Éttermünk egyszerre kínálja a magyar konyha kedvelt ételeit és séfünk kreációit. Borlapunkon azon borászok boraiból igyekszünk válogatni, akikek borkészítési filozófiáját magunkénak érezzük. Megújult környezetben, mérsékelt árakon, budapesti panorámával és terasszal,jó ízű ételekkel és profi szervizzel várjuk vendégeinket.
Éttermünk egyszerre kínálja a magyar konyha kedvelt ételeit és séfünk kreációit. Borlapunkon azon borászok boraiból igyekszünk válogatni, akikek borkészítési filozófiáját magunkénak érezzük. Megújult környezetben, mérsékelt árakon, budapesti panorámával és terasszal,jó ízű ételekkel és profi szervizzel várjuk vendégeinket.
Éttermünk egyszerre kínálja a magyar konyha kedvelt ételeit és séfünk kreációit. Borlapunkon azon borászok boraiból igyekszünk válogatni, akikek borkészítési filozófiáját magunkénak érezzük. Megújult környezetben, mérsékelt árakon, budapesti panorámával és terasszal,jó ízű ételekkel és profi szervizzel várjuk vendégeinket.
A Buzássy család szőlőtermesztése és borászkodása sok évtizedes hagyományra tekint vissza. A pincészet az egykori római hadiút melletti lankákon művelt szőlőültetvényeik a tájra jellemző és kiváló minőségű szőlőket adnak, melyek feldolgozása során a hagyományos - és a modern szőlőművelési és borászati technológia értékeit igyekszik ötvözni.
A Buzássy család szőlőtermesztése és borászkodása sok évtizedes hagyományra tekint vissza. A pincészet az egykori római hadiút melletti lankákon művelt szőlőültetvényeik a tájra jellemző és kiváló minőségű szőlőket adnak, melyek feldolgozása során a hagyományos - és a modern szőlőművelési és borászati technológia értékeit igyekszik ötvözni.
A Buzássy család szőlőtermesztése és borászkodása sok évtizedes hagyományra tekint vissza. A pincészet az egykori római hadiút melletti lankákon művelt szőlőültetvényeik a tájra jellemző és kiváló minőségű szőlőket adnak, melyek feldolgozása során a hagyományos - és a modern szőlőművelési és borászati technológia értékeit igyekszik ötvözni.
A Büttner Bormanufaktúra küldetése a badacsonyi borvidék bortermelési hagyományainak harmonikus ötvözése a modern borkészítési módszerekkel. Célunk a helyi, illetve különleges szőlőfajták bemutatása és a borvidék adottságainak leggazdagabb, legkomplexebb módon történő bemutatása és poharakba juttatása. A birtok borait otthonról kényelmesen webshopon keresztül is megvásárolhatja.
A Büttner Bormanufaktúra küldetése a badacsonyi borvidék bortermelési hagyományainak harmonikus ötvözése a modern borkészítési módszerekkel. Célunk a helyi, illetve különleges szőlőfajták bemutatása és a borvidék adottságainak leggazdagabb, legkomplexebb módon történő bemutatása és poharakba juttatása. A birtok borait otthonról kényelmesen webshopon keresztül is megvásárolhatja.
A Büttner Bormanufaktúra küldetése a badacsonyi borvidék bortermelési hagyományainak harmonikus ötvözése a modern borkészítési módszerekkel. Célunk a helyi, illetve különleges szőlőfajták bemutatása és a borvidék adottságainak leggazdagabb, legkomplexebb módon történő bemutatása és poharakba juttatása. A birtok borait otthonról kényelmesen webshopon keresztül is megvásárolhatja.
A Byblos Budapest egy libanoni étterem, mely a keleti és a mediterrán konyha házasságát képviseli. Erősen támaszkodik mind a hagyományos, mind a helyi alapanyagokra. A klasszikus és modern módszerek alkalmazásával ételeink bemutatják a Levantine-i konyha különlegességeit és ízét. A menü igazi utazás a mediterrán és a keleti ízek között. Byblos Budapest családias légkörben kínálja széles választékát a vegán ételeknek, melyek kizárólagosan halal forrásból származnak. Alapanyagaink megfelelnek az arab konyha elvárásainak.
A Byblos Budapest egy libanoni étterem, mely a keleti és a mediterrán konyha házasságát képviseli. Erősen támaszkodik mind a hagyományos, mind a helyi alapanyagokra. A klasszikus és modern módszerek alkalmazásával ételeink bemutatják a Levantine-i konyha különlegességeit és ízét. A menü igazi utazás a mediterrán és a keleti ízek között. Byblos Budapest családias légkörben kínálja széles választékát a vegán ételeknek, melyek kizárólagosan halal forrásból származnak. Alapanyagaink megfelelnek az arab konyha elvárásainak.
A Byblos Budapest egy libanoni étterem, mely a keleti és a mediterrán konyha házasságát képviseli. Erősen támaszkodik mind a hagyományos, mind a helyi alapanyagokra. A klasszikus és modern módszerek alkalmazásával ételeink bemutatják a Levantine-i konyha különlegességeit és ízét. A menü igazi utazás a mediterrán és a keleti ízek között. Byblos Budapest családias légkörben kínálja széles választékát a vegán ételeknek, melyek kizárólagosan halal forrásból származnak. Alapanyagaink megfelelnek az arab konyha elvárásainak.
A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak.
A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak.
A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak.
A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak.
A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak.
A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben. Immár több, mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak.