Egy tisztességes, becsületes irányvonalat követve a vendégek igényeit figyelembe véve, arculatunk, étel és itallapunk folyamatosan változik: újul; de azért ügyelünk arra, hogy megtartsuk a jó ízeket és az étteremre nyitás óta jellemző (és jól bevált) összeállítási és rendelési szokásokat. Pizzáinkat a kedves vendég “X” jelöléssel állíthatja össze kis rendelőlapunkon és ugyanígy a melegkonyhás ételeinket is kedve szerint variálhatja.
Egy tisztességes, becsületes irányvonalat követve a vendégek igényeit figyelembe véve, arculatunk, étel és itallapunk folyamatosan változik: újul; de azért ügyelünk arra, hogy megtartsuk a jó ízeket és az étteremre nyitás óta jellemző (és jól bevált) összeállítási és rendelési szokásokat. Pizzáinkat a kedves vendég “X” jelöléssel állíthatja össze kis rendelőlapunkon és ugyanígy a melegkonyhás ételeinket is kedve szerint variálhatja.
Egy tisztességes, becsületes irányvonalat követve a vendégek igényeit figyelembe véve, arculatunk, étel és itallapunk folyamatosan változik: újul; de azért ügyelünk arra, hogy megtartsuk a jó ízeket és az étteremre nyitás óta jellemző (és jól bevált) összeállítási és rendelési szokásokat. Pizzáinkat a kedves vendég “X” jelöléssel állíthatja össze kis rendelőlapunkon és ugyanígy a melegkonyhás ételeinket is kedve szerint variálhatja.
Nyíregyháza legkedveltebb pizzériája, ahol a legfinomabb tésztát kapod és ahol a minőség a legfőbb szempont. Legyen szó pizzáról, 100% csirke vagy marhahúsból készült hamburgerről, gyrosról, frissensültről vagy tésztáról, a Mozzarella Pizzériában mind megkapod és nem utolsó sorban kiváló alapanyagokból elkészítve. Közel 50 főt befogadó éttermünk kellemes hangulatú, családbarát hely, ahova bátran be lehet ülni egy kellemes délutáni beszélgetésre vagy egy hétvégi családi ünneplésre!
Nyíregyháza legkedveltebb pizzériája, ahol a legfinomabb tésztát kapod és ahol a minőség a legfőbb szempont. Legyen szó pizzáról, 100% csirke vagy marhahúsból készült hamburgerről, gyrosról, frissensültről vagy tésztáról, a Mozzarella Pizzériában mind megkapod és nem utolsó sorban kiváló alapanyagokból elkészítve. Közel 50 főt befogadó éttermünk kellemes hangulatú, családbarát hely, ahova bátran be lehet ülni egy kellemes délutáni beszélgetésre vagy egy hétvégi családi ünneplésre!
Nyíregyháza legkedveltebb pizzériája, ahol a legfinomabb tésztát kapod és ahol a minőség a legfőbb szempont. Legyen szó pizzáról, 100% csirke vagy marhahúsból készült hamburgerről, gyrosról, frissensültről vagy tésztáról, a Mozzarella Pizzériában mind megkapod és nem utolsó sorban kiváló alapanyagokból elkészítve. Közel 50 főt befogadó éttermünk kellemes hangulatú, családbarát hely, ahova bátran be lehet ülni egy kellemes délutáni beszélgetésre vagy egy hétvégi családi ünneplésre!
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Olyan éttermet álmodtunk meg, amelybe a vendégek nem csak betérnek, hanem visszavágynak. Egy olyan helyet ahol a megszokott és megkedvelt ízek mellett mindig ott van egy új ötlet egy finom meglepetés, amely arra vár, hogy kipróbálják. A hely neve Napoli étterem és pizzéria, mely néha csendes bájával máskor nyüzsgő hangulatával varázsolja el az ide betérő vendéget. A név természetesen utal Nápolyra, a pizza szülőhazájára is, melynek hamisítatlan ízeit nálunk is élvezheti a kedves vendég. Ez a kis Ristorante hétköznaponként házias ebédmenüvel várja vendégeit, melyet az étlap finomságai mellett házhoz is rendelhet.
Olyan éttermet álmodtunk meg, amelybe a vendégek nem csak betérnek, hanem visszavágynak. Egy olyan helyet ahol a megszokott és megkedvelt ízek mellett mindig ott van egy új ötlet egy finom meglepetés, amely arra vár, hogy kipróbálják. A hely neve Napoli étterem és pizzéria, mely néha csendes bájával máskor nyüzsgő hangulatával varázsolja el az ide betérő vendéget. A név természetesen utal Nápolyra, a pizza szülőhazájára is, melynek hamisítatlan ízeit nálunk is élvezheti a kedves vendég. Ez a kis Ristorante hétköznaponként házias ebédmenüvel várja vendégeit, melyet az étlap finomságai mellett házhoz is rendelhet.
Olyan éttermet álmodtunk meg, amelybe a vendégek nem csak betérnek, hanem visszavágynak. Egy olyan helyet ahol a megszokott és megkedvelt ízek mellett mindig ott van egy új ötlet egy finom meglepetés, amely arra vár, hogy kipróbálják. A hely neve Napoli étterem és pizzéria, mely néha csendes bájával máskor nyüzsgő hangulatával varázsolja el az ide betérő vendéget. A név természetesen utal Nápolyra, a pizza szülőhazájára is, melynek hamisítatlan ízeit nálunk is élvezheti a kedves vendég. Ez a kis Ristorante hétköznaponként házias ebédmenüvel várja vendégeit, melyet az étlap finomságai mellett házhoz is rendelhet.