Turizmus Program

Húsvéti hajókirándulás

Tájházak Napja

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

TOP 100 úticél

Húsvét

Vörösbor

Népszerűség

A Pincefalu szélén található Wein&Speiz Fogadónk a modern, mégis falusias hangulatot ötvözi. Az egységet őseinktől tanult sváb ételek teszik egésszé. A györkönyi Pincehegy közepén két présházban és a présházakat összekötő pincében készítjük, érleljük és tároljuk borainkat. Fehér szőlőből irsai olivért és cserszegi fűszerest készítünk. Vörösboraink nagy része kékfrankos. Természetesen a rosé sem maradhat ki, mely szintén kékfrankosból készül. Rendezünk csoportoknak borkóstolót és borvacsorát. Panziónkban akár 43 főnek is tudunk szállást biztosítani. Wein&Speiz Fogadónkban 10-110 főig várjuk családi, baráti, üzleti rendezvényekre.

Asztalfoglalás

A Pincefalu szélén található Wein&Speiz Fogadónk a modern, mégis falusias hangulatot ötvözi. Az egységet őseinktől tanult sváb ételek teszik egésszé. A györkönyi Pincehegy közepén két présházban és a présházakat összekötő pincében készítjük, érleljük és tároljuk borainkat. Fehér szőlőből irsai olivért és cserszegi fűszerest készítünk. Vörösboraink nagy része kékfrankos. Természetesen a rosé sem maradhat ki, mely szintén kékfrankosból készül. Rendezünk csoportoknak borkóstolót és borvacsorát. Panziónkban akár 43 főnek is tudunk szállást biztosítani. Wein&Speiz Fogadónkban 10-110 főig várjuk családi, baráti, üzleti rendezvényekre.

Asztalfoglalás

A Pincefalu szélén található Wein&Speiz Fogadónk a modern, mégis falusias hangulatot ötvözi. Az egységet őseinktől tanult sváb ételek teszik egésszé. A györkönyi Pincehegy közepén két présházban és a présházakat összekötő pincében készítjük, érleljük és tároljuk borainkat. Fehér szőlőből irsai olivért és cserszegi fűszerest készítünk. Vörösboraink nagy része kékfrankos. Természetesen a rosé sem maradhat ki, mely szintén kékfrankosból készül. Rendezünk csoportoknak borkóstolót és borvacsorát. Panziónkban akár 43 főnek is tudunk szállást biztosítani. Wein&Speiz Fogadónkban 10-110 főig várjuk családi, baráti, üzleti rendezvényekre.

Asztalfoglalás

A Brigád története csupán 2013-ig nyúlik vissza, amikor is pár lelkes fiatal elkészítette első saját borát Móron. Jelenleg 3 ha területen gazdálkodunk. Boraink elkészítésekor törekszünk a termőhely sajátosságainak hangsúlyozására és az egyediségre.

A Brigád története csupán 2013-ig nyúlik vissza, amikor is pár lelkes fiatal elkészítette első saját borát Móron. Jelenleg 3 ha területen gazdálkodunk. Boraink elkészítésekor törekszünk a termőhely sajátosságainak hangsúlyozására és az egyediségre.

A Brigád története csupán 2013-ig nyúlik vissza, amikor is pár lelkes fiatal elkészítette első saját borát Móron. Jelenleg 3 ha területen gazdálkodunk. Boraink elkészítésekor törekszünk a termőhely sajátosságainak hangsúlyozására és az egyediségre.

A Bujdosó Családi Pincészet a Balaton déli partján gazdálkodik. A változatos somogyi dombság legszebb dűlőin Viszipusztától a holládi Bari-hegyig összesen 90 ha szőlőt művelnek. A szőlőterület kétharmada fehérszőlő. Legjelentősebb fajták a tramini, a királyleányka, a szürkebarát és az olaszrizling, de van még jelentős területen chardonnay, irsai olivér, sauvignon blanc is. Legfontosabb kékszőlők a merlot, a cabernet sauvignon, a cabernet franc és a pinot noir. Balatonlellén, a Várszói úton várjuk vendégeinket vinotékánkban. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség.

A Bujdosó Családi Pincészet a Balaton déli partján gazdálkodik. A változatos somogyi dombság legszebb dűlőin Viszipusztától a holládi Bari-hegyig összesen 90 ha szőlőt művelnek. A szőlőterület kétharmada fehérszőlő. Legjelentősebb fajták a tramini, a királyleányka, a szürkebarát és az olaszrizling, de van még jelentős területen chardonnay, irsai olivér, sauvignon blanc is. Legfontosabb kékszőlők a merlot, a cabernet sauvignon, a cabernet franc és a pinot noir. Balatonlellén, a Várszói úton várjuk vendégeinket vinotékánkban. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség.

A Bujdosó Családi Pincészet a Balaton déli partján gazdálkodik. A változatos somogyi dombság legszebb dűlőin Viszipusztától a holládi Bari-hegyig összesen 90 ha szőlőt művelnek. A szőlőterület kétharmada fehérszőlő. Legjelentősebb fajták a tramini, a királyleányka, a szürkebarát és az olaszrizling, de van még jelentős területen chardonnay, irsai olivér, sauvignon blanc is. Legfontosabb kékszőlők a merlot, a cabernet sauvignon, a cabernet franc és a pinot noir. Balatonlellén, a Várszói úton várjuk vendégeinket vinotékánkban. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség.

A Büttner Bormanufaktúra küldetése a badacsonyi borvidék bortermelési hagyományainak harmonikus ötvözése a modern borkészítési módszerekkel. Célunk a helyi, illetve különleges szőlőfajták bemutatása és a borvidék adottságainak leggazdagabb, legkomplexebb módon történő bemutatása és poharakba juttatása. A birtok borait otthonról kényelmesen webshopon keresztül is megvásárolhatja.

A Büttner Bormanufaktúra küldetése a badacsonyi borvidék bortermelési hagyományainak harmonikus ötvözése a modern borkészítési módszerekkel. Célunk a helyi, illetve különleges szőlőfajták bemutatása és a borvidék adottságainak leggazdagabb, legkomplexebb módon történő bemutatása és poharakba juttatása. A birtok borait otthonról kényelmesen webshopon keresztül is megvásárolhatja.

A Büttner Bormanufaktúra küldetése a badacsonyi borvidék bortermelési hagyományainak harmonikus ötvözése a modern borkészítési módszerekkel. Célunk a helyi, illetve különleges szőlőfajták bemutatása és a borvidék adottságainak leggazdagabb, legkomplexebb módon történő bemutatása és poharakba juttatása. A birtok borait otthonról kényelmesen webshopon keresztül is megvásárolhatja.

A pincészet borászaiként Csanádi József és fia, Csanád, a gyönyörű Badacsonyi borvidék tanú hegyeinek dűlőiben az itt évszázadok óta honos szőlőfajtákból készítjük egyedi borainkat immáron több generációs hagyományok alapján. A Csanádi Pincészet több generációs szőlész-borász szakmai alapokra épülve 1993-ban egyesítette a Csanádi család addigi őstermelői tevékenységét. Jelenleg 10 ha szőlőterületen gazdálkodunk.

A pincészet borászaiként Csanádi József és fia, Csanád, a gyönyörű Badacsonyi borvidék tanú hegyeinek dűlőiben az itt évszázadok óta honos szőlőfajtákból készítjük egyedi borainkat immáron több generációs hagyományok alapján. A Csanádi Pincészet több generációs szőlész-borász szakmai alapokra épülve 1993-ban egyesítette a Csanádi család addigi őstermelői tevékenységét. Jelenleg 10 ha szőlőterületen gazdálkodunk.

A pincészet borászaiként Csanádi József és fia, Csanád, a gyönyörű Badacsonyi borvidék tanú hegyeinek dűlőiben az itt évszázadok óta honos szőlőfajtákból készítjük egyedi borainkat immáron több generációs hagyományok alapján. A Csanádi Pincészet több generációs szőlész-borász szakmai alapokra épülve 1993-ban egyesítette a Csanádi család addigi őstermelői tevékenységét. Jelenleg 10 ha szőlőterületen gazdálkodunk.

Pincészetünket az egyik leghíresebb magyar szőlész, Teleki Zsigmond alapította, az ő öröksége ma is meghatározó birtokunk távlati céljaiban és mindennapi életében egyaránt. Szeretettel várjuk borboltunkban és pincészetünkbe, azonban a pincészet csak előzetes egyeztetés után látogatható.

Pincészetünket az egyik leghíresebb magyar szőlész, Teleki Zsigmond alapította, az ő öröksége ma is meghatározó birtokunk távlati céljaiban és mindennapi életében egyaránt. Szeretettel várjuk borboltunkban és pincészetünkbe, azonban a pincészet csak előzetes egyeztetés után látogatható.

Pincészetünket az egyik leghíresebb magyar szőlész, Teleki Zsigmond alapította, az ő öröksége ma is meghatározó birtokunk távlati céljaiban és mindennapi életében egyaránt. Szeretettel várjuk borboltunkban és pincészetünkbe, azonban a pincészet csak előzetes egyeztetés után látogatható.

Közel száz éves pincénk és borházunk Gyöngyöstarján központjában, egy hangulatos utcácskában található. Mind a szőlőtermesztés, mind pedig a borkészítés során elsődleges szempontunk a természetesség. Boraink megvásárolhatók a pincénél, vagy csomagküldő szolgáltatással.

Közel száz éves pincénk és borházunk Gyöngyöstarján központjában, egy hangulatos utcácskában található. Mind a szőlőtermesztés, mind pedig a borkészítés során elsődleges szempontunk a természetesség. Boraink megvásárolhatók a pincénél, vagy csomagküldő szolgáltatással.

Közel száz éves pincénk és borházunk Gyöngyöstarján központjában, egy hangulatos utcácskában található. Mind a szőlőtermesztés, mind pedig a borkészítés során elsődleges szempontunk a természetesség. Boraink megvásárolhatók a pincénél, vagy csomagküldő szolgáltatással.

Hangulatos pincészet a Velencei tónál. Borok fogyasztására lehetőség van a pincében és a kertben is. A borok palackozva és kimérve is megvásárolhatóak.

Hangulatos pincészet a Velencei tónál. Borok fogyasztására lehetőség van a pincében és a kertben is. A borok palackozva és kimérve is megvásárolhatóak.

Hangulatos pincészet a Velencei tónál. Borok fogyasztására lehetőség van a pincében és a kertben is. A borok palackozva és kimérve is megvásárolhatóak.

Bor- és almatermék kóstolóink során családias vendéglátással várjuk vendégeinket a Monori Pincefaluban. Falusi vendégasztal mellett kínáljuk borportékáinkat a kóstolók alkalmával. Vállalunk zárt körű rendezvényeket is, hideg időszakban 35-40 fő, míg a derűs hónapokban akár 50 fő erejéig is.

Bor- és almatermék kóstolóink során családias vendéglátással várjuk vendégeinket a Monori Pincefaluban. Falusi vendégasztal mellett kínáljuk borportékáinkat a kóstolók alkalmával. Vállalunk zárt körű rendezvényeket is, hideg időszakban 35-40 fő, míg a derűs hónapokban akár 50 fő erejéig is.

Bor- és almatermék kóstolóink során családias vendéglátással várjuk vendégeinket a Monori Pincefaluban. Falusi vendégasztal mellett kínáljuk borportékáinkat a kóstolók alkalmával. Vállalunk zárt körű rendezvényeket is, hideg időszakban 35-40 fő, míg a derűs hónapokban akár 50 fő erejéig is.

A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.

A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.

A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete