Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Egyéb

Népszerűség

Eger Város Hegyközsége alapfeladatain túl rendezvények szervezését is bonyolítja, mint az Egri Bikavér Ünnep.

Eger Város Hegyközsége alapfeladatain túl rendezvények szervezését is bonyolítja, mint az Egri Bikavér Ünnep.

Eger Város Hegyközsége alapfeladatain túl rendezvények szervezését is bonyolítja, mint az Egri Bikavér Ünnep.

Szeretettel várjuk borkóstolókra, borvacsorákra. A föld alatti, kellemes klíma, a kiváló minőségű, pompás borok, a lenyűgöző enteriőr egész évben elsőrangú programot jelentenek a látogatóknak. Pincénk kivételes adottságainak köszönhetően funkcionál rendezvényhelyszínként is, nagyszerű lokáció lehet családi események, esküvők, bankettek, találkozók, véges csapatépítők, vacsorák számára is.

Szeretettel várjuk borkóstolókra, borvacsorákra. A föld alatti, kellemes klíma, a kiváló minőségű, pompás borok, a lenyűgöző enteriőr egész évben elsőrangú programot jelentenek a látogatóknak. Pincénk kivételes adottságainak köszönhetően funkcionál rendezvényhelyszínként is, nagyszerű lokáció lehet családi események, esküvők, bankettek, találkozók, véges csapatépítők, vacsorák számára is.

Szeretettel várjuk borkóstolókra, borvacsorákra. A föld alatti, kellemes klíma, a kiváló minőségű, pompás borok, a lenyűgöző enteriőr egész évben elsőrangú programot jelentenek a látogatóknak. Pincénk kivételes adottságainak köszönhetően funkcionál rendezvényhelyszínként is, nagyszerű lokáció lehet családi események, esküvők, bankettek, találkozók, véges csapatépítők, vacsorák számára is.

Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.

Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.

Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.

Az Etyeki Kúria Borászat az etyeki Öreghegyen gazdálkodik. Vendégeinket több egyedi helyszínen fogadjuk borkóstolókra, valamint privát és céges rendezvények alkalmával. Emellett Borbárunkban és annak hangulatos teraszán látogatóink szintén közelebbről megismerkedhetnek borainkkal és történetünkkel.

Az Etyeki Kúria Borászat az etyeki Öreghegyen gazdálkodik. Vendégeinket több egyedi helyszínen fogadjuk borkóstolókra, valamint privát és céges rendezvények alkalmával. Emellett Borbárunkban és annak hangulatos teraszán látogatóink szintén közelebbről megismerkedhetnek borainkkal és történetünkkel.

Az Etyeki Kúria Borászat az etyeki Öreghegyen gazdálkodik. Vendégeinket több egyedi helyszínen fogadjuk borkóstolókra, valamint privát és céges rendezvények alkalmával. Emellett Borbárunkban és annak hangulatos teraszán látogatóink szintén közelebbről megismerkedhetnek borainkkal és történetünkkel.

Farkasmály Gyöngyös városrésze, a város egykori szórakoztató negyede, ahol ma kiépült pincék várják a borkedvelőket. Az itt működő pincészetek borkóstolókkal, nyáron grillteraszokkal várják a vendégeket. A pincesor ad otthont a hagyományos Ivó napi pincejárásnak. A Sár-hegy lábánál fekvő, folyosókkal összekötött, szabadon átjárható pincerendszerben van lehetősége az ide látogatónak megkóstolni a zamatosabbnál zamatosabb mátrai borokat. A műemlék jellegű épületek szinte mesélik a gazdag történelmet. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb kézzel vájt pincéje található itt, Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, mesés természeti környezetben.

Farkasmály Gyöngyös városrésze, a város egykori szórakoztató negyede, ahol ma kiépült pincék várják a borkedvelőket. Az itt működő pincészetek borkóstolókkal, nyáron grillteraszokkal várják a vendégeket. A pincesor ad otthont a hagyományos Ivó napi pincejárásnak. A Sár-hegy lábánál fekvő, folyosókkal összekötött, szabadon átjárható pincerendszerben van lehetősége az ide látogatónak megkóstolni a zamatosabbnál zamatosabb mátrai borokat. A műemlék jellegű épületek szinte mesélik a gazdag történelmet. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb kézzel vájt pincéje található itt, Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, mesés természeti környezetben.

Farkasmály Gyöngyös városrésze, a város egykori szórakoztató negyede, ahol ma kiépült pincék várják a borkedvelőket. Az itt működő pincészetek borkóstolókkal, nyáron grillteraszokkal várják a vendégeket. A pincesor ad otthont a hagyományos Ivó napi pincejárásnak. A Sár-hegy lábánál fekvő, folyosókkal összekötött, szabadon átjárható pincerendszerben van lehetősége az ide látogatónak megkóstolni a zamatosabbnál zamatosabb mátrai borokat. A műemlék jellegű épületek szinte mesélik a gazdag történelmet. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb kézzel vájt pincéje található itt, Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, mesés természeti környezetben.

Soproni kékfrankos vagy egy könnyed Rosé? Legyen szó egy testes vörösborról vagy egy zamatos fehérről, biztosan megtalálja nálunk új kedvencét! Kóstolja meg Pincészetünk borait páratlan kilátás kíséretében!

Soproni kékfrankos vagy egy könnyed Rosé? Legyen szó egy testes vörösborról vagy egy zamatos fehérről, biztosan megtalálja nálunk új kedvencét! Kóstolja meg Pincészetünk borait páratlan kilátás kíséretében!

Soproni kékfrankos vagy egy könnyed Rosé? Legyen szó egy testes vörösborról vagy egy zamatos fehérről, biztosan megtalálja nálunk új kedvencét! Kóstolja meg Pincészetünk borait páratlan kilátás kíséretében!

Várjuk Cserszegtomajon Hévíz és Keszthely szomszédságában a megújult Festetics Pincébe, mely régi fényében újra funkcionál. Az 1842-ben épült vincellérház és présház a Festetics család borászati központja volt. Pincénk ideális helyszín esküvőknek, családi rendezvényeknek is. 25 fős, 75 fős és 200 fős termekkel rendelkezünk. Az 1842-ben épült Festetics Pince és a hozzá tartozó néprajzi múzeum területe a rendezvény és éttermi vendégeink részére ingyenesen látogatható.

Várjuk Cserszegtomajon Hévíz és Keszthely szomszédságában a megújult Festetics Pincébe, mely régi fényében újra funkcionál. Az 1842-ben épült vincellérház és présház a Festetics család borászati központja volt. Pincénk ideális helyszín esküvőknek, családi rendezvényeknek is. 25 fős, 75 fős és 200 fős termekkel rendelkezünk. Az 1842-ben épült Festetics Pince és a hozzá tartozó néprajzi múzeum területe a rendezvény és éttermi vendégeink részére ingyenesen látogatható.

Várjuk Cserszegtomajon Hévíz és Keszthely szomszédságában a megújult Festetics Pincébe, mely régi fényében újra funkcionál. Az 1842-ben épült vincellérház és présház a Festetics család borászati központja volt. Pincénk ideális helyszín esküvőknek, családi rendezvényeknek is. 25 fős, 75 fős és 200 fős termekkel rendelkezünk. Az 1842-ben épült Festetics Pince és a hozzá tartozó néprajzi múzeum területe a rendezvény és éttermi vendégeink részére ingyenesen látogatható.

Etyeki termőhelyről származó szőlőkből készült borainkat hagyományos pincében készítjük, fahordóban és bortároló tartályokban. A termésmennyiséget a minőség érdekében erősen korlátozzuk.

Etyeki termőhelyről származó szőlőkből készült borainkat hagyományos pincében készítjük, fahordóban és bortároló tartályokban. A termésmennyiséget a minőség érdekében erősen korlátozzuk.

Etyeki termőhelyről származó szőlőkből készült borainkat hagyományos pincében készítjük, fahordóban és bortároló tartályokban. A termésmennyiséget a minőség érdekében erősen korlátozzuk.

Jó bort készíteni egyenlő az éveken át tartó törekvéssel, kísérletezéssel, türelemmel.

Jó bort készíteni egyenlő az éveken át tartó törekvéssel, kísérletezéssel, türelemmel.

Jó bort készíteni egyenlő az éveken át tartó törekvéssel, kísérletezéssel, türelemmel.

A Fontányi Borászat családi vállalkozásként működik a Villányi Borvidék Siklósi régiójában. Jelenleg 40 ha saját tulajdonú termő ültetvény, több mint 30 év szakmai tapasztalattal rendelkező tulajdonosok a hagyományos technológiák mellett innovatív elemekkel ötvözik a borkészítés mesterségét. E kettő harmonikus egymásra találása és a mindig korrekt, fajtajelleges minőségi borok készítése a cél.

A Fontányi Borászat családi vállalkozásként működik a Villányi Borvidék Siklósi régiójában. Jelenleg 40 ha saját tulajdonú termő ültetvény, több mint 30 év szakmai tapasztalattal rendelkező tulajdonosok a hagyományos technológiák mellett innovatív elemekkel ötvözik a borkészítés mesterségét. E kettő harmonikus egymásra találása és a mindig korrekt, fajtajelleges minőségi borok készítése a cél.

A Fontányi Borászat családi vállalkozásként működik a Villányi Borvidék Siklósi régiójában. Jelenleg 40 ha saját tulajdonú termő ültetvény, több mint 30 év szakmai tapasztalattal rendelkező tulajdonosok a hagyományos technológiák mellett innovatív elemekkel ötvözik a borkészítés mesterségét. E kettő harmonikus egymásra találása és a mindig korrekt, fajtajelleges minőségi borok készítése a cél.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete