A sörforradalomhoz csatlakozva a sörfőzde olyan sörkülönlegességeket készít, amelyekkel a hazai sörgyárak termékei között nem lehet találkozni. Hazánk egyik legnagyobb sörsikere, a Keserű Méz is a Fóti Kézműves Sörfőzdében készül. De nem kevésbé kedvelt termékük a narancsos - mézes gyömbérsör is. Az üzem egy Osterbráu rendszerű sörfőzde, amely 120 nm-en terül el és 1200 liter a napi kapacitása. A folyamatos főzésnek köszönhetően 4-5 féle sört kínálnak állandó jelleggel.
A sörforradalomhoz csatlakozva a sörfőzde olyan sörkülönlegességeket készít, amelyekkel a hazai sörgyárak termékei között nem lehet találkozni. Hazánk egyik legnagyobb sörsikere, a Keserű Méz is a Fóti Kézműves Sörfőzdében készül. De nem kevésbé kedvelt termékük a narancsos - mézes gyömbérsör is. Az üzem egy Osterbráu rendszerű sörfőzde, amely 120 nm-en terül el és 1200 liter a napi kapacitása. A folyamatos főzésnek köszönhetően 4-5 féle sört kínálnak állandó jelleggel.
A sörforradalomhoz csatlakozva a sörfőzde olyan sörkülönlegességeket készít, amelyekkel a hazai sörgyárak termékei között nem lehet találkozni. Hazánk egyik legnagyobb sörsikere, a Keserű Méz is a Fóti Kézműves Sörfőzdében készül. De nem kevésbé kedvelt termékük a narancsos - mézes gyömbérsör is. Az üzem egy Osterbráu rendszerű sörfőzde, amely 120 nm-en terül el és 1200 liter a napi kapacitása. A folyamatos főzésnek köszönhetően 4-5 féle sört kínálnak állandó jelleggel.
Sör és vasút találkozása = FŰTŐHÁZ SÖRFŐZDE, ahol kizárólag minőségi alapanyagokat használunk fel a kézműves sörök elkészítéséhez. Mindegyik sörfajtát egy-egy mozdonyról neveztük el, ezzel állítva emléket egy-egy klasszikus mozdonytípusnak, mintaboltunk pedig – a SÖRVÁRÓTEREM –, egy vasúti váróteremre emlékeztet. Hívjuk és várjuk szuper hangulatú látványsörfőzdénkbe!
Sör és vasút találkozása = FŰTŐHÁZ SÖRFŐZDE, ahol kizárólag minőségi alapanyagokat használunk fel a kézműves sörök elkészítéséhez. Mindegyik sörfajtát egy-egy mozdonyról neveztük el, ezzel állítva emléket egy-egy klasszikus mozdonytípusnak, mintaboltunk pedig – a SÖRVÁRÓTEREM –, egy vasúti váróteremre emlékeztet. Hívjuk és várjuk szuper hangulatú látványsörfőzdénkbe!
Sör és vasút találkozása = FŰTŐHÁZ SÖRFŐZDE, ahol kizárólag minőségi alapanyagokat használunk fel a kézműves sörök elkészítéséhez. Mindegyik sörfajtát egy-egy mozdonyról neveztük el, ezzel állítva emléket egy-egy klasszikus mozdonytípusnak, mintaboltunk pedig – a SÖRVÁRÓTEREM –, egy vasúti váróteremre emlékeztet. Hívjuk és várjuk szuper hangulatú látványsörfőzdénkbe!
A sörrel való foglalatoskodás egy életérzés. Komolyan mondjuk! 2009-ben jöttünk rá erre, mikor először ragadtunk malátát, komlót és fakanalat. Az első lábosnyi sörünk 4,8 liter lett és egy családi ház konyhájában készült, ma már egy főzet mérete 1000-2000 liter, melyek magyar kraft főzdékben készülnek. Söreink mára megtalálhatók szaküzletekben, élelmiszerboltok polcain, kocsmákban, éttermekben, Budapesten, vidéken és olykor külföldön. A méret változik, a lényeg nem. Szeretjük ezt csinálni.
A sörrel való foglalatoskodás egy életérzés. Komolyan mondjuk! 2009-ben jöttünk rá erre, mikor először ragadtunk malátát, komlót és fakanalat. Az első lábosnyi sörünk 4,8 liter lett és egy családi ház konyhájában készült, ma már egy főzet mérete 1000-2000 liter, melyek magyar kraft főzdékben készülnek. Söreink mára megtalálhatók szaküzletekben, élelmiszerboltok polcain, kocsmákban, éttermekben, Budapesten, vidéken és olykor külföldön. A méret változik, a lényeg nem. Szeretjük ezt csinálni.
A sörrel való foglalatoskodás egy életérzés. Komolyan mondjuk! 2009-ben jöttünk rá erre, mikor először ragadtunk malátát, komlót és fakanalat. Az első lábosnyi sörünk 4,8 liter lett és egy családi ház konyhájában készült, ma már egy főzet mérete 1000-2000 liter, melyek magyar kraft főzdékben készülnek. Söreink mára megtalálhatók szaküzletekben, élelmiszerboltok polcain, kocsmákban, éttermekben, Budapesten, vidéken és olykor külföldön. A méret változik, a lényeg nem. Szeretjük ezt csinálni.
A HopTop Sörfőző 2015 őszén alakult, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű és változatos ízvilágú kraft söröket készítsen a kézműves sörök egyre növekvő rajongótáborának. A sors úgy alakította, hogy a telephelyünk az egykori Királyi Sörfőzde ipari parkjában üzemel, így a hagyományt egy kicsit vissza tudtuk csempészni erre a területre.
A HopTop Sörfőző 2015 őszén alakult, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű és változatos ízvilágú kraft söröket készítsen a kézműves sörök egyre növekvő rajongótáborának. A sors úgy alakította, hogy a telephelyünk az egykori Királyi Sörfőzde ipari parkjában üzemel, így a hagyományt egy kicsit vissza tudtuk csempészni erre a területre.
A HopTop Sörfőző 2015 őszén alakult, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű és változatos ízvilágú kraft söröket készítsen a kézműves sörök egyre növekvő rajongótáborának. A sors úgy alakította, hogy a telephelyünk az egykori Királyi Sörfőzde ipari parkjában üzemel, így a hagyományt egy kicsit vissza tudtuk csempészni erre a területre.
A Horizont Brewing egy innovatív, magántulajdonú kisüzemi sörfőzde, az egyik úttörője a hazai prémium sört gyártó főzdéknek. A Horizont fő ereje a sokszínűség. Söreinket élvezettel fogyasztják mind a sörszakértők, mind azok, akik most ismerkednek a prémium sörök világával. Mi azért kelünk fel korán reggel és dolgozunk késő estig, hogy kiváló söröket gyártsunk egy széles fogyasztói réteg számára.
A Horizont Brewing egy innovatív, magántulajdonú kisüzemi sörfőzde, az egyik úttörője a hazai prémium sört gyártó főzdéknek. A Horizont fő ereje a sokszínűség. Söreinket élvezettel fogyasztják mind a sörszakértők, mind azok, akik most ismerkednek a prémium sörök világával. Mi azért kelünk fel korán reggel és dolgozunk késő estig, hogy kiváló söröket gyártsunk egy széles fogyasztói réteg számára.
A Horizont Brewing egy innovatív, magántulajdonú kisüzemi sörfőzde, az egyik úttörője a hazai prémium sört gyártó főzdéknek. A Horizont fő ereje a sokszínűség. Söreinket élvezettel fogyasztják mind a sörszakértők, mind azok, akik most ismerkednek a prémium sörök világával. Mi azért kelünk fel korán reggel és dolgozunk késő estig, hogy kiváló söröket gyártsunk egy széles fogyasztói réteg számára.