltepertő.
Az Algyői Halászcsárda eredeti, autentikus szegedi halételek széles választékával és udvarias, gyors kiszolgálással várja Önöket az Algyői Tiszahíd Szeged felőli lábánál, Szeged és Hódmezővásárhely között félúton. A csárda vezető ételei a hagyományos tiszai halételek. Az étlapon megtalálható a filézett ponty, a vegyes, a korhely- és harcsahallé, a híres szegedi, vagy szögedi halászlé. Sláger ételei a filézett pontypaprikás túrós csuszával, a fokhagymás szögedi sült hal és a haltepertő.
Az Algyői Halászcsárda eredeti, autentikus szegedi halételek széles választékával és udvarias, gyors kiszolgálással várja Önöket az Algyői Tiszahíd Szeged felőli lábánál, Szeged és Hódmezővásárhely között félúton. A csárda vezető ételei a hagyományos tiszai halételek. Az étlapon megtalálható a filézett ponty, a vegyes, a korhely- és harcsahallé, a híres szegedi, vagy szögedi halászlé. Sláger ételei a filézett pontypaprikás túrós csuszával, a fokhagymás szögedi sült hal és a haltepertő.
Az Alkimista apró, 16 férőhelyes vacsoraétterem Szeged műemléki szívébe rejtve. Szokatlan stílusa nagyban függ ettől a szándékos elrejtettségtől: intim belső tér a belváros lüktetésében, a régióban egyedülálló, 9-11 fogásos degusztációs vacsorák, a független szabadkonyha és a séf által vezetett esték teszik egyedivé ezt a kulináris műhelyt. Munkánkat a világ legtekintélyesebb gasztronómiai kalauza a Michelin Guide ajánlásra méltónak minősítette.
Az Alkimista apró, 16 férőhelyes vacsoraétterem Szeged műemléki szívébe rejtve. Szokatlan stílusa nagyban függ ettől a szándékos elrejtettségtől: intim belső tér a belváros lüktetésében, a régióban egyedülálló, 9-11 fogásos degusztációs vacsorák, a független szabadkonyha és a séf által vezetett esték teszik egyedivé ezt a kulináris műhelyt. Munkánkat a világ legtekintélyesebb gasztronómiai kalauza a Michelin Guide ajánlásra méltónak minősítette.
Az Alkimista apró, 16 férőhelyes vacsoraétterem Szeged műemléki szívébe rejtve. Szokatlan stílusa nagyban függ ettől a szándékos elrejtettségtől: intim belső tér a belváros lüktetésében, a régióban egyedülálló, 9-11 fogásos degusztációs vacsorák, a független szabadkonyha és a séf által vezetett esték teszik egyedivé ezt a kulináris műhelyt. Munkánkat a világ legtekintélyesebb gasztronómiai kalauza a Michelin Guide ajánlásra méltónak minősítette.
Étlapunkon a klasszikus magyar konyha, legjellegzetesebb fogásait, szegedies ízvilágát találja, a halételek, baromfi, sertés és marhahús ételek, tészták kínálatában. Ha olyan ételt kíván, ami nem szerepel az étlapon, lehetőségeinkhez mérten igyekszünk kielégíteni egyedi igényeiket, ízlésüket is. Rendezvényekre természetesen az étlaptól függetlenül bármilyen speciális menüt is összeállítunk.
Étlapunkon a klasszikus magyar konyha, legjellegzetesebb fogásait, szegedies ízvilágát találja, a halételek, baromfi, sertés és marhahús ételek, tészták kínálatában. Ha olyan ételt kíván, ami nem szerepel az étlapon, lehetőségeinkhez mérten igyekszünk kielégíteni egyedi igényeiket, ízlésüket is. Rendezvényekre természetesen az étlaptól függetlenül bármilyen speciális menüt is összeállítunk.
Étlapunkon a klasszikus magyar konyha, legjellegzetesebb fogásait, szegedies ízvilágát találja, a halételek, baromfi, sertés és marhahús ételek, tészták kínálatában. Ha olyan ételt kíván, ami nem szerepel az étlapon, lehetőségeinkhez mérten igyekszünk kielégíteni egyedi igényeiket, ízlésüket is. Rendezvényekre természetesen az étlaptól függetlenül bármilyen speciális menüt is összeállítunk.
Az Autós Panzió, Makó “kapujában”, a 43-as főút és a Maros folyó mellett fogadja a kikapcsolódni vágyókat. A szállást a természet veszi körül. Az Autós Panzióban 2, 3 ágyas szobák, valamint 4 fős apartmanok közül választhatnak igényeiknek megfelelő szálláshelyet. A szállóvendégek biztonságban tudhatják értékeiket, részükre zárt parkolót, széfhasználatot, csomagmegőrzést biztosítunk.
Az Autós Panzió, Makó “kapujában”, a 43-as főút és a Maros folyó mellett fogadja a kikapcsolódni vágyókat. A szállást a természet veszi körül. Az Autós Panzióban 2, 3 ágyas szobák, valamint 4 fős apartmanok közül választhatnak igényeiknek megfelelő szálláshelyet. A szállóvendégek biztonságban tudhatják értékeiket, részükre zárt parkolót, széfhasználatot, csomagmegőrzést biztosítunk.
Az Autós Panzió, Makó “kapujában”, a 43-as főút és a Maros folyó mellett fogadja a kikapcsolódni vágyókat. A szállást a természet veszi körül. Az Autós Panzióban 2, 3 ágyas szobák, valamint 4 fős apartmanok közül választhatnak igényeiknek megfelelő szálláshelyet. A szállóvendégek biztonságban tudhatják értékeiket, részükre zárt parkolót, széfhasználatot, csomagmegőrzést biztosítunk.
A Bagolyvár Étteremben a századforduló bútorai, tárgyai polgári otthon hangulatát árasztják. Nyáron akár a borpincét idéző flasztertéglás kerthelyiségben, zordabb időkben akár az étteremben nyílik alkalom hosszú ebédelésre, vacsorázásra a kitűnően képzett személyzet diszkrét előzékenységével kísérve. A tűzhelyen rég elfelejtett ízek kelnek életre.
A Bagolyvár Étteremben a századforduló bútorai, tárgyai polgári otthon hangulatát árasztják. Nyáron akár a borpincét idéző flasztertéglás kerthelyiségben, zordabb időkben akár az étteremben nyílik alkalom hosszú ebédelésre, vacsorázásra a kitűnően képzett személyzet diszkrét előzékenységével kísérve. A tűzhelyen rég elfelejtett ízek kelnek életre.
A Bagolyvár Étteremben a századforduló bútorai, tárgyai polgári otthon hangulatát árasztják. Nyáron akár a borpincét idéző flasztertéglás kerthelyiségben, zordabb időkben akár az étteremben nyílik alkalom hosszú ebédelésre, vacsorázásra a kitűnően képzett személyzet diszkrét előzékenységével kísérve. A tűzhelyen rég elfelejtett ízek kelnek életre.
Szeged belvárosában három percre a Tisza parttól és kettő percre A Szegedi Nemzeti Színháztól található éttermünk. Üzletünkben 200 vendéget tudunk egyszerre vendégül látni. Étlapunkról mindenki kedvére válogathat a libamáj, csirke, pulyka, bélszín, sertés és hal ételeink közül. Előzetes megbeszélésre egyéni menüket is össze állítunk az étlapon nem szereplő ételekből is.
Szeged belvárosában három percre a Tisza parttól és kettő percre A Szegedi Nemzeti Színháztól található éttermünk. Üzletünkben 200 vendéget tudunk egyszerre vendégül látni. Étlapunkról mindenki kedvére válogathat a libamáj, csirke, pulyka, bélszín, sertés és hal ételeink közül. Előzetes megbeszélésre egyéni menüket is össze állítunk az étlapon nem szereplő ételekből is.
Szeged belvárosában három percre a Tisza parttól és kettő percre A Szegedi Nemzeti Színháztól található éttermünk. Üzletünkben 200 vendéget tudunk egyszerre vendégül látni. Étlapunkról mindenki kedvére válogathat a libamáj, csirke, pulyka, bélszín, sertés és hal ételeink közül. Előzetes megbeszélésre egyéni menüket is össze állítunk az étlapon nem szereplő ételekből is.
A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.
A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.
A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
Megosztás
Abigél Panzió és Étterem
Értékelések (0)
Kifejezetten ajánlom
(0)
Kifejezetten nem ajánlom
(0)
Nagyon ajánlom
(0)
Nagyon nem ajánlom
(0)
Ajánlom
(0)
Nem ajánlom
(0)
Találatok száma: 0
Országos eseménynaptár