A Bagolyvár Étteremben a századforduló bútorai, tárgyai polgári otthon hangulatát árasztják. Nyáron akár a borpincét idéző flasztertéglás kerthelyiségben, zordabb időkben akár az étteremben nyílik alkalom hosszú ebédelésre, vacsorázásra a kitűnően képzett személyzet diszkrét előzékenységével kísérve. A tűzhelyen rég elfelejtett ízek kelnek életre.
A Bagolyvár Étteremben a századforduló bútorai, tárgyai polgári otthon hangulatát árasztják. Nyáron akár a borpincét idéző flasztertéglás kerthelyiségben, zordabb időkben akár az étteremben nyílik alkalom hosszú ebédelésre, vacsorázásra a kitűnően képzett személyzet diszkrét előzékenységével kísérve. A tűzhelyen rég elfelejtett ízek kelnek életre.
A Bagolyvár Étteremben a századforduló bútorai, tárgyai polgári otthon hangulatát árasztják. Nyáron akár a borpincét idéző flasztertéglás kerthelyiségben, zordabb időkben akár az étteremben nyílik alkalom hosszú ebédelésre, vacsorázásra a kitűnően képzett személyzet diszkrét előzékenységével kísérve. A tűzhelyen rég elfelejtett ízek kelnek életre.
Pázmándon, elragadó természeti környezetben található a Velencei-tó környéki szőlészeti- és borkultúrát bemutató Bálint Borárium. A kézműves kovácsmester által készített bortárlókban a környékbeli borászatok minőségi nedűi, míg az ország más vidékeiről kizárólag minősített bioborok kerültek elhelyezésre.
Pázmándon, elragadó természeti környezetben található a Velencei-tó környéki szőlészeti- és borkultúrát bemutató Bálint Borárium. A kézműves kovácsmester által készített bortárlókban a környékbeli borászatok minőségi nedűi, míg az ország más vidékeiről kizárólag minősített bioborok kerültek elhelyezésre.
Pázmándon, elragadó természeti környezetben található a Velencei-tó környéki szőlészeti- és borkultúrát bemutató Bálint Borárium. A kézműves kovácsmester által készített bortárlókban a környékbeli borászatok minőségi nedűi, míg az ország más vidékeiről kizárólag minősített bioborok kerültek elhelyezésre.
A Bandula Kisvendéglő kisvárosi környezetben lévő családias vendéglő. Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt a Bandula Kisvendéglőben Hódmezővásárhelyen. Specialitásaik a köcsögleves, a hatalmas, fokhagymás olajban pácolt bécsi szelet, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecombfilé vagy akár a kishomoki saláta.
A Bandula Kisvendéglő kisvárosi környezetben lévő családias vendéglő. Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt a Bandula Kisvendéglőben Hódmezővásárhelyen. Specialitásaik a köcsögleves, a hatalmas, fokhagymás olajban pácolt bécsi szelet, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecombfilé vagy akár a kishomoki saláta.
A Bandula Kisvendéglő kisvárosi környezetben lévő családias vendéglő. Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt a Bandula Kisvendéglőben Hódmezővásárhelyen. Specialitásaik a köcsögleves, a hatalmas, fokhagymás olajban pácolt bécsi szelet, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecombfilé vagy akár a kishomoki saláta.