Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Szőlőbirtok

Népszerűség

A Babarczi Szőlőbirtok és Pince egy családi tulajdonban álló és jelenleg a család második generációja által vezetett szőlészet és borászat Magyarország egyik legkisebb, ám nagy múltú, a Győrhöz közeli Pannonhalmi Borvidéken. Jelenleg 65 hektáron gazdálkodunk. Győrújbaráton, új birtokközpontunkban a borkészítés mellett immár vendéglátásra is módunk nyílik. Várjuk szeretettel a borkedvelőket borbemutató programunkra. A kóstoló minimum létszáma 10 fő, maximum létszáma kb. 80 fő, melyet igény szerint angol vagy német nyelven is megtartunk. Bemutatóink mellé minden esetben borkorcsolyát és ásványvizet szervírozunk, de igény esetén hideg- illetve meleg étellel is tudunk készülni.

A Babarczi Szőlőbirtok és Pince egy családi tulajdonban álló és jelenleg a család második generációja által vezetett szőlészet és borászat Magyarország egyik legkisebb, ám nagy múltú, a Győrhöz közeli Pannonhalmi Borvidéken. Jelenleg 65 hektáron gazdálkodunk. Győrújbaráton, új birtokközpontunkban a borkészítés mellett immár vendéglátásra is módunk nyílik. Várjuk szeretettel a borkedvelőket borbemutató programunkra. A kóstoló minimum létszáma 10 fő, maximum létszáma kb. 80 fő, melyet igény szerint angol vagy német nyelven is megtartunk. Bemutatóink mellé minden esetben borkorcsolyát és ásványvizet szervírozunk, de igény esetén hideg- illetve meleg étellel is tudunk készülni.

A Babarczi Szőlőbirtok és Pince egy családi tulajdonban álló és jelenleg a család második generációja által vezetett szőlészet és borászat Magyarország egyik legkisebb, ám nagy múltú, a Győrhöz közeli Pannonhalmi Borvidéken. Jelenleg 65 hektáron gazdálkodunk. Győrújbaráton, új birtokközpontunkban a borkészítés mellett immár vendéglátásra is módunk nyílik. Várjuk szeretettel a borkedvelőket borbemutató programunkra. A kóstoló minimum létszáma 10 fő, maximum létszáma kb. 80 fő, melyet igény szerint angol vagy német nyelven is megtartunk. Bemutatóink mellé minden esetben borkorcsolyát és ásványvizet szervírozunk, de igény esetén hideg- illetve meleg étellel is tudunk készülni.

Borászatunk nevét a Badacsonyörs és Ábrahámhegy határán található Bagolykő szikláról kapta. Szőlőfajtáink: ottonel muskotály, olaszrizling és rózsakő. Szervezünk borkóstolókat és dűlőtúrát.

Borászatunk nevét a Badacsonyörs és Ábrahámhegy határán található Bagolykő szikláról kapta. Szőlőfajtáink: ottonel muskotály, olaszrizling és rózsakő. Szervezünk borkóstolókat és dűlőtúrát.

Borászatunk nevét a Badacsonyörs és Ábrahámhegy határán található Bagolykő szikláról kapta. Szőlőfajtáink: ottonel muskotály, olaszrizling és rózsakő. Szervezünk borkóstolókat és dűlőtúrát.

A pincészet Szabó Tünde vezetésével működik, aki hisz a szőlő és a bor természetességében, spirituális, mindent átható erejében, az életre gyakorolt pozitív hatásában. A borászat ennek szellemében, elsősorban olaszrizling, rizlingszilváni, szürkebarát, rajnairizling, pinot noir szőlőfajtákból készít borokat hittel, természettel, szeretettel. Borkóstolóra, pincelátogatásra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség.

A pincészet Szabó Tünde vezetésével működik, aki hisz a szőlő és a bor természetességében, spirituális, mindent átható erejében, az életre gyakorolt pozitív hatásában. A borászat ennek szellemében, elsősorban olaszrizling, rizlingszilváni, szürkebarát, rajnairizling, pinot noir szőlőfajtákból készít borokat hittel, természettel, szeretettel. Borkóstolóra, pincelátogatásra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség.

A pincészet Szabó Tünde vezetésével működik, aki hisz a szőlő és a bor természetességében, spirituális, mindent átható erejében, az életre gyakorolt pozitív hatásában. A borászat ennek szellemében, elsősorban olaszrizling, rizlingszilváni, szürkebarát, rajnairizling, pinot noir szőlőfajtákból készít borokat hittel, természettel, szeretettel. Borkóstolóra, pincelátogatásra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség.

Bakonyi Péter és Josef Kerl borászata organikus szőlőt termel Siklóson és Nagytótfaluban 5 hektár területen. A villányi pincénél várják az egyéni és csoportos látogatókat borkóstolóra, előzetes egyeztetéssel.

Bakonyi Péter és Josef Kerl borászata organikus szőlőt termel Siklóson és Nagytótfaluban 5 hektár területen. A villányi pincénél várják az egyéni és csoportos látogatókat borkóstolóra, előzetes egyeztetéssel.

Bakonyi Péter és Josef Kerl borászata organikus szőlőt termel Siklóson és Nagytótfaluban 5 hektár területen. A villányi pincénél várják az egyéni és csoportos látogatókat borkóstolóra, előzetes egyeztetéssel.

Tokaj-hegyalja csodálatosan változatos, mind szőlőfajtáit, mind pedig geológiai adottságait tekintve, ezért a legmagasabb minőség keresése hosszadalmas folyamat, amelyben alapvető a legkiválóbb minőségű szőlő megtermelése. A borászat dűlőtúrával és borkóstolással várja az érdeklődőket. A pincészet borait webshopon keresztül is meg lehet vásárolni.

Tokaj-hegyalja csodálatosan változatos, mind szőlőfajtáit, mind pedig geológiai adottságait tekintve, ezért a legmagasabb minőség keresése hosszadalmas folyamat, amelyben alapvető a legkiválóbb minőségű szőlő megtermelése. A borászat dűlőtúrával és borkóstolással várja az érdeklődőket. A pincészet borait webshopon keresztül is meg lehet vásárolni.

Tokaj-hegyalja csodálatosan változatos, mind szőlőfajtáit, mind pedig geológiai adottságait tekintve, ezért a legmagasabb minőség keresése hosszadalmas folyamat, amelyben alapvető a legkiválóbb minőségű szőlő megtermelése. A borászat dűlőtúrával és borkóstolással várja az érdeklődőket. A pincészet borait webshopon keresztül is meg lehet vásárolni.

A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.

A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.

A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.

A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, szürkebarát, sauvignon blanc, chardonnay. Vendéglátó kapacitásuk zárt térben 15-18 fő, nyitott teraszon 30-40 fő. Egész évben nyitva tartanak. Borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.

A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, szürkebarát, sauvignon blanc, chardonnay. Vendéglátó kapacitásuk zárt térben 15-18 fő, nyitott teraszon 30-40 fő. Egész évben nyitva tartanak. Borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.

A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, szürkebarát, sauvignon blanc, chardonnay. Vendéglátó kapacitásuk zárt térben 15-18 fő, nyitott teraszon 30-40 fő. Egész évben nyitva tartanak. Borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.

Pincészetünk a Somló déli oldalán a Kőkonyha szomszédságában található. A Badacsonyi borvidéken, Csobánc-hegy dél-keleti részén is rendelkezünk szőlőterületekkel. Összesen öt hektáron gazdálkodunk, melynek egy részét béreljük. Fajtáink: furmint, juhfark, hárslevelű és olaszrizling. Mindenkit szeretettel várunk, aki kedvet kapott egy somlói borkóstoláshoz, kiránduláshoz.

Pincészetünk a Somló déli oldalán a Kőkonyha szomszédságában található. A Badacsonyi borvidéken, Csobánc-hegy dél-keleti részén is rendelkezünk szőlőterületekkel. Összesen öt hektáron gazdálkodunk, melynek egy részét béreljük. Fajtáink: furmint, juhfark, hárslevelű és olaszrizling. Mindenkit szeretettel várunk, aki kedvet kapott egy somlói borkóstoláshoz, kiránduláshoz.

Pincészetünk a Somló déli oldalán a Kőkonyha szomszédságában található. A Badacsonyi borvidéken, Csobánc-hegy dél-keleti részén is rendelkezünk szőlőterületekkel. Összesen öt hektáron gazdálkodunk, melynek egy részét béreljük. Fajtáink: furmint, juhfark, hárslevelű és olaszrizling. Mindenkit szeretettel várunk, aki kedvet kapott egy somlói borkóstoláshoz, kiránduláshoz.

Az igényesen kialakított patinás birtokközpontban a francia örökség találkozik az arisztokratikus múlttal, a modern technológia a világjáró borász, Molnár Ádám gondolkodásával. Jelenleg 9 ha szőlő képezi a birtokot. Birtokunk egyelőre előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Vállaljuk kis létszámú baráti összejövetelek, vagy esküvők szervezését is.

Az igényesen kialakított patinás birtokközpontban a francia örökség találkozik az arisztokratikus múlttal, a modern technológia a világjáró borász, Molnár Ádám gondolkodásával. Jelenleg 9 ha szőlő képezi a birtokot. Birtokunk egyelőre előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Vállaljuk kis létszámú baráti összejövetelek, vagy esküvők szervezését is.

Az igényesen kialakított patinás birtokközpontban a francia örökség találkozik az arisztokratikus múlttal, a modern technológia a világjáró borász, Molnár Ádám gondolkodásával. Jelenleg 9 ha szőlő képezi a birtokot. Birtokunk egyelőre előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Vállaljuk kis létszámú baráti összejövetelek, vagy esküvők szervezését is.

A családi borászat a borkészítésben ötvözi a tradíciót és a technológiai újításokat. A termékpaletta gerincét az elegáns száraz, és a kevés maradékcukrot tartalmazó félszáraz furmint és hárslevelű borok adják, de készül hárslevelű és sárgamuskotály házasításából létrejött félszáraz cuvée, kiegészülve édes Tokaji borkülönlegességekkel. A cél a nagy minőségű, egyedi borok készítése.

A családi borászat a borkészítésben ötvözi a tradíciót és a technológiai újításokat. A termékpaletta gerincét az elegáns száraz, és a kevés maradékcukrot tartalmazó félszáraz furmint és hárslevelű borok adják, de készül hárslevelű és sárgamuskotály házasításából létrejött félszáraz cuvée, kiegészülve édes Tokaji borkülönlegességekkel. A cél a nagy minőségű, egyedi borok készítése.

A családi borászat a borkészítésben ötvözi a tradíciót és a technológiai újításokat. A termékpaletta gerincét az elegáns száraz, és a kevés maradékcukrot tartalmazó félszáraz furmint és hárslevelű borok adják, de készül hárslevelű és sárgamuskotály házasításából létrejött félszáraz cuvée, kiegészülve édes Tokaji borkülönlegességekkel. A cél a nagy minőségű, egyedi borok készítése.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete