Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Szőlőbirtok

Népszerűség

A Martinus Borház Nivegy-völgy szívében, Tagyon-hegyen található. 2008-ban indult borászatunk mára 4 ha-os területen gazdálkodik, ültetvényeinken ökológiai szőlőművelést folytatunk.

A Martinus Borház Nivegy-völgy szívében, Tagyon-hegyen található. 2008-ban indult borászatunk mára 4 ha-os területen gazdálkodik, ültetvényeinken ökológiai szőlőművelést folytatunk.

A Martinus Borház Nivegy-völgy szívében, Tagyon-hegyen található. 2008-ban indult borászatunk mára 4 ha-os területen gazdálkodik, ültetvényeinken ökológiai szőlőművelést folytatunk.

A Márton birtok napról napra dolgozik azon, hogy a tokaj-hegyaljai borkultúrának összes pillérét megtartsa, ezeket pedig korszerű csavarokkal ötvözze. A Márton Birtok ma már közel 30 hektáron gazdálkodik Tállyán, Tokaj-Hegyalja első osztályú dűlőiben, a Hasznos, Vár, Pipiske, Palánta, Vár, Sípos dűlőkben.

A Márton birtok napról napra dolgozik azon, hogy a tokaj-hegyaljai borkultúrának összes pillérét megtartsa, ezeket pedig korszerű csavarokkal ötvözze. A Márton Birtok ma már közel 30 hektáron gazdálkodik Tállyán, Tokaj-Hegyalja első osztályú dűlőiben, a Hasznos, Vár, Pipiske, Palánta, Vár, Sípos dűlőkben.

A Márton birtok napról napra dolgozik azon, hogy a tokaj-hegyaljai borkultúrának összes pillérét megtartsa, ezeket pedig korszerű csavarokkal ötvözze. A Márton Birtok ma már közel 30 hektáron gazdálkodik Tállyán, Tokaj-Hegyalja első osztályú dűlőiben, a Hasznos, Vár, Pipiske, Palánta, Vár, Sípos dűlőkben.

Borászatunkat a Szekszárdi-dombvidéken egy gyönyörű fekvésű, lenyűgöző panorámájú, három hektáros birtokon alakítottuk ki. A két hektárnyi saját telepítésű szőlő melletti kóstolóterünkben és pincénkben lehetőséget nyújtunk borkóstolásra, amely segít a megfelelő bor választásában. Vendégházunkban minden szoba igényesen, egyedileg készített bútorokkal van berendezve, saját fürdőszobával. A szobákból gyönyörű kilátás nyílik a környékbeli dombokra, a szőlőre, a halastóra. A pince melletti hangulatos kóstolótér minden vendégünk számára bármikor rendelkezésre áll kávézásra, csendes olvasgatásra, közös beszélgetésre vagy borozásra. A ház környéke számos lehetőséget nyújt a pihenésre.

Borászatunkat a Szekszárdi-dombvidéken egy gyönyörű fekvésű, lenyűgöző panorámájú, három hektáros birtokon alakítottuk ki. A két hektárnyi saját telepítésű szőlő melletti kóstolóterünkben és pincénkben lehetőséget nyújtunk borkóstolásra, amely segít a megfelelő bor választásában. Vendégházunkban minden szoba igényesen, egyedileg készített bútorokkal van berendezve, saját fürdőszobával. A szobákból gyönyörű kilátás nyílik a környékbeli dombokra, a szőlőre, a halastóra. A pince melletti hangulatos kóstolótér minden vendégünk számára bármikor rendelkezésre áll kávézásra, csendes olvasgatásra, közös beszélgetésre vagy borozásra. A ház környéke számos lehetőséget nyújt a pihenésre.

Borászatunkat a Szekszárdi-dombvidéken egy gyönyörű fekvésű, lenyűgöző panorámájú, három hektáros birtokon alakítottuk ki. A két hektárnyi saját telepítésű szőlő melletti kóstolóterünkben és pincénkben lehetőséget nyújtunk borkóstolásra, amely segít a megfelelő bor választásában. Vendégházunkban minden szoba igényesen, egyedileg készített bútorokkal van berendezve, saját fürdőszobával. A szobákból gyönyörű kilátás nyílik a környékbeli dombokra, a szőlőre, a halastóra. A pince melletti hangulatos kóstolótér minden vendégünk számára bármikor rendelkezésre áll kávézásra, csendes olvasgatásra, közös beszélgetésre vagy borozásra. A ház környéke számos lehetőséget nyújt a pihenésre.

A mohácsi szőlőhegy hazánk egyik legmelegebb, szubmediterrán éghajlatú termőterülete, ami a termelt borok illatában, gazdag zamatában, testességében is megmutatkozik.

A mohácsi szőlőhegy hazánk egyik legmelegebb, szubmediterrán éghajlatú termőterülete, ami a termelt borok illatában, gazdag zamatában, testességében is megmutatkozik.

A mohácsi szőlőhegy hazánk egyik legmelegebb, szubmediterrán éghajlatú termőterülete, ami a termelt borok illatában, gazdag zamatában, testességében is megmutatkozik.

A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.

A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.

A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.

Pincénk és szőlőültetvényünk az Etyek-Budai Borvidék Velencei-tavi körzetében található, Pázmánd településen. Családi pincészetünk 2009 óta foglalkozik borkészítéssel. Jelenleg 8,5 hektáron gazdálkodunk. Vörös, fehér és rozé borokat is készítünk.

Pincénk és szőlőültetvényünk az Etyek-Budai Borvidék Velencei-tavi körzetében található, Pázmánd településen. Családi pincészetünk 2009 óta foglalkozik borkészítéssel. Jelenleg 8,5 hektáron gazdálkodunk. Vörös, fehér és rozé borokat is készítünk.

Pincénk és szőlőültetvényünk az Etyek-Budai Borvidék Velencei-tavi körzetében található, Pázmánd településen. Családi pincészetünk 2009 óta foglalkozik borkészítéssel. Jelenleg 8,5 hektáron gazdálkodunk. Vörös, fehér és rozé borokat is készítünk.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.

A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.

A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.

A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.

Szeretettel várunk Borászatunkba, ahol egy pincetúrával egybekötött kóstolón megismerkedhetsz a borkészítési filozófiánkkal, borvidékünk sajátosságaival, a hordókban pihenő borokkal, valamint bepillantást engedünk a kulisszák mögé is.Privát bortúráinkon 5, illetve 7 bort kóstolhattok meg a pincénkben, melynek során bemutatjuk a birtokot, a felszín alatt rejlő kincseket, és mesélünk arról, hogy miként, milyen szemlélettel készítjük a borainkat. A borok mellé sonka- és sajtválogatással, valamint ízletes gourmet kencékkel készülünk. Legyen szó megbeszélésről, konferenciáról vagy csapatépítő összejövetelről, nálunk biztosan egy kellemes környezetben, finom borok és gourmet ízelítők társaságában tehetitek emlékezetessé az itt töltött időt.

Szeretettel várunk Borászatunkba, ahol egy pincetúrával egybekötött kóstolón megismerkedhetsz a borkészítési filozófiánkkal, borvidékünk sajátosságaival, a hordókban pihenő borokkal, valamint bepillantást engedünk a kulisszák mögé is.Privát bortúráinkon 5, illetve 7 bort kóstolhattok meg a pincénkben, melynek során bemutatjuk a birtokot, a felszín alatt rejlő kincseket, és mesélünk arról, hogy miként, milyen szemlélettel készítjük a borainkat. A borok mellé sonka- és sajtválogatással, valamint ízletes gourmet kencékkel készülünk. Legyen szó megbeszélésről, konferenciáról vagy csapatépítő összejövetelről, nálunk biztosan egy kellemes környezetben, finom borok és gourmet ízelítők társaságában tehetitek emlékezetessé az itt töltött időt.

Szeretettel várunk Borászatunkba, ahol egy pincetúrával egybekötött kóstolón megismerkedhetsz a borkészítési filozófiánkkal, borvidékünk sajátosságaival, a hordókban pihenő borokkal, valamint bepillantást engedünk a kulisszák mögé is.Privát bortúráinkon 5, illetve 7 bort kóstolhattok meg a pincénkben, melynek során bemutatjuk a birtokot, a felszín alatt rejlő kincseket, és mesélünk arról, hogy miként, milyen szemlélettel készítjük a borainkat. A borok mellé sonka- és sajtválogatással, valamint ízletes gourmet kencékkel készülünk. Legyen szó megbeszélésről, konferenciáról vagy csapatépítő összejövetelről, nálunk biztosan egy kellemes környezetben, finom borok és gourmet ízelítők társaságában tehetitek emlékezetessé az itt töltött időt.

A Barcza család badacsonyi mikroborászatában a Négy80-ban kézműves borok készítésével foglalkozik. A pincészet elnevezése az ültetvény szőlősorainak sortávolságából ered. A család jelenleg összesen 11 hektár szőlőt művel a borvidék különböző részein. Kiemelkedő adottságú, déli tájolású területeinken elsősorban fehér fajták találhatók, köztük a jellegzetesen badacsonyi kéknyelű, szürkebarát és zeus. Az érdeklődőket szeretettel várjuk borkóstolóval egybekötött pincelátogatásra előzetes egyeztetéssel. Nyolc tételes kóstolósorunk a Négy80 legjavát mutatja be.

A Barcza család badacsonyi mikroborászatában a Négy80-ban kézműves borok készítésével foglalkozik. A pincészet elnevezése az ültetvény szőlősorainak sortávolságából ered. A család jelenleg összesen 11 hektár szőlőt művel a borvidék különböző részein. Kiemelkedő adottságú, déli tájolású területeinken elsősorban fehér fajták találhatók, köztük a jellegzetesen badacsonyi kéknyelű, szürkebarát és zeus. Az érdeklődőket szeretettel várjuk borkóstolóval egybekötött pincelátogatásra előzetes egyeztetéssel. Nyolc tételes kóstolósorunk a Négy80 legjavát mutatja be.

A Barcza család badacsonyi mikroborászatában a Négy80-ban kézműves borok készítésével foglalkozik. A pincészet elnevezése az ültetvény szőlősorainak sortávolságából ered. A család jelenleg összesen 11 hektár szőlőt művel a borvidék különböző részein. Kiemelkedő adottságú, déli tájolású területeinken elsősorban fehér fajták találhatók, köztük a jellegzetesen badacsonyi kéknyelű, szürkebarát és zeus. Az érdeklődőket szeretettel várjuk borkóstolóval egybekötött pincelátogatásra előzetes egyeztetéssel. Nyolc tételes kóstolósorunk a Négy80 legjavát mutatja be.

1...111213...19

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete