Fogadónk Debrecenben található a 47 számú főút mellett. Kedvező áron kínálunk szállást a városba érkezőknek. A szobákban kábel-tv,wi-fi internet, külön fürdőszoba található. Zárt udvaros parkolóval rendelkezünk amit vendégeink ingyen használhatnak. Ellátást igény szerint tudunk biztosítani. Ezen kívül vállalunk rendezvények lebonyolítását és csoportoknak kemencés látványsütést.
Fogadónk Debrecenben található a 47 számú főút mellett. Kedvező áron kínálunk szállást a városba érkezőknek. A szobákban kábel-tv,wi-fi internet, külön fürdőszoba található. Zárt udvaros parkolóval rendelkezünk amit vendégeink ingyen használhatnak. Ellátást igény szerint tudunk biztosítani. Ezen kívül vállalunk rendezvények lebonyolítását és csoportoknak kemencés látványsütést.
Fogadónk Debrecenben található a 47 számú főút mellett. Kedvező áron kínálunk szállást a városba érkezőknek. A szobákban kábel-tv,wi-fi internet, külön fürdőszoba található. Zárt udvaros parkolóval rendelkezünk amit vendégeink ingyen használhatnak. Ellátást igény szerint tudunk biztosítani. Ezen kívül vállalunk rendezvények lebonyolítását és csoportoknak kemencés látványsütést.
Farkasmály Gyöngyös városrésze, a város egykori szórakoztató negyede, ahol ma kiépült pincék várják a borkedvelőket. Az itt működő pincészetek borkóstolókkal, nyáron grillteraszokkal várják a vendégeket. A pincesor ad otthont a hagyományos Ivó napi pincejárásnak. A Sár-hegy lábánál fekvő, folyosókkal összekötött, szabadon átjárható pincerendszerben van lehetősége az ide látogatónak megkóstolni a zamatosabbnál zamatosabb mátrai borokat. A műemlék jellegű épületek szinte mesélik a gazdag történelmet. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb kézzel vájt pincéje található itt, Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, mesés természeti környezetben.
Farkasmály Gyöngyös városrésze, a város egykori szórakoztató negyede, ahol ma kiépült pincék várják a borkedvelőket. Az itt működő pincészetek borkóstolókkal, nyáron grillteraszokkal várják a vendégeket. A pincesor ad otthont a hagyományos Ivó napi pincejárásnak. A Sár-hegy lábánál fekvő, folyosókkal összekötött, szabadon átjárható pincerendszerben van lehetősége az ide látogatónak megkóstolni a zamatosabbnál zamatosabb mátrai borokat. A műemlék jellegű épületek szinte mesélik a gazdag történelmet. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb kézzel vájt pincéje található itt, Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, mesés természeti környezetben.
Farkasmály Gyöngyös városrésze, a város egykori szórakoztató negyede, ahol ma kiépült pincék várják a borkedvelőket. Az itt működő pincészetek borkóstolókkal, nyáron grillteraszokkal várják a vendégeket. A pincesor ad otthont a hagyományos Ivó napi pincejárásnak. A Sár-hegy lábánál fekvő, folyosókkal összekötött, szabadon átjárható pincerendszerben van lehetősége az ide látogatónak megkóstolni a zamatosabbnál zamatosabb mátrai borokat. A műemlék jellegű épületek szinte mesélik a gazdag történelmet. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb kézzel vájt pincéje található itt, Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, mesés természeti környezetben.
A Bükk hegység lábainál elterülő egri történelmi borvidék központjában él és foglalkozik szőlőtermesztéssel a Farsang család. A családi pince Eger város kiemelkedő szépségű helyén, a Szépasszony-völgy központjában található. A pince tufakőbe vágott jellegzetes egri borospince. A borászat a család által megtermelt szőlőtermésre alapozódik. Jelenleg 5 hektár szőlőültetvénnyel rendelkezik a birtok.
A Bükk hegység lábainál elterülő egri történelmi borvidék központjában él és foglalkozik szőlőtermesztéssel a Farsang család. A családi pince Eger város kiemelkedő szépségű helyén, a Szépasszony-völgy központjában található. A pince tufakőbe vágott jellegzetes egri borospince. A borászat a család által megtermelt szőlőtermésre alapozódik. Jelenleg 5 hektár szőlőültetvénnyel rendelkezik a birtok.
A Bükk hegység lábainál elterülő egri történelmi borvidék központjában él és foglalkozik szőlőtermesztéssel a Farsang család. A családi pince Eger város kiemelkedő szépségű helyén, a Szépasszony-völgy központjában található. A pince tufakőbe vágott jellegzetes egri borospince. A borászat a család által megtermelt szőlőtermésre alapozódik. Jelenleg 5 hektár szőlőültetvénnyel rendelkezik a birtok.
Egy étterem, ahol a jó ételen és a vendéglátáson van a hangsúly. Barátságos, kulturált, nyugodt környezetben várunk szeretettel!. Fasor vendéglő, a hagyományos értékek étterme. Úgy hisszük, hogy ahonnan a vendég jóllakottan távozik és később örömmel tér vissza, az egy jó étterem. Céges és családi összejövetelek kedvelt színhelye vagyunk. Jó étvágyat, jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!
Egy étterem, ahol a jó ételen és a vendéglátáson van a hangsúly. Barátságos, kulturált, nyugodt környezetben várunk szeretettel!. Fasor vendéglő, a hagyományos értékek étterme. Úgy hisszük, hogy ahonnan a vendég jóllakottan távozik és később örömmel tér vissza, az egy jó étterem. Céges és családi összejövetelek kedvelt színhelye vagyunk. Jó étvágyat, jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!
Egy étterem, ahol a jó ételen és a vendéglátáson van a hangsúly. Barátságos, kulturált, nyugodt környezetben várunk szeretettel!. Fasor vendéglő, a hagyományos értékek étterme. Úgy hisszük, hogy ahonnan a vendég jóllakottan távozik és később örömmel tér vissza, az egy jó étterem. Céges és családi összejövetelek kedvelt színhelye vagyunk. Jó étvágyat, jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!
Budapest történelmi belvárosában található étterem fő jellemzői nemcsak a nagy lakomák hangulatát idéző ólomüveg-díszítések, hanem az etalonként is említhető házias finomságok: a zsemlébe töltött vetrece, a csülkös bableves, a ropogós kacsasült káposztás cvekedlivel, az óriási túrógombóc – hogy csak néhányat említsünk. A tágas nyitott tölgyfaboxok, a frissen csapolt sörök a legjobb emlékű régi magyar vendéglők hangulatát idézik. A hatalmas adagok fatálakon, cserép- és vasserpenyőkben kelletik magukat mindazoknak, akik szeretik megjegyezni: „ez pont olyan, mintha a mamám főzte volna!”.
Budapest történelmi belvárosában található étterem fő jellemzői nemcsak a nagy lakomák hangulatát idéző ólomüveg-díszítések, hanem az etalonként is említhető házias finomságok: a zsemlébe töltött vetrece, a csülkös bableves, a ropogós kacsasült káposztás cvekedlivel, az óriási túrógombóc – hogy csak néhányat említsünk. A tágas nyitott tölgyfaboxok, a frissen csapolt sörök a legjobb emlékű régi magyar vendéglők hangulatát idézik. A hatalmas adagok fatálakon, cserép- és vasserpenyőkben kelletik magukat mindazoknak, akik szeretik megjegyezni: „ez pont olyan, mintha a mamám főzte volna!”.
Budapest történelmi belvárosában található étterem fő jellemzői nemcsak a nagy lakomák hangulatát idéző ólomüveg-díszítések, hanem az etalonként is említhető házias finomságok: a zsemlébe töltött vetrece, a csülkös bableves, a ropogós kacsasült káposztás cvekedlivel, az óriási túrógombóc – hogy csak néhányat említsünk. A tágas nyitott tölgyfaboxok, a frissen csapolt sörök a legjobb emlékű régi magyar vendéglők hangulatát idézik. A hatalmas adagok fatálakon, cserép- és vasserpenyőkben kelletik magukat mindazoknak, akik szeretik megjegyezni: „ez pont olyan, mintha a mamám főzte volna!”.