Szeretettel várjuk borkóstolókra, borvacsorákra. A föld alatti, kellemes klíma, a kiváló minőségű, pompás borok, a lenyűgöző enteriőr egész évben elsőrangú programot jelentenek a látogatóknak. Pincénk kivételes adottságainak köszönhetően funkcionál rendezvényhelyszínként is, nagyszerű lokáció lehet családi események, esküvők, bankettek, találkozók, véges csapatépítők, vacsorák számára is.
Szeretettel várjuk borkóstolókra, borvacsorákra. A föld alatti, kellemes klíma, a kiváló minőségű, pompás borok, a lenyűgöző enteriőr egész évben elsőrangú programot jelentenek a látogatóknak. Pincénk kivételes adottságainak köszönhetően funkcionál rendezvényhelyszínként is, nagyszerű lokáció lehet családi események, esküvők, bankettek, találkozók, véges csapatépítők, vacsorák számára is.
Szeretettel várjuk borkóstolókra, borvacsorákra. A föld alatti, kellemes klíma, a kiváló minőségű, pompás borok, a lenyűgöző enteriőr egész évben elsőrangú programot jelentenek a látogatóknak. Pincénk kivételes adottságainak köszönhetően funkcionál rendezvényhelyszínként is, nagyszerű lokáció lehet családi események, esküvők, bankettek, találkozók, véges csapatépítők, vacsorák számára is.
Az asadorok világában a hússütés szertartás, a vendéglátás életfilozófia. Ezt hoztuk magunkkal Spanyolországból Budapestre, otthonról haza. Spanyolországban évszázadok óta áldoznak a minőségi sült húsok oltárán. A hagyomány és a szakértelem találkozásából a spanyol gasztronómia olyan emblematikus fogásai születtek, mint a segoviai malacsült, amelynek omlós húsát a római vízvezeték árnyékában kés helyett ma is egy porcelántányérral választják le a csontról.
Az asadorok világában a hússütés szertartás, a vendéglátás életfilozófia. Ezt hoztuk magunkkal Spanyolországból Budapestre, otthonról haza. Spanyolországban évszázadok óta áldoznak a minőségi sült húsok oltárán. A hagyomány és a szakértelem találkozásából a spanyol gasztronómia olyan emblematikus fogásai születtek, mint a segoviai malacsült, amelynek omlós húsát a római vízvezeték árnyékában kés helyett ma is egy porcelántányérral választják le a csontról.
Az asadorok világában a hússütés szertartás, a vendéglátás életfilozófia. Ezt hoztuk magunkkal Spanyolországból Budapestre, otthonról haza. Spanyolországban évszázadok óta áldoznak a minőségi sült húsok oltárán. A hagyomány és a szakértelem találkozásából a spanyol gasztronómia olyan emblematikus fogásai születtek, mint a segoviai malacsült, amelynek omlós húsát a római vízvezeték árnyékában kés helyett ma is egy porcelántányérral választják le a csontról.
A veszprémi Óváros szívében található éttermünk hosszú ideje különleges színfoltja a városnak. Éttermünk hangulata meghitt, nyáron terasszal kiegészülve várjuk vendégeinket. Tökéletes helyszín baráti, családi összejöveteleknek és romantikus találkáknak. Kínálatunk összeállításakor törekszünk az idénynek megfelelő és változatos ételek megalkotására, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Hétről hétre állítunk össze napi menüt.
A veszprémi Óváros szívében található éttermünk hosszú ideje különleges színfoltja a városnak. Éttermünk hangulata meghitt, nyáron terasszal kiegészülve várjuk vendégeinket. Tökéletes helyszín baráti, családi összejöveteleknek és romantikus találkáknak. Kínálatunk összeállításakor törekszünk az idénynek megfelelő és változatos ételek megalkotására, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Hétről hétre állítunk össze napi menüt.
A veszprémi Óváros szívében található éttermünk hosszú ideje különleges színfoltja a városnak. Éttermünk hangulata meghitt, nyáron terasszal kiegészülve várjuk vendégeinket. Tökéletes helyszín baráti, családi összejöveteleknek és romantikus találkáknak. Kínálatunk összeállításakor törekszünk az idénynek megfelelő és változatos ételek megalkotására, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Hétről hétre állítunk össze napi menüt.