A Smúzban csak minőségi kávét kaphatsz. Egyszerű, ötletes bisztrószerű konyha van. Remek, minőségi, friss alapanyagokból, hortobágyi húsokból, sok biozöldséggel, salátával készítjük a könnyed és korszerű fogásokat. Cukrászaink a legjobb alapanyagokból dolgoznak, francia vajjal, belga csokoládéval, bio tejjel, sok-sok gyümölccsel álmodják meg az új kreációikat és készítik el a Smúz klasszikusokat, amelyeket már nem mernénk elhagyni. Reggelik, brunchok a családdal, születésnapok, partik a barátokkal. Céges partik, sajtótájékoztatók helyszíne is a Smúz. Bent 50 fő, kint 70 fő fogadására rendezkedtünk be.
A Smúzban csak minőségi kávét kaphatsz. Egyszerű, ötletes bisztrószerű konyha van. Remek, minőségi, friss alapanyagokból, hortobágyi húsokból, sok biozöldséggel, salátával készítjük a könnyed és korszerű fogásokat. Cukrászaink a legjobb alapanyagokból dolgoznak, francia vajjal, belga csokoládéval, bio tejjel, sok-sok gyümölccsel álmodják meg az új kreációikat és készítik el a Smúz klasszikusokat, amelyeket már nem mernénk elhagyni. Reggelik, brunchok a családdal, születésnapok, partik a barátokkal. Céges partik, sajtótájékoztatók helyszíne is a Smúz. Bent 50 fő, kint 70 fő fogadására rendezkedtünk be.
A Smúzban csak minőségi kávét kaphatsz. Egyszerű, ötletes bisztrószerű konyha van. Remek, minőségi, friss alapanyagokból, hortobágyi húsokból, sok biozöldséggel, salátával készítjük a könnyed és korszerű fogásokat. Cukrászaink a legjobb alapanyagokból dolgoznak, francia vajjal, belga csokoládéval, bio tejjel, sok-sok gyümölccsel álmodják meg az új kreációikat és készítik el a Smúz klasszikusokat, amelyeket már nem mernénk elhagyni. Reggelik, brunchok a családdal, születésnapok, partik a barátokkal. Céges partik, sajtótájékoztatók helyszíne is a Smúz. Bent 50 fő, kint 70 fő fogadására rendezkedtünk be.
A Société Budapest a Bazilika szomszédságában található multifunkciós rendezvényközpont 700 nm-en elhelyezkedő egyedi hangulatú tereivel. Otthont ad kulturális és művészeti eseményeknek, céges és privát összejöveteleknek. A Sas u. 15-ben, a Bazilika szomszédságában található műemlék épület újjászületésével létrejött komplexum változatos helyszíneket és egyedi rendezvényélményeket kínál, amelyre garancia a legmodernebb beépített és mobil rendezvénytechnika, saját rendezvénybútorok, szakképzett catering személyzet és az igény szerint összeállított vendéglátás minőségi alapanyagokkal, ízléses és kreatív tálalással.
A Société Budapest a Bazilika szomszédságában található multifunkciós rendezvényközpont 700 nm-en elhelyezkedő egyedi hangulatú tereivel. Otthont ad kulturális és művészeti eseményeknek, céges és privát összejöveteleknek. A Sas u. 15-ben, a Bazilika szomszédságában található műemlék épület újjászületésével létrejött komplexum változatos helyszíneket és egyedi rendezvényélményeket kínál, amelyre garancia a legmodernebb beépített és mobil rendezvénytechnika, saját rendezvénybútorok, szakképzett catering személyzet és az igény szerint összeállított vendéglátás minőségi alapanyagokkal, ízléses és kreatív tálalással.
A Société Budapest a Bazilika szomszédságában található multifunkciós rendezvényközpont 700 nm-en elhelyezkedő egyedi hangulatú tereivel. Otthont ad kulturális és művészeti eseményeknek, céges és privát összejöveteleknek. A Sas u. 15-ben, a Bazilika szomszédságában található műemlék épület újjászületésével létrejött komplexum változatos helyszíneket és egyedi rendezvényélményeket kínál, amelyre garancia a legmodernebb beépített és mobil rendezvénytechnika, saját rendezvénybútorok, szakképzett catering személyzet és az igény szerint összeállított vendéglátás minőségi alapanyagokkal, ízléses és kreatív tálalással.
A SOLID-ban a boroké a főszerep, és a válogatott tételek között dominálnak a natúr és biodinamikus borok. A borbár ad helyet a Hotel Rum a la carte reggelijének is minden nap reggel 7 és 12 óra között. A hosszú nyitvatartás és a különleges reggeli fogások akár egy kiadós brunch-ra is lehetőséget adnak. A reggeli pedig nem csak a hotel vendégei, hanem mindenki számára nyitott.
A SOLID-ban a boroké a főszerep, és a válogatott tételek között dominálnak a natúr és biodinamikus borok. A borbár ad helyet a Hotel Rum a la carte reggelijének is minden nap reggel 7 és 12 óra között. A hosszú nyitvatartás és a különleges reggeli fogások akár egy kiadós brunch-ra is lehetőséget adnak. A reggeli pedig nem csak a hotel vendégei, hanem mindenki számára nyitott.
A SOLID-ban a boroké a főszerep, és a válogatott tételek között dominálnak a natúr és biodinamikus borok. A borbár ad helyet a Hotel Rum a la carte reggelijének is minden nap reggel 7 és 12 óra között. A hosszú nyitvatartás és a különleges reggeli fogások akár egy kiadós brunch-ra is lehetőséget adnak. A reggeli pedig nem csak a hotel vendégei, hanem mindenki számára nyitott.
Mesés helyen található a Sophisto bár, ahol az elképesztő pezsgőválaszték mellett olyan izgalmas ételeket kóstolhat, mint a kacsamájas zserbó vagy a körtés rizottó. A Sophisto nevében nem véletlen szerepel a „Champagne Bar”, itt megtudhatod, mi a különbség a prosecco, a champagne, a pezsgő és a cava között, és természetesen végig is kóstolhatod őket. Ha nem vagy a buborékos italok szerelmese, akkor sincs semmi gond, rengeteg, akár egyedi összeállításban is kérhető koktélkülönlegesség között válogathatsz.
Mesés helyen található a Sophisto bár, ahol az elképesztő pezsgőválaszték mellett olyan izgalmas ételeket kóstolhat, mint a kacsamájas zserbó vagy a körtés rizottó. A Sophisto nevében nem véletlen szerepel a „Champagne Bar”, itt megtudhatod, mi a különbség a prosecco, a champagne, a pezsgő és a cava között, és természetesen végig is kóstolhatod őket. Ha nem vagy a buborékos italok szerelmese, akkor sincs semmi gond, rengeteg, akár egyedi összeállításban is kérhető koktélkülönlegesség között válogathatsz.
Mesés helyen található a Sophisto bár, ahol az elképesztő pezsgőválaszték mellett olyan izgalmas ételeket kóstolhat, mint a kacsamájas zserbó vagy a körtés rizottó. A Sophisto nevében nem véletlen szerepel a „Champagne Bar”, itt megtudhatod, mi a különbség a prosecco, a champagne, a pezsgő és a cava között, és természetesen végig is kóstolhatod őket. Ha nem vagy a buborékos italok szerelmese, akkor sincs semmi gond, rengeteg, akár egyedi összeállításban is kérhető koktélkülönlegesség között válogathatsz.
A konyhaművészet meghatározó alakja, a világhírű, innovatív séflegenda, Wolfgang Puck Budapestre is elhozza a Beverly Hills-i kulináris és társasági élet sztárjának számító, Spago éttermét, új ízekkel gazdagítva a város gasztronómiai kínálatát. A reggeli-, ebéd- és vacsoraidőben egyaránt nyitva tartó étterem elegáns és hívogató környezetben, a sztárséf specialitásának számító szezonális kaliforniai menüvel várja vendégeit, amelyben a magyar és a nemzetközi konyha különlegességei is visszaköszönnek.
A konyhaművészet meghatározó alakja, a világhírű, innovatív séflegenda, Wolfgang Puck Budapestre is elhozza a Beverly Hills-i kulináris és társasági élet sztárjának számító, Spago éttermét, új ízekkel gazdagítva a város gasztronómiai kínálatát. A reggeli-, ebéd- és vacsoraidőben egyaránt nyitva tartó étterem elegáns és hívogató környezetben, a sztárséf specialitásának számító szezonális kaliforniai menüvel várja vendégeit, amelyben a magyar és a nemzetközi konyha különlegességei is visszaköszönnek.
A konyhaművészet meghatározó alakja, a világhírű, innovatív séflegenda, Wolfgang Puck Budapestre is elhozza a Beverly Hills-i kulináris és társasági élet sztárjának számító, Spago éttermét, új ízekkel gazdagítva a város gasztronómiai kínálatát. A reggeli-, ebéd- és vacsoraidőben egyaránt nyitva tartó étterem elegáns és hívogató környezetben, a sztárséf specialitásának számító szezonális kaliforniai menüvel várja vendégeit, amelyben a magyar és a nemzetközi konyha különlegességei is visszaköszönnek.
Spoon - the boat, a rendezvényhajó. A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán. Télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 1600m2-en, 5 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítanak. A konyha magyar és európai alapokon nyugvó ízeket prezentál, amelyek finom, de nem újra gondolt csavarokat rejtenek a közönség által jól ismert ételekben. Cél, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványt is kapjon a vendég. A közel 600 férőhelyük lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb rendezvények fogadására, a hajó teraszán lehetőség van szertartás és koktélparti megrendezésére is.
Spoon - the boat, a rendezvényhajó. A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán. Télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 1600m2-en, 5 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítanak. A konyha magyar és európai alapokon nyugvó ízeket prezentál, amelyek finom, de nem újra gondolt csavarokat rejtenek a közönség által jól ismert ételekben. Cél, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványt is kapjon a vendég. A közel 600 férőhelyük lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb rendezvények fogadására, a hajó teraszán lehetőség van szertartás és koktélparti megrendezésére is.
Spoon - the boat, a rendezvényhajó. A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán. Télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 1600m2-en, 5 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítanak. A konyha magyar és európai alapokon nyugvó ízeket prezentál, amelyek finom, de nem újra gondolt csavarokat rejtenek a közönség által jól ismert ételekben. Cél, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványt is kapjon a vendég. A közel 600 férőhelyük lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb rendezvények fogadására, a hajó teraszán lehetőség van szertartás és koktélparti megrendezésére is.
A St. Andrea Restaurant Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belvárosi Eiffel Palace irodaházban található. A St. Andrea Restaurant-ban vendégeinket két különteremben, egy 12 fő, illetve egy 20 fő befogadására alkalmas privát helyszínen is várjuk. Rendhagyó gasztronómiai élményt nyújtó, gondossággal elkészített ételek Barna Ádám séf és Lizsicsár Miklós étteremvezető prezentálásában.
A St. Andrea Restaurant Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belvárosi Eiffel Palace irodaházban található. A St. Andrea Restaurant-ban vendégeinket két különteremben, egy 12 fő, illetve egy 20 fő befogadására alkalmas privát helyszínen is várjuk. Rendhagyó gasztronómiai élményt nyújtó, gondossággal elkészített ételek Barna Ádám séf és Lizsicsár Miklós étteremvezető prezentálásában.
A St. Andrea Restaurant Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belvárosi Eiffel Palace irodaházban található. A St. Andrea Restaurant-ban vendégeinket két különteremben, egy 12 fő, illetve egy 20 fő befogadására alkalmas privát helyszínen is várjuk. Rendhagyó gasztronómiai élményt nyújtó, gondossággal elkészített ételek Barna Ádám séf és Lizsicsár Miklós étteremvezető prezentálásában.
A St. Andrea Wine & Skybar prémium kategóriájú, évszaktól független bár-étterem a belváros egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren. Egész évben várja vendégeit egy felejthetetlen koktélozásra vagy éppen borozásra, hiszen a két nyitott körterasz mellett teljesen zárható, üvegfalú bár rész került kialakításra. A borokról többszörösen díjnyertes borászatunk, a hamisítatlan bar food fogásokról pedig a nemzetközi szinten is elismert séfünk gondoskodik.
A St. Andrea Wine & Skybar prémium kategóriájú, évszaktól független bár-étterem a belváros egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren. Egész évben várja vendégeit egy felejthetetlen koktélozásra vagy éppen borozásra, hiszen a két nyitott körterasz mellett teljesen zárható, üvegfalú bár rész került kialakításra. A borokról többszörösen díjnyertes borászatunk, a hamisítatlan bar food fogásokról pedig a nemzetközi szinten is elismert séfünk gondoskodik.
A St. Andrea Wine & Skybar prémium kategóriájú, évszaktól független bár-étterem a belváros egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren. Egész évben várja vendégeit egy felejthetetlen koktélozásra vagy éppen borozásra, hiszen a két nyitott körterasz mellett teljesen zárható, üvegfalú bár rész került kialakításra. A borokról többszörösen díjnyertes borászatunk, a hamisítatlan bar food fogásokról pedig a nemzetközi szinten is elismert séfünk gondoskodik.